Opublikowano 15 stycznia 20187 l W dniu 12.01.2018 o 19:56, chris85 napisał: Czyżbyście nawiązali współpracę z ARHN? na PPE pojawił się news z filmikiem od nich . Dark Archon jest świetny, gdyby to on odziedziczył w spadku stronę po Mielu, było by w deskę Obaj są grubi, więc może to jest trop.
Opublikowano 15 stycznia 20187 l 2 minuty temu, chris85 napisał: NRgeek już pisze w PE Ale ma swoj jednostronicowy felieton?
Opublikowano 15 stycznia 20187 l Mnie wciąż dziwi czemu ten Warga aka z Du.py, pisuje jako anonim. Przecież już pomarudziliśmy swoje, więc jaki sens jest zatrudnić "głośnego jutubera", który pisuje jako anonim? Ja tam bym z chęcią poczytał jego wywody na A4, obok Zaxa, czy Mazziego.
Opublikowano 15 stycznia 20187 l 1 minutę temu, grzybiarz napisał: Mnie wciąż dziwi czemu ten Warga aka z Du.py, pisuje jako anonim. Przecież już pomarudziliśmy swoje, więc jaki sens jest zatrudnić "głośnego jutubera", który pisuje jako anonim? Bo jak napiszą, że to Warga to znów będą (pipi)burze i "ja nie kupuję już bo 1/5 strony zajmuje koleś z jutuba który brzydko mówi".
Opublikowano 15 stycznia 20187 l 22 minuty temu, Mejm napisał: Ale ma swoj jednostronicowy felieton? Perez napisał na poprzedniej stronie, że nikt z redakcji. A NRgeek podobnie jak Rayos już jest częścią redakcji PE. Chyba, że się mylę, nie wiem. Ja w sumie PE kupuję tylko dla okładek. Edytowane 15 stycznia 20187 l przez chris85
Opublikowano 16 stycznia 20187 l Ten moment w którym wymieniają Cię obok NRGeeka w kontekscie redakcji PE
Opublikowano 16 stycznia 20187 l 33 minuty temu, Rayos napisał: Ten moment w którym wymieniają Cię obok NRGeeka w kontekscie redakcji PE :konik:
Opublikowano 16 stycznia 20187 l 1 godzinę temu, Rayos napisał: Ten moment w którym wymieniają Cię obok NRGeeka w kontekscie redakcji PE Plusika byś dał chociaż xD
Opublikowano 16 stycznia 20187 l W dniu 12.01.2018 o 19:56, chris85 napisał: Czyżbyście nawiązali współpracę z ARHN? na PPE pojawił się news z filmikiem od nich . Dark Archon jest świetny, gdyby to on odziedziczył w spadku stronę po Mielu, było by w deskę Stawiam, że będzie to redaktor Komputer Świata. Trochę to dziwne, ale w ostatnich "listach" i tego konkursu "dla ambitnych", pojawił się jego artykuł. Podpisano Michał Pisarski, Komputer Świat
Opublikowano 16 stycznia 20187 l Możliwe. Chyba, że Gulash doszedł już do siebie i zastąpi Miela. Albo kolejny YTuber - quaz.
Opublikowano 16 stycznia 20187 l Dajcie mi a4 w magazynie to powiem wam jak żyć. i to nie byłby mój debiut w PE
Opublikowano 16 stycznia 20187 l To napisz coś ciekawego:Roger: Wracamy z działem przeznaczonym dla czytelników, którzy chcieliby zaistnieć na łamach magazynu. Teksty do sekcji „dla ambitnych” nie mogą przekraczać 5000 znaków, muszą zawierać polskie znaki i przestrzegać zasad pisowni i ortografii. Prace ślijcie na roger małpa psxextreme.pl, w tytule wpisując „dla ambitnych”! Autora opublikowanego tekstu nagrodzimy koszulką I jeszcze koszulkę dostaniesz.
Opublikowano 16 stycznia 20187 l To wszystko brzmi jak jakiś dobry sen. A Ty dee jak to znalazłeś? Pamiętałeś, masz gdzieś ten numer odłożony, to jakieś stare foto, czy jak?
Opublikowano 16 stycznia 20187 l Czasem przeglądam zbiór archiwalnych numerow i przypadkiem trafiłem niedawno
Opublikowano 16 stycznia 20187 l O tym zapomniałem A to inny debiut miałem na myśli. Boze to chyba było z 14 lat temu xd Gt3 i tenchu xdddddddd
Opublikowano 16 stycznia 20187 l "Spytałem moją kochaną Dagusię, czy mogę kupić konsolę i czy nic nie będzie miała przeciwko." Chyba się trochę zmieniłeś od tamtego czasu.