Opublikowano 16 czerwca 20177 l oj będzie będzie, po obawach o januszostwo jakie mnie dopadły w pierwszej chwili z każdą nową informacją zapowiada sie że to bedzie prawidziwy porządny monster, a może i najlepszy monster ever, na coś takiego czekałem od lat, na ps3 sie nie doczekałem, a teraz powinna być petarda szykuje sie moja druga platyna w życiu :D
Opublikowano 16 czerwca 20177 l Autor Znowu na(pipi)iemy setki godzin, tym razem z komunikacja głosową
Opublikowano 16 czerwca 20177 l kurcze na E3 są pokaz/demo dla prasy, szkoda że żadne gameplaye nie wypłyneły :/ no ale jest jeszcze więcej info na bazie gameplayu
Opublikowano 16 czerwca 20177 l Fajnie jakby zgodnie z pewną tradycją rzucili demko jakiś czas przed premierą, ale by się rozgrzewkę miało.
Opublikowano 16 czerwca 20177 l jeszcze troszke informacji na bazie pokazu dla prasy i najważniejsze 20 czerwca ma być jakiś nowy pokaz, chyba japoński, powinno być sporo konkretów bo japończycy lubią pokazywać detale Edytowane 16 czerwca 20177 l przez Yano
Opublikowano 16 czerwca 20177 l >pokaż nowego monster huntera >ogranicz się do najazdów kamery i ludzika siedzącego w krzakach co oni, boją się czegoś? robią tajemnicę z niczego, bardzo to słabe.
Opublikowano 16 czerwca 20177 l skupili sie na nowościach, chociaż też uważam że trailer był jakis taki słaby i mało reprezentatywny, tak jak by skierowany do starych graczy "macie zobaczcie nowości" a nie prezentujący ogółu gry no ale za 4 dni powinno być więcej gameplayu
Opublikowano 16 czerwca 20177 l kurcze na E3 są pokaz/demo dla prasy, szkoda że żadne gameplaye nie wypłyneły :/ no ale jest jeszcze więcej info na bazie gameplayu Po tych wszystkich wrazeniach, szczegolnie od ziomkow ktorzy swoje przegrali w Monstery - wszystko wskazuje na to ze szykuje sie iscie next genowy Monster Hunter. Niech oni jakis gameplay juz pokaza bo nie WYTRZYMAM.
Opublikowano 17 czerwca 20177 l Gameplay z dema w gównianej jakości. Movset GSa i LSa wygląda na niezmieniony czyli stary dobry MH w lepszej grafice. Ufff... https://www.youtube.com/watch?v=x1DHztVP_nM Trochę mniej Quick Time Eventów i będzie super. Edytowane 17 czerwca 20177 l przez devilbot
Opublikowano 17 czerwca 20177 l za(pipi)iście, 20 min oglądania filmu gdzie prawie nic nie widać a i tak sporo detali wyłapałem xDD za 3 dni powinien być jakiś pokaz z lepszą kamerą ;) mam nadzieje że pokażą fragment normalnej walki i najlepiej movesety broni , jakoś mam ochote wrócić do młota
Opublikowano 17 czerwca 20177 l Jak ten Rathalos sie dolaczyl do akcji... Myslalem ze to taki gimmick na trailerze a tu prosze, pelna walka, tame rozyebal jeszcze wszyscy sie spieprzyli na dol, typek wzywa pomoc i drugi typek zeskakuje prosto na leb Ratha... ayyyyyyyyyyyy.
Opublikowano 17 czerwca 20177 l Smakowicie to wszystko wygląda. Wszelkie pogłoski o każualizacji były zupełnie nietrafione.
Opublikowano 17 czerwca 20177 l A nie przeszkadzaja wam te QTE? Tzn. mnie nie, ale jak zobqczylem ten segment to z miejsca pomyslalem ze monhuniwi purysci sie beda rzucac. Chyba ze te QTE podczas wskakiwania na stwira juz byly wczesniej, ja gralem tylko w MHFU.
Opublikowano 17 czerwca 20177 l od 4 wskakiwanie polega na trzymaniu R i puszczaniu go, gdy bestia za bardzo się wierzga
Opublikowano 17 czerwca 20177 l A nie przeszkadzaja wam te QTE? Tzn. mnie nie, ale jak zobqczylem ten segment to z miejsca pomyslalem ze monhuniwi purysci sie beda rzucac. Chyba ze te QTE podczas wskakiwania na stwira juz byly wczesniej, ja gralem tylko w MHFU. pewnego rodzaju QTE było już właśnie w momencie wskoczenia potworowi na plecy, ale tutaj i tak jest to bardziej naturalnie zrobione z trzymaniem sie potwora i łeżeniem po nim wcześniej była przedefiniowana animacja siedzenia na plecach i nawalanie nożem, naciskąc czasem guzik "mocnego trzymania sie" gdy potwór wierzgał, tutaj zasada jest podobna ale mniej schematyczna, można przemieszczać sie po potworze troche jak w dragons dogmie
Opublikowano 17 czerwca 20177 l A to spoko. Ta narratorka to pewnie tez bedzie tylko w poczatkowych questach. Jaram sie i kupie na premiere. Napier.dalanie khezu z trzema forumkami z voice chatem bedzie wykur.wiste.
Opublikowano 17 czerwca 20177 l Kto nie widział gameplayu link alternatywny https://u.nya.is/fzyrht.mp4
Opublikowano 17 czerwca 20177 l Też będzie day-one, oby wyszedł w styczniu tak jak Resident, bo szykuje się idealny prezent na kolejne urodziny :v
Opublikowano 17 czerwca 20177 l No i pikna ekipa sie szykuje do grania. Yano-senseigrzmo(pipi)ła pewnie bedzie mial rece pelne roboty Też będzie day-one, oby wyszedł w styczniu tak jak Resident, bo szykuje się idealny prezent na kolejne urodziny :v To co Hendrix, znowu beda nocki zarywane jak za czasow D? xD
Opublikowano 17 czerwca 20177 l gaijin hunter sie troche spóźnił ze swoimi uwagami na temat pokazu dema, no ale wrzucam, chociaz przyznaje że większość już została powiedziana w filmach które wrzucałem wcześniej
Opublikowano 18 czerwca 20177 l zluzuj poślady i tak nie będziesz w to grał tak jak na 3ds ;p ani razu z nami nie zagrałeś rajos, jak my kończylismy g-rank to dopiero odpalałeś gierke, coś nieładnie sie zachowałeś musisz troche sie postarać bo inaczej będziesz w tyle 100 lat za murzynami ;)