Opublikowano 23 marca 20187 l Premiera już w najbliższy poniedziałek, 26 marca. Wygląda na to, ze cały sezon zadebiutuje naraz, wzorem netfliksowych produkcji. https://www.spoilertv.com/2018/03/the-terror-season-1-to-be-released-for.html Jeśli będzie to choć w połowie tak klimatyczne jak książka to będzie goty.
Opublikowano 23 marca 20187 l Nawet nie oglądam tego trailera w obawie, że za dużo fragmentów zdradzi. Książka jest szalenie klimatyczna, wściekle ją polecam. A serial będzie oglądany tak szybko, jak to możliwe.
Opublikowano 23 marca 20187 l Właśnie czytam książkę No nie powiem, niezwykle trudne zadanie, przełożyc ten klaustrofobiczny nastrój czyhającego zewsząd zła na język przystępnego serialu.
Opublikowano 26 marca 20187 l Autor Jest pierwszy odcinek. Z tym całym sezonem naraz to albo jakaś podpucha, albo czegoś nie zrozumiałem i będzie dopiero za jakiś czas.
Opublikowano 26 marca 20187 l Dzisiaj i jutro pierwsze dwa odcinki. Reszta regularnie co tydzień. Finał 21 maj.
Opublikowano 26 marca 20187 l Autor Ciekaw jestem, na ile sezonów AMC będzie w stanie to rozwlec. Książka jest dosyć opasła, a wątpię, by zmieścili się w jednym.
Opublikowano 26 marca 20187 l Znając AMC ostatnie sezony będą dzielić na dwie części. Więc pewnie dużo xd
Opublikowano 27 marca 20187 l Nie czytałem książki, ale po pierwszym epie zapowiada się świetnie nakręcony i BARDZO klimatyczny serial(upiorna muzyka tylko to potęguje). I do tego te piękne zdjęcia Zabieram się za drugi. edit: 2 ep jeszcze lepszy Edytowane 27 marca 20187 l przez sprite
Opublikowano 2 kwietnia 20187 l To to już jest[emoji33] trzeba obczaić książka z rok temu wciągnięta Myślałem ze to będzie ba netflixie...
Opublikowano 3 kwietnia 20187 l Jakby co w wypożyczalniach wrzucili 3, 4 i 5 odcinek dzisiaj. Chyba jakiś wyciek.
Opublikowano 3 kwietnia 20187 l Autor Subskrybenci pakietu AMC Premiere mają dostęp od razu do wszystkich 10 odcinków. Pewnie stąd
Opublikowano 10 kwietnia 20187 l Autor Są i epki 6-10 ja, po trzech, mam dosyć mieszane uczucia. Co ciekawe - to zamknięta całość - kolejnych sezonów nie ma w planach.
Opublikowano 11 kwietnia 20187 l 5 odcinek to jazda bez trzymanki obejrzałem wczoraj 6 i 7 i jakoś się pogubiłem chyba nieuważnie oglądałem. Klimat zimy i tajemniczości robi w tym serialu
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l No i nikt nic nie napisał po seansie z całością? Świetny serial, ostatnie odcinki miażdżą ciężkością klimatu, mamy totalne ludzkie wynaturzenie i próbę zachowania człowieczeństwa. Ta reakcja jednego z członków załogi, który umierając był przekonany, że jego kapitan go zostawił, mocno dołujące. Gra aktorska, dialogi i wykonanie na wysokim poziomie. Nie oglądałem zbyt wielu produkcji telewizyjnych w tym roku, ale The Terror to zdecydowanie czołówka.
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l Mnie też serial oczarował. Ta Ostatnia wędrówka Croziera, po pozostałościach wszystkich obozów to
Opublikowano 18 kwietnia 20187 l Nie podzielam zachwytów, nudne to straszliwie....Tylko pierwsze 2 odc sa z lektorem pl narazie?Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 18 kwietnia 20187 l 2 godziny temu, Schranz1985 napisał: nudne to straszliwie.... Tylko pierwsze 2 odc sa z lektorem pl narazie? I tyle w temacie. Edytowane 18 kwietnia 20187 l przez sprite
Opublikowano 18 kwietnia 20187 l Pisze jak jest, 2 odc ogladalem z kolega w pracy. I mamy to samo zdanie.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 18 kwietnia 20187 l Jak na razie klimat jest kozacki 1-4, lubie takie zimowe scenerie. Kto oczekuje nie wiadomo jakiego ADHD może być zawiedziony, bo raczej akcja toczy się swoim tempem i nie wrzuca widzowi na sile twistow do ryja(w każdym ocinku). Spoiler (odcinek z oldschoolowym nurkiem niczym z bioshocka) Spoiler Ciekawi mnie czy ten stroj ma jakies oparcie w rzeczywistości, w sensie czy rzeczywiście był szczelny w tak ekstremalnych warunkach.
Opublikowano 21 kwietnia 20187 l Jest gdzieś cały sezon z napisami? Jestem bodajże po 6-7 odcinku i nie ma dalej napisów a z głosu nawet nie próbuje rozumieć bo otoczenie jest nagrane dużo głośniej od dialogów(przynajmniej w wersji którą widziałem).