Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hyrule Warriors Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Hyrule Warriors po debiucie na Wii U i porcie na 3DSa zmierza tym razem na Nintendo Switch by zaserwować nam Definitywną wersję gry ze wszystkimi DLC jakie zostały wydane, pełnym roosterem, mapami i unikalnymi ficzerami dostępnymi tylko na 3DSie. W ramach bonusu Link i Zelda dostaną stroje wzorowane na te z Zeldy BOTW. Premiera na wiosnę 2018

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• yebalbym dzidami te wszystkie klony dynasty warriors

• FE Warriors bardzo fajna giereczka, ale Hyrule Warriors sztos, wiadomo, że Zelda = sztos  było grane na Wii U, było grane na N3DSie, będzie grane na Switchuniu  

Opublikowano

yebalbym dzidami te wszystkie klony dynasty warriors

Opublikowano
  • Autor

FE Warriors bardzo fajna giereczka, ale Hyrule Warriors sztos, wiadomo, że Zelda = sztos :banderas: było grane na Wii U, było grane na N3DSie, będzie grane na Switchuniu :potter: 

Opublikowano
  • Autor

@MichAelis dla mnie lepsze bo po prostu wole bardziej klimat zeldy niż FE. Ale w zalozeniach to "to samo" co FE Warriors. Jak Ci się spodobało to i Hyrule polubisz 

Opublikowano

Czy tylko mi się wydaje, że Link ma na okładce minę psychopaty? (ew. minę w stylu - dawać kasę frajerzy, którzy kupili poprzednie edycje!)

Opublikowano
  • Autor

Fajna okładka, plusik za zawarcie na niej Linkle :lapka:

Opublikowano

Jak limitka będzie tak samo tanio latać co Fire Emblem Warriors to w sumie czemu nie. Wybaczam te wszystkie porty, bo nie brakuje świeżych gierek prócz tego.

Opublikowano

Ja mimo posiadania gry na Wii U, i tak mam zamiar kupić to ponownie, bo świetnie się przy tym tytule bawiłem.

Ale ja tam lubię formułę Warriors'ów, co nie znaczy że każdą tego typu grę kupuję...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

kig dodał dzisiaj grę do swojej listy z datą premiery 2018-05-29. Nie widziałem nigdzie indziej oficjalnego potwierdzenia daty premiery, no ale.

Opublikowano

No u nas gier zawsze miała oznaczenie SPRING. Do tej pory jedynie w Japonii było, że gra wyjdzie bodajże w marcu a u nas już niejednokrotnie wspominali, że będzie to raczej maj. Ja tam raczej odpuszczam (może kiedyś) w maju wychodzi DK i Dark Souls, więc mnie to wystarcza :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Gra ktoś w Hyrule warriors warto go brać? Fanem warriors ów nie  jestem ale zeldy już jak najbardziej. 

@Rayos kiedy jakaś recka na ppe? 

Nie ukrywam że znacznie ułatwiają mi zakupy ;)

Opublikowano
  • Autor
14 minut temu, Rezoo7 napisał:

@Rayos kiedy jakaś recka na ppe? 

jest od 3 godzin prawie ;) jak jesteś fanem zeldy, to bier. ja musou generalnie nie lubie a w hyrule warriors wsiaklem po raz trzeci. FE warirors tez mi siadlo

Opublikowano

Jak na złość kodzik do xkomu przestał działać, no nic poczekam na pewno dadzą jeszcze nie raz - 20 zł 

Dziękuję za odpowiedź :)

Opublikowano
  • Autor

Hyrule Warriors, ty k**** :( nie mogę się oderwać, co chce zagrać w coś innego to sobie myślę "a, jedna misja w hyrule i zagram w coś innego..." i kończy się na tym, że gram godzinę, dwie w HW :pawel: niesamowicie wciąga

Opublikowano

No switch wydaje się idealny do gier koei warriors. Szkoda, że wiele gier mousu na switcha nigdy nie wydali u nas. 

Za to warriors orochi 4 gameplay ma być 9 czerwca a to już wyjdzie u nas na nintendo.

Oby tylko nie było open world jak dw9...

Opublikowano

Ja też lubię formułę warriorsów, choć nie wszystkie gry mnie interesują. Na razie u mnie Hyrule Warriors cierpliwie sobie czeka na swój czas, bo wiem że jak uruchomię to długo będę w to grał.