Skocz do zawartości

Super Mario Party

Featured Replies

• Odpowiedzi 104
  • Wyświetleń 17,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja biorę na premierę, już mam pobrane preload, czekam tylko na titlekey i day1 patch by odblokować. 

• Dokupiłem dwa joy cony, najlepsza gra na imprezy! Polecam

• Moja pierwsza gra z serii Mario Party to Jamboree. Zawsze chcialem ale zawsze pojawialy sie niejasnosci, co to w ogole jest za gierka i czy gracz singlowy bedzie sie z nia dobrze bawil?!!!??!  

Opublikowano
W dniu 4.12.2024 o 16:53, jimmy napisał(a):

Ja się skusiłem

ja też i nie żałuję, gierka a raczej gierki (112 tego jest) zmiotła mnie z planszy 

przyjaźnie zostaną wystawione na próbę :p

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

I złożyło się tak że wreszcie kupiłem czyli ogarnąłem każda część serii wydaną na switcha ostatecznie.

Widzę że najnowsza część to mix dwóch poprzednich i super. Mam nadzieję że jeszcze online w to grają ludzie i za dużo trybów nie będzie martwych

Co mnie dalej wkurza...widzę że w trybie planszowkowym dalej jak dwóch graczy siedzi na jednej kanapie to granie online ogranicza się do  zakładania własnego pokoju i szukania po grupach kogoś kto dołączy, debilizm że nie możliwości matchmakingu wtedy