Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

i niedługo Below w 4k

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

No to c0rwa niezła bieda :kaz: 

Opublikowano
3 minuty temu, oni napisał:

Chyba w złym miejscu zadajesz to pytanie ;)

W dobrym, bo po cichu liczę na dymy :yao:

Opublikowano

Musimy czekać na nową generacje bo w tej xbox został ZAYEBANY KILL CONFIRMED zielone szmule

Opublikowano
34 minuty temu, Ryo-San napisał:

W dobrym, bo po cichu liczę na dymy :yao:

Fanek też się pytał w CW, nie idź tą drogą.

Opublikowano

I co się z nim stanęło się? :(

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

-kamera 3cm od pleców bohatera

-problemy z detekcją kolizji

-sztuczna inteligencja to pachołki

-spadki k l a t k a ż u

-co chwilę przerywnik filmowy podczas rozgrywki

-ani jeden zapamiętający w pamięć trailer

-nudna jazda konno

-sterowanie bohaterem w zamkniętych pomieszczeniach to symulator pijanego taty 2018

oj słabo się zapowiada ten remaster assassina 3

Edytowane przez ragus

Opublikowano

spokojnie to wersja przed jubileuszowym patchem 

Opublikowano

to wersja z bieda ps4, pewnie zabraklo terafankow

Opublikowano

Bedzie gra wzmiankowana latami,  a ten jakies dyrdymaly xD

A Nintendo co tam ? Super Mario Party ?

losefirends.jpg

umieram xd

1 godzinę temu, Pupcio napisał:

xbox został ZAYEBANY KILL CONFIRMED zielone szmule

Przeciez to jest ostatnia generacja klasycznego Xboxa wlasnie.

Pozniej bedzie juz tylko maskarada i mydlenie oczu.

1 godzinę temu, Ryo-San napisał:

W co można zagrać na Xboxie(mając PROsiaczka) oprócz Ori?

No masz te multiplatofrmy z natywnymi pikselami na XoX.

Opublikowano
6 minut temu, aphromo napisał:

umieram xd

czekamy :potter:

Opublikowano

No wreszcie Ci sie udalo. Leci plusik :)

Opublikowano

Dobrze że mam wersję dwupłytową zamówioną, w poniedziałek na pchlim :pawel:

Opublikowano

Płyta z danymi jak mniemam? 

Opublikowano
2 godziny temu, Ryo-San napisał:

W co można zagrać na Xboxie(mając PROsiaczka) oprócz Ori? Poważnie pytam xD Wyścigi mnie kompletnie nie interesują, a Halo pod skrzydłami 343 to podobno gunwo się zrobiło : ( Kupiłbym Xboxika ale koorwa dla jednego indyka(no dobra dwóch bo zapowiedzieli dwójeczke Ori) to trochę lipa :(

Halo 5. Jeśli kiedykolwiek ukaże się lepsze multi na konsolach to poinformuję...

Opublikowano
1 godzinę temu, ragus napisał:

-kamera 3cm od pleców bohatera

-problemy z detekcją kolizji

-sztuczna inteligencja to pachołki

-spadki k l a t k a ż u

-co chwilę przerywnik filmowy podczas rozgrywki

-ani jeden zapamiętający w pamięć trailer

-nudna jazda konno

-sterowanie bohaterem w zamkniętych pomieszczeniach to symulator pijanego taty 2018

oj słabo się zapowiada ten remaster assassina 3

Najbardziej rozczarowujące, choć może to złe słowo, bo wiedziałem że się tym rozczaruję - są te hajpowane dialogi z npcami. Ta scenka jak obrabia tych dwóch typów z forsy jest taka awkward, teksty z dup,y, dziwne pauzy w rozmowie, niewiele się to różni moim zdaniem od spamowania strzałki w prawo na ulicy w GTA 5 i słuchania losowych tekstów.

Może będzie z tym lepiej, ale trzeba było być naiwnym żeby wierzyć że te dialogi będą tak rewolucyjne jak to się opisuje.

Opublikowano
12 godzin temu, Ryo-San napisał:

W co można zagrać na Xboxie(mając PROsiaczka) oprócz Ori? Poważnie pytam xD Wyścigi mnie kompletnie nie interesują, a Halo pod skrzydłami 343 to podobno gunwo się zrobiło : ( Kupiłbym Xboxika ale koorwa dla jednego indyka(no dobra dwóch bo zapowiedzieli dwójeczke Ori) to trochę lipa :(

Wszystkie gry aaa multiplatformowe bo wyglądają i działają lepiej na xbox one x. Od tych co wyszły jak far cry 5, ac odyssey, kingdom come czy tomb raider po wszystkie co wyjdą jak rdr 2, division 2, metro, resident, dmc i tak dalej i tak dalej :)

Walczą na exy a i tak większość klapów gra w destiny, cody czy fife.

A co do exów to tu polecam gearsy 4 i halo 5 w coopie bo samemu to jest bida z nędzą,  forza horizon jak lubisz wyścigi, cuphead i ori wiadomo, sunset bo to przekozak, quantum break (mi siadło), halo kolekcja mistrza kuchni, state of decay 2  i kilka tytułów ze wstecznej których pewnie nigdy nie ograłeś jak miałeś tylko ps3 (np splinter cell conviction, panzer dragon, alan wake, lost odyssey, gearsy 1-3)

Jeżeli nigdy nie miałeś x360 to warto abyś jako gracz chociaż spróbował z czym się tego xboxa je. Zawsze mi żal tych co kurczowo trzymają się jednego obozu.

W każdym razie jest w co grać i polecam spróbować. No ale to cw i już fanek tak tu pytał. Skończyło się pełną indoktrynacją i klaperskim zidioceniem.

Opublikowano

Cuphead to taka gra, ze po 20 minutach już mi sie do niej wracać nie chciało. Jak sobie przypomne jeszcze te levele w ktorych biegamy strzelając do przeciwników - co to bylo za drewno, matko bosko!

Zresztą te 2 gry naprawdę mozna ograc na kazdym komputerze, na ktorym sie przeglada forumek, rozumiem kupic Xa, zeby zagrac w Gearsy, HALO, Forze, Sunseta, ale dla dwóch indykow ktore nie maja zadnych wymagan sprzetowych?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie każdemu chce się grać na komputerze. Nie wiem czemu wciąż nie możesz tego zrozumieć? Konsole są sprzętami do grania, a komputery mogą być.

Z resztą, wymieniałem gry które IMO warto, no i nazywanie Cuphead drewnem xdd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.