Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme 250

Oceń okładkę PSX Extreme 250 43 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 250

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Tematy okołogrowe, filmowe zahaczające o popkulturę są solą PE. Czytając teksty, które nas mało interesują poszerza się horyzonty. Anime, czy mobile to nie moja bajka. Niemniej warto przeczytać " o co chodzi jakby".

• Odpowiedzi 163
  • Wyświetleń 30,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Widzę, że ponownie wraca temat coverów, więc postaram się to jeszcze raz nakreślić. Osobiście gdybym dalej był czytelnikiem i nie pracował w redakcji również stałbym zapewne po stronie osób, które wol

• Tokugawa1982
    Tokugawa1982

Tematy okołogrowe, filmowe zahaczające o popkulturę są solą PE. Czytając teksty, które nas mało interesują poszerza się horyzonty. Anime, czy mobile to nie moja bajka. Niemniej warto przeczytać " o co

• typowy przykład okładki 1/10

Opublikowano

Wysle ci, jesli zaplacisz za wysylke Swiat Wiedzy. Za free, ale masz przestac chciec w pismie gierkach tematow innych niz gierki. Deal?

Opublikowano

Ale o co ta drama? Ze w numerze jest artykul o anime, czy ze na stale powstal kacik chinskich bajek?

Opublikowano
W dniu 9.06.2018 o 07:22, Tokugawa1982 napisał:

Tematy okołogrowe, filmowe zahaczające o popkulturę są solą PE. Czytając teksty, które nas mało interesują poszerza się horyzonty. Anime, czy mobile to nie moja bajka. Niemniej warto przeczytać " o co chodzi jakby".

trolling?

Opublikowano

Świetny Warsztat Soq-a o dialogach, ten o tym jak działają w TLoU zniszczyły mnie o.O

Opublikowano

Liczę, że na następnej okładce psx extreme będzie cyberpunk z superexpressowym sloganem „Z A O R A N E”

Opublikowano

Trochę tekstów o jubileuszu, ale tym najlepszym jest zdecydowanie ten od Mazziego. Krótko, ale szczerze o tym jak zmieniało się PE, jeszcze szczerzej o relacjach z Butchem czy o tym jak potoczyły się losy innych redaktorów. Żadnego owijania w bawełne, szacuneczek Mazzi.

Opublikowano

Yup, az dziw, ze wydrukowali. Ogolnie wspominki na plus, choc z ta striptizerka to nie wierze

Opublikowano

Niestety, ale bardzo czesto sie powtarzacie. Np temat nr "Polska grami stoi". Ile razy o tym było...

Nie Panie Perez, nie ma pomyslow czesto nawet na 100 stron :/

Opublikowano
  • Autor

Z ostatnich miesięcy pamiętam tekst Kroolika o polskich grach na Switcha, a taki większy materiał jak teraz, to kiedy był, że "bardzo często się powtarzamy"? 

Weź jeszcze poprawkę na jedną kwestię - jak się w danym temacie dużo dzieje, to o nim piszemy. Dla mnie powtarzanie się, to jakbyśmy co 3 miesiące wrzucali podobny tekst, z podobnym zestawem gier, wypowiedziami tych samych ludzi itp. A jeśli np. w pół roku wyjdzie 30 nowych polskich gier, dowiemy się wielu ciekawostek z branży, to mamy o tym nie pisać, bo "powtarzamy się"? 

Opublikowano

Sama koncowka textu jest ok- czyli przedstawienie nadchodzacych produkcji. Ale 70 proc to powtarzanie: bylo zle, pukalismy na zchod I do swiata konsol, producenci tez otwierali sie na indyki I sie udalo. Serio bylo. 

Opublikowano

czy brak ''belki'' w co teraz graja zgredzi jest jednorazowym bledem w sztuce czy nalezy to uznac za staly punkt programu?

Edytowane przez _M_

Opublikowano
  • Autor

Jednorazowo z racji jubileuszu. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przedłużające się L4 pozwoliło mi nadrobić ten numer, który początkowo przekartkowałem czytając może z 10% ( z reguły czytam 30-40%, praktycznie samą publicystykę).

Chyba wszyscy się już przyzwyczaili, ze Sobek dostarcza niespotykaną jakość artykułów o kinematografii. Nie mogło być inaczej i tym razem. Jako fan Lovecrafta (co zapoczątkowały Planszówki) od razu wpisuje pozostałe dwa filmy z "trylogii" na listę do oglądniecia beż żony. Mam teraz dużo wolnego czasu to nie powinno być problemem oglądniecie tych filmów.

Edit: wspaniałe filmy dla miłośnika Lovecrafta. Mówi się, że Lovecraftowe ekranizacje to kupy z góry na dół. Te dwa filmy mają namacalnego ducha HPL. Wyśmienicie spędziłem czas :sir:

Numer całkowicie rozwalił dla mnie wpis o Wiedźminie w topie gier wszech czasów. Kwintesencja nonszalanckiej słowiańskiej publicystyki. 2,3 zdania a ile w tym satyry, treści i wigoru piszącego!!!

Edytowane przez szczudel