Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
Co ty czlowieku cpasz to nie wiem. Ja no moim PC z GTX 1060 mam 80fps na high w 1080p a ty niby na laptopie z gorsza karta masz zblizona jakosc do Xox? dynia.png  No chyba,ze dla ciebie grania w 4k10fps to podobna jakosc to spoko 

Uspokój się.

Zobacz sobie testy na yt i5-8300h gtx 1050 i 12gb ram. Może trochę mniej zbliżona jakość ale nie jest tak źle, na high spokojnie uzyskuje od ponad 30 do ponad 60 fps. Na medium jeszcze więcej. Dla mnie to wystarczające uzupelnie do mojego PROsiaka oraz Switcha.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

A ile wasze laptopy i pecety maja klatek w RDR2?

Opublikowano

W RDR 2 gram na PROsiaku gdzie ilość klatek jest zbliżona do xox [emoji106]

A jak ta gra wyjdzie na PC to ośmieszy obie konsole razem wzięte.

Opublikowano

Lepsze od Vampyra?

Opublikowano

Widzę, że niektórzy nie darują mi tego vampirka.

Tak, RDR2 dużo lepsze [emoji4]

Opublikowano

A w Vampyra grales na laptopie? Ile klatek wyciagnales?

Opublikowano

127!

W ogóle nie jesteś śmieszny jakby co...

Opublikowano

A jakiej marki ten laptop?

Opublikowano
3 godziny temu, easye napisał:

Bug za bugiem, ja sobie normalnie przejechałem dwa wyścigi Lamborghini, a potem wróciłem do mojego autka i kontynuowałem zabawę z punktami do Forzathonu.

Ja tu tylko przyszedłem sprostować - odpowiadałem na post kogoś, kto miał buga, u mnie wszystko było w porządku. Stwierdzenie "bug za bugiem" odnosiło się do dużej liczby postów stękających na drobnostki. Ten sam zalew postów z bugami widzę w temacie RDR2, a sam trafiam na typowe dla sandboksów drobniejsze błędy. Nie wiem, farta mam, fajnie jest umieć grać w gierki :cool:

Opublikowano

Czemu się izi pucuje do Forzy i graniu na konsoli? Jakiś cytat się tu pojawił i się zastanawiam czy to dlatego, że pisał z telefonu po tym jak mu się Windows zawiesił czy z powodu braku RDR 2 wylewa żółć na forum :scratch_one-s_head:

Opublikowano
W dniu 4.11.2018 o 12:37, Paolo de Vesir napisał:

Jakiej gry by GG nie wydało, nie ważne jak nienatchnione mogą być to wyroby, będzie i tak jaranko bo exy na PlayStation, a przecież tylko exy mają prawo nosić miano gier dobrych.

Oj, Paolo, Paolo. Przeciez tutaj wlasnie gierki od Sony maja poprzeczke zawieszona najwyzej.

Horizon ZD ? Niepozbawiona wad, ale mimo wszystko swietna gra, dalej najlepsza walka w otwartym swiecie, najlepszy HDR, na pierwszy rzut oka absurdalny, ale jakze ciekawie wykonany swiat przedstawiony.

Jesli juz grac w open worldy, to obowiazkowo w ten.

8 godzin temu, Bzduras napisał:

Rewolucja cyfrowa polega na tym, że wydymano nas bez mydła wmawiając, że gry będą tańsze przez brak kosztów produkcji nośników, pudełek, hajsu wydanego na logistykę/magazynowanie i tym podobnych, a jak się skończyło to wiadomo (pudełko na premierę 219zł, w cyfrze 289 :pawel:).

Obowiazkowy cytat do kazdego jaranka cyfra. Na szczescie jak wynika z raportu kwartalnego Sony, tylko 28% gier schodzi cyfrowo.:ohboy:

Opublikowano
9 godzin temu, Kolos28 napisał:

Mnie to wystarczy tylko muszę jeszcze dokupić pada od xbox. Plus taki, że mam teraz trochę słabszego klocka w wersji przenośnej.

Juz sie skonczyl romans z Xboxem ? A tak pieknie pisales na forumku:nosacz3:

Opublikowano

Kurcze, Xbox super ale PlayStation lepsze - przynajmniej dla mnie. Teraz mam prosiaka, który działa cichutko jak Xbox a więc po co mi klocek?

Opublikowano

żeby prosiak Ci chodził cicho jak klocki to nie powinieneś go uruchamiać

Opublikowano
21 minut temu, Kolos28 napisał:

Kurcze, Xbox super ale PlayStation lepsze - przynajmniej dla mnie. Teraz mam prosiaka, który działa cichutko jak Xbox a więc po co mi klocek?

Ja wiem, ja wiem.

Fajnie, ze tez sie zorientowales.. w swoim czasie.

Opublikowano

Klasyczny przypadek szukania poparcia dla swojego zdania (tutaj myśli "ale po co ten xbox") w przypadku, gdy nie jest się go pewnym w 100%.

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

No pięknie czyta się jak Kolos próbuje sobie racjonalizować zakup laptop

"To prawie jak xbox" "laptop mi wystarczy" "mój prosiak na razie jest cichy" "po co mi xbox skoro mogę sobie pograć na laptopie"

Opublikowano

Panowie a więc powiem coś szczerze.
Gdybym miał xox to i tak bym kupił prosiaka bo tam bardziej odpowiadają mi exy. Mając konsole od Sony zakup zielonej konsoli dla Forzy jest dla mnie mało zrozumiały. Nie ukrywam, że ograłbym kilka gierek od Microsoft ale bez ciśnienia bo Sony daje mi o wiele więcej! Teraz kiedy mam laptopa, który bez problemu odpali te gry, Xbox jest mi zupełnie nie potrzebny.

Do tej pory najbardziej w Xbox podobała mi się wsteczna kompatybilność oraz kultura pracy. Obecnie mój prosiak jest na prawdę bezszelestny!

Opublikowano

A ja ci szczerze napiszę, że gunwo nas to obchodzi.

Opublikowano

To po choooya w ogóle się odzywacie poyeby! [emoji23][emoji23]

Opublikowano

No coz, tak to wyglada.

Switch w tym roku to mega bieda, jedyne co jest warte uwagi to port z Wii U i Poki rodem z Androida, pewnie wszyscy juz tylko czekaja na rewizje w 2019, wtedy moze sie cos zacznie na powazniej. Chociaz tyle dobrego, ze to Labo szlag trafil, bo oni ponoc serio sadzili, ze to bedzie cos jak Wii Music.

MS mial kilka kapiszonow, to teraz sie pilnuja, Spencer czuje pismo nosem, najprawdopodbniej Girsy 5 beda juz naprawde w porzadku, ale to za rok.

Sony, de facto jest tylko data Days Gone, ale nie oszukujmy sie, oni nic juz nie musza.

O PC gdzie glownym tematem jest remaster gierki z 2002, to juz szkoda strzepic ryja.

....

Po prostu wszystko jest juz ustawione na lata do przodu, to jest troche przykre. 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

A sony coś ma? Ah no tak, gooowno rozmazane w rdr 2 

26 minut temu, Kolos28 napisał:

emoji23.pngemoji23.png

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
10 godzin temu, aphromo napisał:

Sony, de facto jest tylko data Days Gone, ale nie oszukujmy, (...) to jest troche przykre. 

Zgadzam się Witold

Edytowane przez oni

Opublikowano

Multi w forza horizon 3 to takie (pipi) że jprdl xdd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.