Opublikowano 4 grudnia 20244 gru Piękna promka na Dżamboreja w oficjalnym sklepie Allegro: https://allegro.pl/oferta/super-mario-party-jamboree-switch-16861865503 Ja się skusiłem
Opublikowano 6 grudnia 20246 gru W dniu 4.12.2024 o 16:53, jimmy napisał(a): Ja się skusiłem ja też i nie żałuję, gierka a raczej gierki (112 tego jest) zmiotła mnie z planszy przyjaźnie zostaną wystawione na próbę :p
Opublikowano 9 lutego9 lut Autor I złożyło się tak że wreszcie kupiłem czyli ogarnąłem każda część serii wydaną na switcha ostatecznie. Widzę że najnowsza część to mix dwóch poprzednich i super. Mam nadzieję że jeszcze online w to grają ludzie i za dużo trybów nie będzie martwych Co mnie dalej wkurza...widzę że w trybie planszowkowym dalej jak dwóch graczy siedzi na jednej kanapie to granie online ogranicza się do zakładania własnego pokoju i szukania po grupach kogoś kto dołączy, debilizm że nie możliwości matchmakingu wtedy
Opublikowano środa o 20:574 dni @Daffy powiedz mi która część na Switcha jest najlepsza jeśli chodzi o gry ruchowe ? Bo w Super Mario Party grałem przy premierze i było mega ale pamiętam tylko grę z pontonem i w mycie szyb - obie genialne. Czy któraś z nowszych części jest pod tym względem lepsza czy brać na Switcha 2 jeszcze raz Super Mario Party ?
Opublikowano środa o 21:054 dni Autor Superstars nie ma gier ruchowych w ogóleJamboree ma tylko kilka gier ruchowych (14 mini gierek I jak mnie pamięć nie myli dwa tryby pod nie) ale w wakacje dojdzie update z trybami pisanymi dedykowanie pod joycony2 i kamerkęSuper Mario party które wspominasz choć zawartością najsłabsze to było pisane właśnie pod te ruchowe możliwości joyconow ale już nie pamiętam ile tam mini gierek faktycznie było ruchowych