Skocz do zawartości

Super Mario Party

Featured Replies

• Odpowiedzi 106
  • Wyświetleń 18,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja biorę na premierę, już mam pobrane preload, czekam tylko na titlekey i day1 patch by odblokować. 

• Dokupiłem dwa joy cony, najlepsza gra na imprezy! Polecam

• Moja pierwsza gra z serii Mario Party to Jamboree. Zawsze chcialem ale zawsze pojawialy sie niejasnosci, co to w ogole jest za gierka i czy gracz singlowy bedzie sie z nia dobrze bawil?!!!??!  

Opublikowano
W dniu 4.12.2024 o 16:53, jimmy napisał(a):

Ja się skusiłem

ja też i nie żałuję, gierka a raczej gierki (112 tego jest) zmiotła mnie z planszy 

przyjaźnie zostaną wystawione na próbę :p

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

I złożyło się tak że wreszcie kupiłem czyli ogarnąłem każda część serii wydaną na switcha ostatecznie.

Widzę że najnowsza część to mix dwóch poprzednich i super. Mam nadzieję że jeszcze online w to grają ludzie i za dużo trybów nie będzie martwych

Co mnie dalej wkurza...widzę że w trybie planszowkowym dalej jak dwóch graczy siedzi na jednej kanapie to granie online ogranicza się do  zakładania własnego pokoju i szukania po grupach kogoś kto dołączy, debilizm że nie możliwości matchmakingu wtedy

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

@Daffy powiedz mi która część na Switcha jest najlepsza jeśli chodzi o gry ruchowe ? Bo w Super Mario Party grałem przy premierze i było mega ale pamiętam tylko grę z pontonem i w mycie szyb - obie genialne. Czy któraś z nowszych części jest pod tym względem lepsza czy brać na Switcha 2 jeszcze raz Super Mario Party ?

Opublikowano
  • Autor

Superstars nie ma gier ruchowych w ogóle

Jamboree ma tylko kilka gier ruchowych (14 mini gierek I jak mnie pamięć nie myli dwa tryby pod nie) ale w wakacje dojdzie update z trybami pisanymi dedykowanie pod joycony2 i kamerkę

Super Mario party które wspominasz choć zawartością najsłabsze to było pisane właśnie pod te ruchowe możliwości joyconow ale już nie pamiętam ile tam mini gierek faktycznie było ruchowych