Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Devil May Cry 5

Featured Replies

Opublikowano

Pierwsze 20 sekund to warning, że to satyra i żart. (edit: obejrzałem i to chyba tylko dupochron w razie jakichś pozwów, bo wszystko jest poparte skrinami). W sumie pograłem trzy dni i było tak chujowe, że nawet jako ultras devila nie mogłem patrzeć na siebie w lustrze i wywaliłem to do śmieci. Chętnie zagrałbym w wersję 1.0 zanim ta gra przepoczwarzyła się w denną gachę, a była zwyczajnie DMC Mobile - z combosami, stylami i całą resztą dobrodziejstwa serii.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 128,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Najprościej powiedzieć, że na Ziemi, w każdym przypadku są to miejsca fikcyjne i nie bazujące na żadnych realnych odpowiednikach, w realiach w których przejście między światami ludzi a demonów nie jes

• BrandonLee_z_TheCrow
    BrandonLee_z_TheCrow

Dobra, to może moja pierwsza opinia na tym forum. Devil May Cry 5 to chyba najlepsza gra, w jaką grałem od lat. Serio. Jak napisał jeden z recenzentów: "maksimum gry w grze". Urzekła mnie ta z lekk

Opublikowano

Ten początek to chyba jakaś podkładka w razie gdyby wydawca tego krapiszcza się do niego dowalił (robią tak z innymi kanałami), ale widać że wszystko mówi szczerze. Może gdyby wypuścili to samo, ale dostosowane pod nowe konsole zamiast telefony, z możliwością szarpania w multiplayerze, z NORMALNYM systemem walki, to bym się skusił, ale w takiej formie i z tak scamerskimi zagrywkami nie ma opcji, żebym w ogóle to ściągnął, a co dopiero zagrał.

Opublikowano

Tak, zrobiłem edita po seansie. Teraz to jest gacha nastawiona na wyssanie jak największej ilości hajsu z nieistniejącym gameplayem, jebać tę grę po całości. Jej istnienie to tylko strata czasu, prądu i miejsca na serwerach.

Opublikowano

Wrzucałem jakiś czas temu, w tamtym trailerze masz więcej technicznych szczegółów co zostało zmienione:

• 2 tygodnie później...