Opublikowano poniedziałek o 09:561 dzień Pierwsze 20 sekund to warning, że to satyra i żart. (edit: obejrzałem i to chyba tylko dupochron w razie jakichś pozwów, bo wszystko jest poparte skrinami). W sumie pograłem trzy dni i było tak chujowe, że nawet jako ultras devila nie mogłem patrzeć na siebie w lustrze i wywaliłem to do śmieci. Chętnie zagrałbym w wersję 1.0 zanim ta gra przepoczwarzyła się w denną gachę, a była zwyczajnie DMC Mobile - z combosami, stylami i całą resztą dobrodziejstwa serii.
Opublikowano poniedziałek o 10:081 dzień Ten początek to chyba jakaś podkładka w razie gdyby wydawca tego krapiszcza się do niego dowalił (robią tak z innymi kanałami), ale widać że wszystko mówi szczerze. Może gdyby wypuścili to samo, ale dostosowane pod nowe konsole zamiast telefony, z możliwością szarpania w multiplayerze, z NORMALNYM systemem walki, to bym się skusił, ale w takiej formie i z tak scamerskimi zagrywkami nie ma opcji, żebym w ogóle to ściągnął, a co dopiero zagrał.
Opublikowano poniedziałek o 10:151 dzień Tak, zrobiłem edita po seansie. Teraz to jest gacha nastawiona na wyssanie jak największej ilości hajsu z nieistniejącym gameplayem, jebać tę grę po całości. Jej istnienie to tylko strata czasu, prądu i miejsca na serwerach.