March 23, 20187 yr Premiera już w najbliższy poniedziałek, 26 marca. Wygląda na to, ze cały sezon zadebiutuje naraz, wzorem netfliksowych produkcji. https://www.spoilertv.com/2018/03/the-terror-season-1-to-be-released-for.html Jeśli będzie to choć w połowie tak klimatyczne jak książka to będzie goty.
March 23, 20187 yr Nawet nie oglądam tego trailera w obawie, że za dużo fragmentów zdradzi. Książka jest szalenie klimatyczna, wściekle ją polecam. A serial będzie oglądany tak szybko, jak to możliwe.
March 23, 20187 yr Właśnie czytam książkę No nie powiem, niezwykle trudne zadanie, przełożyc ten klaustrofobiczny nastrój czyhającego zewsząd zła na język przystępnego serialu.
March 26, 20187 yr Author Jest pierwszy odcinek. Z tym całym sezonem naraz to albo jakaś podpucha, albo czegoś nie zrozumiałem i będzie dopiero za jakiś czas.
March 26, 20187 yr Author Ciekaw jestem, na ile sezonów AMC będzie w stanie to rozwlec. Książka jest dosyć opasła, a wątpię, by zmieścili się w jednym.
March 27, 20187 yr Nie czytałem książki, ale po pierwszym epie zapowiada się świetnie nakręcony i BARDZO klimatyczny serial(upiorna muzyka tylko to potęguje). I do tego te piękne zdjęcia Zabieram się za drugi. edit: 2 ep jeszcze lepszy Edited March 27, 20187 yr by sprite
April 2, 20187 yr To to już jest[emoji33] trzeba obczaić książka z rok temu wciągnięta Myślałem ze to będzie ba netflixie...
April 3, 20187 yr Author Subskrybenci pakietu AMC Premiere mają dostęp od razu do wszystkich 10 odcinków. Pewnie stąd
April 10, 20187 yr Author Są i epki 6-10 ja, po trzech, mam dosyć mieszane uczucia. Co ciekawe - to zamknięta całość - kolejnych sezonów nie ma w planach.
April 11, 20187 yr 5 odcinek to jazda bez trzymanki obejrzałem wczoraj 6 i 7 i jakoś się pogubiłem chyba nieuważnie oglądałem. Klimat zimy i tajemniczości robi w tym serialu
April 17, 20187 yr No i nikt nic nie napisał po seansie z całością? Świetny serial, ostatnie odcinki miażdżą ciężkością klimatu, mamy totalne ludzkie wynaturzenie i próbę zachowania człowieczeństwa. Ta reakcja jednego z członków załogi, który umierając był przekonany, że jego kapitan go zostawił, mocno dołujące. Gra aktorska, dialogi i wykonanie na wysokim poziomie. Nie oglądałem zbyt wielu produkcji telewizyjnych w tym roku, ale The Terror to zdecydowanie czołówka.
April 17, 20187 yr Mnie też serial oczarował. Ta Ostatnia wędrówka Croziera, po pozostałościach wszystkich obozów to
April 18, 20187 yr Nie podzielam zachwytów, nudne to straszliwie....Tylko pierwsze 2 odc sa z lektorem pl narazie?Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
April 18, 20187 yr 2 godziny temu, Schranz1985 napisał: nudne to straszliwie.... Tylko pierwsze 2 odc sa z lektorem pl narazie? I tyle w temacie. Edited April 18, 20187 yr by sprite
April 18, 20187 yr Pisze jak jest, 2 odc ogladalem z kolega w pracy. I mamy to samo zdanie.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
April 18, 20187 yr Jak na razie klimat jest kozacki 1-4, lubie takie zimowe scenerie. Kto oczekuje nie wiadomo jakiego ADHD może być zawiedziony, bo raczej akcja toczy się swoim tempem i nie wrzuca widzowi na sile twistow do ryja(w każdym ocinku). Spoiler (odcinek z oldschoolowym nurkiem niczym z bioshocka) Spoiler Ciekawi mnie czy ten stroj ma jakies oparcie w rzeczywistości, w sensie czy rzeczywiście był szczelny w tak ekstremalnych warunkach.
April 21, 20187 yr Jest gdzieś cały sezon z napisami? Jestem bodajże po 6-7 odcinku i nie ma dalej napisów a z głosu nawet nie próbuje rozumieć bo otoczenie jest nagrane dużo głośniej od dialogów(przynajmniej w wersji którą widziałem).