Opublikowano 19 września 20186 l Granie na wyższych poziomach mam wrażenie polega tu na tym, że AI ma piłkę przyklejoną do nogi o wszelkie próby odbioru kończą się odbiciem gały pod ich nogi tak czy inaczej. Jestem trochę zawiedziony i nie bardzo wiem co z tym fantem zrobić. Fakt faktem - grajków mam miernych, z paczek nie wypadło absolutnie nic i nawet granie w SB mi nie sprawia takiej frajdy jak rok temu
Opublikowano 24 września 20186 l Jak ktos chce na jutro (odbiory tez jutro, nie mozemy tego sprzedac wczesniej), to zapraszam. https://perfectblue.pl/?s=fifa+19&post_type=product
Opublikowano 24 września 20186 l jutro to fail czezky, sęk w tym żeby znaleźć mini sklepik co sprzeda wcześniej :p swoją drogą lepszą okładkę ma edycja standard i trochę mam ból dupala przez to :c co do samej gry to ciekawe rzeczy można poczytać na reddit.com/r/fifa mianowicie że pace jest stonowany (!) i nie jest już najważniejszą rzeczą...jeśli tego nie spaczują po tygodniu (od płaczów które nastąpią) to będę w ciężkim szoku
Opublikowano 24 września 20186 l To zależy. W koncu zawodnik z piłką nie jest tak samo szybki jak bez niej.
Opublikowano 24 września 20186 l Pytanie do znawców, oglądam te gameplaye itp i jak są lepsi zawodnicy to walą gole przewrotkami, nożycami i ogólnie maltretują sztuczki jakby to była Fifa Street a nie mecz... Można bez robienia sztuczek grać w to i wygrywać? Po prostu ładnie rozgrywać akcje, bronić itp ?
Opublikowano 24 września 20186 l A czemu nie? Jak przeciwnik lama to mozesz mu kosic nożyce ale lepszy grajek ci na to nie pozwoli i vice versa.
Opublikowano 24 września 20186 l Bo to mi chyba najbardziej przeszkadza w fifie, te sztuczki, jakieś dryblingi z kosmosu... a mało strategi i taktyki
Opublikowano 24 września 20186 l Bo PES w tym roku to rak ? i alternatywy nie ma, jedyne co to Football Manager na PC ale trzeba jeszcze poczekać
Opublikowano 24 września 20186 l Jak dla Ciebie PES to rak, to w ogole powinienes odpusci sobie FIFE xD
Opublikowano 24 września 20186 l No w tym roku to katastrofa ten PES, każdy to pisze/mówi Tylko różnica że w PES się tego nie spodziewałem że aż tak zniszczą, a Fifa wiem że może być szmelc, wtedy sprzedam i zostanę przy PES offline w Master League
Opublikowano 24 września 20186 l Ja po zagraniu w pełną wersję w ea access odradzałbym zakup. Dla mnie jest gorsza niż 18. Może to się zmienić po premierowym patchu, z tym że nie chce mi się w to wierzyć. Jak będziesz traktował Fifę jako grę to może będzie ok, ale jak nie to szkoda czasu i nerwów. Poza tym ten gość z kanału kartomania mówił, że zapowiada się na edycję najbardziej zbliżoną do Fify Street.
Opublikowano 25 września 20186 l W tą edycję champions to można od dzisiaj grać? Bo chciałem właśnie włączyć gierkę, ale dalej mi wyskakuje wersja próbna z EAA
Opublikowano 25 września 20186 l można, ale nie wiem jak wygląda przejście z triala na full, płytka już wylądowała w PS4 i można grać :] jest patch 1.01 już oczywiście jakby ktoś pytał co jest przegięte to przewrotki wchodzą za często :] (trzymać L2 przy strzale) finesse z R1 z dystansu trafione na zielono w timed finisz też wchodzą jak złoto Edytowane 25 września 20186 l przez nero2082
Opublikowano 25 września 20186 l 6 godzin temu, keczu78 napisał: Koledzy jak wrażenia Kupić nie Kupić. ? To zależy czego oczekujesz i na co się nastawiasz Gra się przyjemnie, choć momentami mam wrażenie jakbym grał w ping-ponga a nie piłkę nożną. Czuję sporą różnicę między 18 a nową odsłoną na korzyść tej drugiej. Pewnie fani PESa mnie teraz wyśmieją, ale widzę w fifie 19 sporo zapożyczeń, które gierce akurat wyszły na plus.
Opublikowano 26 września 20186 l Dla mnie na duzy plusik w tym roku. Gramy dalej i ciulam cebuliony na Del Pierko.
Opublikowano 26 września 20186 l W dniu 24.09.2018 o 11:15, nero2082 napisał: jutro to fail czezky, sęk w tym żeby znaleźć mini sklepik co sprzeda wcześniej :p A skad mniejszy sklepik wezmie wczesniej skoro dystrybutor i wieksze sklepiki maja embargo i nie sprzedadza nikomu wczesniej?
Opublikowano 26 września 20186 l Bawisz sie w karty sbc i nagle pad przestaje dzialac. Mozna tylko zmieniac muzyke. Lub wyjsc do dasha.
Opublikowano 26 września 20186 l Nie strasz, bo zaraz chcę się zabrać za Squad Battles - mam nadzieję, że nic się nie zepsuje...