Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Figaro napisał:

Fantastyczny ten Xbox, nigdy nie musisz wydawać pieniędzy na gry.

Na co? 

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 317,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

MzUmOR3.jpg

Opublikowano

Ten uczuć gdy po kupieniu xboxa jedyne na co można dalej wydawać kasę to pady i abonamenty :frog:

Opublikowano

No ponoć wersja xboxowa monster hunter jest zyebana w stosunku do ps4, co te capcom to ja nie xd znaczy się opieram na df i ich testowaniu obu wersji na ps4/xo. Jedyny minus jaki jest, to qwa żadnego locka na 30 fps w 4k nie ma, a framerate to pływanie na łajbie z takim czymś.

Opublikowano
8 minut temu, teddy napisał:

Ten uczuć gdy po kupieniu xboxa jedyne na co można dalej wydawać kasę to pady i abonamenty :frog:

A na PS4 coś wychodzi w ogole? Bo nie było gier w sklepie ostatnio i musialem tak jak mówisz wydać 550zł na pada od xboxa bo mnie gotówka parzyła w ręce

7 minut temu, Faka napisał:

No ponoć wersja xboxowa monster hunter jest zyebana w stosunku do ps4, co te capcom to ja nie xd znaczy się opieram na df i ich testowaniu obu wersji na ps4/xo. Jedyny minus jaki jest, to qwa żadnego locka na 30 fps w 4k nie ma, a framerate to pływanie na łajbie z takim czymś.

Graphics-mode-Frame-rate-comparison_DF_M

yaya wiadomo zyebane, jedyne co jest zyebane to ta pseudokonsola 4k xD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Na xo też nie ma 4k , a jeszcze mniejsza rozdzielczość jest :usmiech: i average fps wg df jest 43 fps na ps4, a 46 na xo, także to nie konsole tylko capcom.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Te 4K w Hellblade to jakiś nowy tryb w którym ta gierka nie jest nudnym i brzydkim guwnem?

Opublikowano

tenor.gif?itemid=12100688

Opublikowano
8 minut temu, Yakubu napisał:

Te 4K w Hellblade to jakiś nowy tryb w którym ta gierka nie jest nudnym i brzydkim guwnem?

No taki God of War z mniejszym budżetem, mam nadzieje, że następna gra NT będzie ciekawsza. 

Opublikowano

No tyle, że God of War jest goty 2018, a te Hellblade to takie trochę no nie wiem co tak słabo

Opublikowano
1 minutę temu, Yakubu napisał:

No tyle, że God of War jest goty 2018, a te Hellblade to takie trochę no nie wiem co tak słabo

No ale przecież to właśnie Be napisał.

Opublikowano
58 minut temu, Figaro napisał:

Idea jest taka sama. Grasz za darmo w gierki i już nie kupujesz tyle tytułów. Dokładnie to, z czego nabijaliście się z Mendrka przy każdej okazji.

Wszyscy jesteście Mendrkami w głębi serca. 

XD

Boty od zawsze kupowali sporo gier na premierę a Karolek czekał dwa lata aż będą w plusie. No faktycznie ta sama sytuacja. :pawel:

Opublikowano
Teraz, suteq napisał:

XD

Boty od zawsze kupowali sporo gier na premierę

Tu się kochany sutciu muszę zgodzić, kupowali. Już nie muszą, bo Spencer zmendrkował swoich fanów.  

Opublikowano

Dalej kupują i to spokojnie więcej niż zatwardziałe klapy w postaci mendrka czy yetiego. :usmiech: 

Opublikowano

niebieskie robale coś tam majaczą o swojej społeczności  xD 

No wiadomo, fifka, bf, gta online i cod...filmik ma ponad rok, dzisiaj jedynie połowę tej listy zapełniłyby fortnajty.

Opublikowano

.

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Najczęściej ogrywane gry w grudniu przez klapy? Naturalnie FIFA 19 i Call Of Duty BO4 . Obie ma się rozumieć w singlu.*

Dlaczego w singlu? Ano dlatego, że PSN najczęściej był w pozycji horyzontalnej, czyli leżał:yao:

* - Zapomniałem, że najnowszy CoD nie ma singla. No co za pechowe zwierzaki z tych klapów:yao:

Opublikowano
3 godziny temu, aphromo napisał:

Sony dostrzeglo to lata temu z PS Plus, i rozwija ten model dystrybucji

PS Plus = Games with Gold

PS Now = chuyowszy GamePass

Ty bez kitu nie widzisz różnicy między tymi serwisami cepie?

Opublikowano
2 godziny temu, _Be_ napisał:

Jakim cudem te klapy pokroju witka czy figaro daje radę wstać rano sami z łożka albo zjeść jedzenie łyżką bez pomocy mamy?

Rozumiesz bardzo niewiele, to juz kazdy zauwazyl dawno temu.

Przecież te gałgany porównują usługę w której masz ponad 100+ na dzień dobry, całą prawie biblioteke xboxa (porywającą wiem) premierowo dostajesz gierki pokroju Forzy Horizon 4, Ori 2 czy nowych Gearsów do tego takie crapy jak Sea of Thieves, State of Decay 2, Crackdown 3, Ashen, Below, prównują to do usługi, którą musisz opłacać żeby pograć po necie i dostaniesz STEEP xD a w czasach PS3 dostawaliscie roczne lub dwuroczne gierki pokroju Far Cry'a 3 ktore już wtedy dawno każdy ograł. 

yyy,nie. W Gamepass zdecydowana wiekszosc to kasztany,albo gierki z 360. Hitowych gier jak na lekarstwo, i w zasadzie dopiero niedawno zaczely pojawiac sie w usludze. Nie, gry MS nie sa hitami na X1.

Plus w czasach PS3 dal nam m in. RDR, GriD, DmC,Crysis 3, MGS Revengeance, Demon Souls, U3,, Battlefield, Tomb Raidery, Mafia, Deus Ex, Vanguish, Dragons Dogma, i nie byl wymagany do korzystania z online. W tym roku Plus dal m in. BloodBorne, Destiny 2, Yakuza Kiwami, Mafia, Bound by Flame. W swietle powyzszego smialo moge porownywac Plusa z GP, zwlaszcza jesli wezme pod uwage znizki jakie oferuje. Jasne nieco boli paywall na online, ale co poradzic. Jedyne sensowne zastosowanie GP to sytuacja, w ktorej konsole kupuje osoba zupelnie nowa dla rynku.

Mam akurat na PS4

Ehhhh.....

11 minut temu, hav7n napisał:

PS Plus = Games with Gold

Niestety, ale dopiero od PS4.

Opublikowano
1 godzinę temu, Yakubu napisał:

Dominika z miniaturki bardzo wporząsiu, wspaniałe community :wub:

Szybki edit, ale nie za szybki. xd

Mam nadzieje ze pan Dominik doceni ten komplement. :cool:

Opublikowano
40 minut temu, Czezare napisał:

Najczęściej ogrywane gry w grudniu przez klapy? Naturalnie FIFA 19 i Call Of Duty BO4 . Obie ma się rozumieć w singlu.*

Dlaczego w singlu? Ano dlatego, że PSN najczęściej był w pozycji horyzontalnej, czyli leżał:yao:

* - Zapomniałem, że najnowszy CoD nie ma singla. No co za pechowe zwierzaki z tych klapów:yao:

Czyli jednak PSN nie leżał? :)

Opublikowano

Witold dalej brnie w to porównanie Plusa do GamePassa xDDDD

Nigdy się nie zmieniaj chopie :dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.