Opublikowano 12 maja12 maj Pierwsze 20 sekund to warning, że to satyra i żart. (edit: obejrzałem i to chyba tylko dupochron w razie jakichś pozwów, bo wszystko jest poparte skrinami). W sumie pograłem trzy dni i było tak chujowe, że nawet jako ultras devila nie mogłem patrzeć na siebie w lustrze i wywaliłem to do śmieci. Chętnie zagrałbym w wersję 1.0 zanim ta gra przepoczwarzyła się w denną gachę, a była zwyczajnie DMC Mobile - z combosami, stylami i całą resztą dobrodziejstwa serii.
Opublikowano 12 maja12 maj Ten początek to chyba jakaś podkładka w razie gdyby wydawca tego krapiszcza się do niego dowalił (robią tak z innymi kanałami), ale widać że wszystko mówi szczerze. Może gdyby wypuścili to samo, ale dostosowane pod nowe konsole zamiast telefony, z możliwością szarpania w multiplayerze, z NORMALNYM systemem walki, to bym się skusił, ale w takiej formie i z tak scamerskimi zagrywkami nie ma opcji, żebym w ogóle to ściągnął, a co dopiero zagrał.
Opublikowano 12 maja12 maj Tak, zrobiłem edita po seansie. Teraz to jest gacha nastawiona na wyssanie jak największej ilości hajsu z nieistniejącym gameplayem, jebać tę grę po całości. Jej istnienie to tylko strata czasu, prądu i miejsca na serwerach.
Opublikowano 14 maja14 maj Wrzucałem jakiś czas temu, w tamtym trailerze masz więcej technicznych szczegółów co zostało zmienione:
Opublikowano 25 maja25 maj https://boundingintocomics.com/video-games/adi-shankar-was-unhappy-with-devil-may-cry-5-because-it-took-spotlight-away-from-his-netflix-series-i-thought-the-franchise-was-dead-i-thought-i-was-bringing-this-thing-back/Pajeet chciał zostać mesjaszem dla fanów DMC, ale niestety zły Capcom pokrzyżował mu plany :(
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Co jakiś czas muszę sobie przypomnieć jakim nadslasherem jest DMC3 Może kiedyś zrobię run ng DMD, ale tam licznik zgonów raczej przekoczy 1000 Edytowane 14 godzin temu14 godz. przez Josh
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Weź tam jakiegoś konkutra dorwij i spróbuj sobie z modem Crimson to dopiero wtedy powiesz o nadslasherku
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Na lapku mi raczej nie pójdzie. W ogóle to samo Capcom mogłoby wydać jakiegoś konkretnego remastera z tymi wszystkimi bajerami typu swobodna zmiana stylów itp, kupiłbym tę grę po raz czwarty bez mrugnięcia okiemChociaż ostatnio mignął mi jakiś wywiad z Danem SoutWorthem, w którym wygadał się, że Capcom do niego podbiło z zapytaniem czy byłby w stanie zmodulować swój głos tak, żeby brzmieć 20 lat młodziej. Czyli DMC3 remake confirmed.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Na switcha jest wersja że zmiana stylów w locie, aż dziwne, że taki fan a nie gra na tej konsoli w jedyna słuszna wersję.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Miałem Switcha ze 3 razy żeby ponadrabiać zaległości, ale zawsze później go pogoniłem, bo nie będę trzymał na stałe konsoli dla jednej gry. Nie rozumiem czemu tylko na niej ukazała się najlepsza wersja DMC3, Capcom wtf.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Bo Capcom to studio które robi najlepsze gry przy tym potrafiąc popełnić najgłupsze branżowe decyzję lub wydając najgorsze (całe szczęście) moduły online do re albo inne IP jak exoprimal.Dzien w którym uda im się zrobić grę on-line na którym będą jebać na mikrotranzakcjach będzie końcem ich dobrych gier, będzie to samo co rockstar
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Czyli nigdy, skoro najlepsze na co ich stać to RE Verse i Umbrella Corps.