Opublikowano 9 czerwca 20186 l Tematy okołogrowe, filmowe zahaczające o popkulturę są solą PE. Czytając teksty, które nas mało interesują poszerza się horyzonty. Anime, czy mobile to nie moja bajka. Niemniej warto przeczytać " o co chodzi jakby".
Opublikowano 9 czerwca 20186 l Wysle ci, jesli zaplacisz za wysylke Swiat Wiedzy. Za free, ale masz przestac chciec w pismie gierkach tematow innych niz gierki. Deal?
Opublikowano 9 czerwca 20186 l Ale o co ta drama? Ze w numerze jest artykul o anime, czy ze na stale powstal kacik chinskich bajek?
Opublikowano 13 czerwca 20186 l W dniu 9.06.2018 o 07:22, Tokugawa1982 napisał: Tematy okołogrowe, filmowe zahaczające o popkulturę są solą PE. Czytając teksty, które nas mało interesują poszerza się horyzonty. Anime, czy mobile to nie moja bajka. Niemniej warto przeczytać " o co chodzi jakby". trolling?
Opublikowano 13 czerwca 20186 l Świetny Warsztat Soq-a o dialogach, ten o tym jak działają w TLoU zniszczyły mnie o.O
Opublikowano 13 czerwca 20186 l Liczę, że na następnej okładce psx extreme będzie cyberpunk z superexpressowym sloganem „Z A O R A N E”
Opublikowano 13 czerwca 20186 l Trochę tekstów o jubileuszu, ale tym najlepszym jest zdecydowanie ten od Mazziego. Krótko, ale szczerze o tym jak zmieniało się PE, jeszcze szczerzej o relacjach z Butchem czy o tym jak potoczyły się losy innych redaktorów. Żadnego owijania w bawełne, szacuneczek Mazzi.
Opublikowano 13 czerwca 20186 l Yup, az dziw, ze wydrukowali. Ogolnie wspominki na plus, choc z ta striptizerka to nie wierze
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Niestety, ale bardzo czesto sie powtarzacie. Np temat nr "Polska grami stoi". Ile razy o tym było... Nie Panie Perez, nie ma pomyslow czesto nawet na 100 stron
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Autor Z ostatnich miesięcy pamiętam tekst Kroolika o polskich grach na Switcha, a taki większy materiał jak teraz, to kiedy był, że "bardzo często się powtarzamy"? Weź jeszcze poprawkę na jedną kwestię - jak się w danym temacie dużo dzieje, to o nim piszemy. Dla mnie powtarzanie się, to jakbyśmy co 3 miesiące wrzucali podobny tekst, z podobnym zestawem gier, wypowiedziami tych samych ludzi itp. A jeśli np. w pół roku wyjdzie 30 nowych polskich gier, dowiemy się wielu ciekawostek z branży, to mamy o tym nie pisać, bo "powtarzamy się"?
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Sama koncowka textu jest ok- czyli przedstawienie nadchodzacych produkcji. Ale 70 proc to powtarzanie: bylo zle, pukalismy na zchod I do swiata konsol, producenci tez otwierali sie na indyki I sie udalo. Serio bylo.
Opublikowano 22 czerwca 20186 l czy brak ''belki'' w co teraz graja zgredzi jest jednorazowym bledem w sztuce czy nalezy to uznac za staly punkt programu? Edytowane 22 czerwca 20186 l przez _M_
Opublikowano 10 lipca 20186 l Przedłużające się L4 pozwoliło mi nadrobić ten numer, który początkowo przekartkowałem czytając może z 10% ( z reguły czytam 30-40%, praktycznie samą publicystykę). Chyba wszyscy się już przyzwyczaili, ze Sobek dostarcza niespotykaną jakość artykułów o kinematografii. Nie mogło być inaczej i tym razem. Jako fan Lovecrafta (co zapoczątkowały Planszówki) od razu wpisuje pozostałe dwa filmy z "trylogii" na listę do oglądniecia beż żony. Mam teraz dużo wolnego czasu to nie powinno być problemem oglądniecie tych filmów. Edit: wspaniałe filmy dla miłośnika Lovecrafta. Mówi się, że Lovecraftowe ekranizacje to kupy z góry na dół. Te dwa filmy mają namacalnego ducha HPL. Wyśmienicie spędziłem czas Numer całkowicie rozwalił dla mnie wpis o Wiedźminie w topie gier wszech czasów. Kwintesencja nonszalanckiej słowiańskiej publicystyki. 2,3 zdania a ile w tym satyry, treści i wigoru piszącego!!! Edytowane 11 lipca 20186 l przez szczudel