Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Super Mario Party

Featured Replies

• Odpowiedzi 117
  • Wyświetleń 20,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja biorę na premierę, już mam pobrane preload, czekam tylko na titlekey i day1 patch by odblokować. 

• Dokupiłem dwa joy cony, najlepsza gra na imprezy! Polecam

• ja też i nie żałuję, gierka a raczej gierki (112 tego jest) zmiotła mnie z planszy    przyjaźnie zostaną wystawione na próbę :p

Opublikowano
W dniu 4.12.2024 o 16:53, jimmy napisał(a):

Ja się skusiłem

ja też i nie żałuję, gierka a raczej gierki (112 tego jest) zmiotła mnie z planszy 

przyjaźnie zostaną wystawione na próbę :p

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

I złożyło się tak że wreszcie kupiłem czyli ogarnąłem każda część serii wydaną na switcha ostatecznie.

Widzę że najnowsza część to mix dwóch poprzednich i super. Mam nadzieję że jeszcze online w to grają ludzie i za dużo trybów nie będzie martwych

Co mnie dalej wkurza...widzę że w trybie planszowkowym dalej jak dwóch graczy siedzi na jednej kanapie to granie online ogranicza się do  zakładania własnego pokoju i szukania po grupach kogoś kto dołączy, debilizm że nie możliwości matchmakingu wtedy

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

@Daffy powiedz mi która część na Switcha jest najlepsza jeśli chodzi o gry ruchowe ? Bo w Super Mario Party grałem przy premierze i było mega ale pamiętam tylko grę z pontonem i w mycie szyb - obie genialne. Czy któraś z nowszych części jest pod tym względem lepsza czy brać na Switcha 2 jeszcze raz Super Mario Party ?

Opublikowano
  • Autor

Superstars nie ma gier ruchowych w ogóle

Jamboree ma tylko kilka gier ruchowych (14 mini gierek I jak mnie pamięć nie myli dwa tryby pod nie) ale w wakacje dojdzie update z trybami pisanymi dedykowanie pod joycony2 i kamerkę

Super Mario party które wspominasz choć zawartością najsłabsze to było pisane właśnie pod te ruchowe możliwości joyconow ale już nie pamiętam ile tam mini gierek faktycznie było ruchowych

• 5 tygodni później...
Opublikowano
  • Autor

Lol dopiero dziś odkryłem że mp japierdole ma pseudo story mode dla pojedynczego gracza gdzie wypełniamy questy i gramy w minigry by zdobyć dekoracje, są nawet Boss fighty xddd

Cały czas myślałem że wszystkie tryby gry są do wyboru z balonu, a ten mi się zaszyl na plazie gdzie dotychczas myślałem że są same sklepy do kupowania pierdół xd

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dramatycznie chujowo odjebali z tą edycją S2. Jawne kłamstwo że Mario party jamboree dostało patcha pod S2. Absolutnie tej gry nie ruszyli, to teraz nawet osobna pozycja do odpalenia z menu gry (identycznie jak np w Mario 3dworld na S1 gdzie 3dworld i Bowser Fury są osobno).

Podciągnięty pod standardy S2 jest tylko dodatek TV, a właściwie nie podciągnięty bo to przecież dodatek ekskluzywny dla S2 więc równie dobrze mogli go sprzedawać osobno. Dodatek ma 4 tryby, dwa nowe i dwa przeniesione z edycji z S1.

Brakuje wielu trybów z S1, brak progresu w całym dodatku. Oczywiście można w brakujące tryby zagrać ale wtedy trzeba odpalić edycję z S1 i grać w te tryby bez updatu graficznego.

Pomieszanie z poplątaniem, po dotychczasowych spoko edycjach S2 gierek wliczając w to darmowe patche to tutaj totalne odklejenie Nintendo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanie, od razu powiem że nie grałem w żadne Mario party.

Szykuje się wyjazd w 7 osób na Mazury, jeziorko, piwo ale nie zawiele bo mały brzdąc. Będzie tv, mamy z ziomkiem 2 switche 2, więc 4 osoby na raz by grały. Ekipa lubi planszówki, ostatnio raczej takie krótsze i prostsze, bardzo często u różnych osób grywaliśmy w wiedza to potęga itp.

No więc na wieczorne posiadówki byłoby super popykać w różne szybkie gierki.

Brać te nowe jamboree na s2? jakieś wady pomysłu?

Opublikowano

Ogólnie zabawa kozacka, dla mnie jedynie minus że ten grzyb tyle pierdoli i przez to gra sie troche wlecze. Miałem wrażenie że większość czasu to łażenie po mapce i słuchanie tego cwela niż granie w te minigierki. No i musisz pytać doświadczonych mario imprezowiczów jak to zadziała na dwa switche bo ja w sumie miałem lekkie zdziwko że na jednym da sie grać tylko w 4 osoby

Opublikowano

Dzięki za info. Z tymi dwoma switchami to chodziło mi o to że łącznie będziemy mieli 4 joycony, grać będziemy na jednej konsoli.

Opublikowano

w 4 osoby bezproblemowo no i ogólnie znajomym co są planszówko zyebami bardzo sie podobało i bawili sie lepiej niż w mario karcie. Możliwe też że są inne tryby/mapki gdzie jest więcej samego grania bo my to na szybko coś odpaliliśmy bez zbytniego zagłębiania sie w niuanse xD

Opublikowano

Ciekawe czy na forum jest temat o planszówko zyebach, czuję ten Vibe. Idziesz do znajomych na posiadówe napić się piwa, pogadać, pośmiać się, a nagle ktoś wyciąga planszówke, której zasady można wytłumaczyć w niecałe pół godziny a sama gra od 2 do 6 godzin.

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał(a):

Ogólnie zabawa kozacka, dla mnie jedynie minus że ten grzyb tyle pierdoli i przez to gra sie troche wlecze. Miałem wrażenie że większość czasu to łażenie po mapce i słuchanie tego cwela niż granie w te minigierki. No i musisz pytać doświadczonych mario imprezowiczów jak to zadziała na dwa switche bo ja w sumie miałem lekkie zdziwko że na jednym da sie grać tylko w 4 osoby

Nie da się wyłączyć tego zjeba?

Opublikowano

Nie mam pojęcia, bardzo możliwe że to tylko przy pierwszej grze tyle gada

Opublikowano

Chyba tylko za pierwszym razem tyle gada, potem tylko na początku i na końcu sesji