Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Eh (pipi) Paolo, za dobry jestem dla Ciebie i Ty to wykorzystujeszygTd4aZ.jpg

prawy gorny rog

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Beka z dywanu byla raczej spora, zwracam honor :)

Opublikowano

@aphromo

Ale ja nie popełniłem żadnego błędu kupując koxa. Jedynym błędem było, że tak długo zwlekałam z jego zakupem.

Nie twierdzę, że Ps4 jest gorsze bo daje mi masę gier, które nie mógłbym ograć nigdzie indziej ale to XOX pozwala mi obecnie na więcej, gdyż oprócz grafiki daje mi dużo lepsze doznania dźwiękowe. Aktualnie na tej konsoli nie tylko gram ale i oglądam filmy i slucham muzyki (w końcu moja druga połowa może korzystać z moich zabawek).
Uwierz mi, jaka duża różnica jest np. w W3 na koksie względem prosiaka. Do tego wsteczna kompatybilność, która jest wykonana po mistrzowsku.
Inne gry to również duże ulepszenia. Odpal sobie takiego Battlefield V bądź dwie ostatnie osłony Assasins na koksie to nie spojrzysz na prosiaka.
Dla samej Forza Horizon 4 oraz Motorsport 7 warto kupić koksa a przecież jest też świetny Killer Instinct, Ori, Ashen.
Fakt, Xbox nie stoi tyloma exami co sony ale za to nadrabia wspomnianymi rzeczami.

Co do Switcha to była chwila słabości i nawet nie wiesz jak cieszę się, że zostawiłem sobie ten sprzęcik!

Opublikowano
2 minuty temu, aphromo napisał:

Beka z dywanu byla raczej spora, zwracam honor :)

Ja nie zwracam, wrzucisz te idee idącą za days gone czy będziesz marnował czas na pisanie bzdetów?

Opublikowano
29 minut temu, aphromo napisał:

jak chce cos obejrzec to do kina i pyk. Audio mam 5.1 bodajze, nie narzekam. Wiec, tak, pewnie masz racje, ze nowszy Kox chwilowo ma przewage w aspektach okologrowych nad Pro, ale to efemeryda. Nie kupie konsoli do muzyki.

Wiec zostalo juz tylko zmienic dywan. :)

Opublikowano

afromo jak szpanuje, vr, tv 65 cali, pro, audio 5.1 ale mebloscianka pamiętajaca czasy gierka nadal grana

Opublikowano
32 minuty temu, aphromo napisał:

Zreszta, posiadanie tylko PS4 w obecnej konfiguracji rynkowej to zaleta. Ale juz bym musial tlumaczyc i tlumaczyc..

Xddddddd

Opublikowano

Granie w szachownice 4k na 65 calach musi niesamowcie robić :obama:

Opublikowano
3 godziny temu, Figaro napisał:

3 exy Sony na liście TOP 10 Angry Joe. Gościu nawet mówi "you can't deny that PS4 killed it this year". Po genialnym 2017, Sony nie zwolnilo tempa. Niesamowita firma.

Obecny rok zapowiada się jeszcze lepiej :banderas:

Opublikowano

no sztosy jak dreams czy konkretna genia o jezu ale bedzie grane HAHAHHAHHA XDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
19 minut temu, Kolos28 napisał:

@aphromo

Ale ja nie popełniłem żadnego błędu kupując koxa. Jedynym błędem było, że tak długo zwlekałam z jego zakupem.

Nie namawiaj mnie juz do pisania matur, zaraz ide sprzatac, jeszcze na szybkiego Ci odpowiem i to bedzie ultymatywne z mojej strony.

Nie twierdzę, że Ps4 jest gorsze bo daje mi masę gier,

Popatrz, wbrew obiegowej opinii, dysponujesz odrobina przenikliwosci oraz zdrowego rozsadku. Fajnie. Jakbys sie musial uzerac z betonem tyle co ja, jestem pewny, ze inaczej bys na to spojrzal :)

Uwierz mi, jaka duża różnica jest np. w W3 na koksie względem prosiaka. Do tego wsteczna kompatybilność, która jest wykonana po mistrzowsku.
Inne gry to również duże ulepszenia. Odpal sobie takiego Battlefield V bądź dwie ostatnie osłony Assasins na koksie to nie spojrzysz na prosiaka.
Dla samej Forza Horizon 4 oraz Motorsport 7 warto kupić koksa a przecież jest też świetny Killer Instinct, Ori, Ashen.
Fakt, Xbox nie stoi tyloma exami co sony ale za to nadrabia wspomnianymi rzeczami.

Wierze. Naprawde, wierze Ci na slowo, z tego co piszesz wydajesz sie byc uczciwym czlowiekiem, dla ktorego granie to pasja. Nie to co te wypalone osobniki tutaj, ktorym szkoda wpierw kasy pozniej czasu na granie, zmuszajacy sie do grania, a zachowujacy sie jak zmije,hieny i krolowie lozy szydercow tutaj. Polskie piekielko w pigulce.

Jestes naprawde sympatyczna odmiana, coz, moze dlatego tak Cie wszyscy dookola obrazaja, serio moderacja powinna sie tym zainteresowac... 100 razy bardziej wole z Tb rozmawiac niz z innymi wierz mi.

Wiem, ze Battlefield, Wiedzmin czy AC jest lepsze na Koxie. Szkoda, tak sie to wlasnie zycie potoczylo. Nie mozna miec wszystkiego.

Ale nie moge zgodzic sie z jedna Twoja opinia, mianowicie z tym, ze Xbox czyms < nadrabia>.

Nie lykam takich rzeczy. Widzisz, Horizon ZD dla mnie lepiej wyglada i na zwyklym Slim niz W3 na Koxie, technologia, ilosc detali, efekty czasteczkowe i tak dalej i tak dalej. Same rude dredy Aloy, maszyny, bohaterka - jak to cudo rusza sie, jakie to jest piekne.

Sam spojrz i porownaj. 

Slowem, exy Sony lub gry tworzone raczej z mysla o Playstation to moj najwyzszy priorytet. Nie masz czym zastapic mi ponad 100h w Personie 5, mimo ze jest portem z PS3, czy God of War. Zostaly scigalki ale tutaj nie jestem koneserem, i strzelanki - nie dla mnie,serio. Multiplatformy, no moze cos na promocji wezme,tyle.

Takie rzeczy nie obchodza mnie, przestaly mnie obchodzic dawno temu, liczy sie tresc,liczy sie przeslanie.

edit - no i mialo byc szybko eh. 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
4 minuty temu, Figaro napisał:

Trzeci rok pod rząd :banderas:

Nowy rok, nowe gry, nowe podsumowania, ale jedna rzecz sie nie zmienia

1448651825170.png

Opublikowano

bluber już kupiłeś rocznego monster huntera? Co jest nie macie nowych gier? haha

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

bluber już kupiłeś rocznego monster huntera? Co jest nie macie nowych gier? haha

Co? Przecież kupiłem to dawno temu na PS4 ale nie będę w to ścierwo grał w 30-40 fpsach tej plejku,rwie :usmiech:

Aprono oczywiscie znów leci w kulki, tak jak myślałem. 

Opublikowano
3 minuty temu, aphromo napisał:

Jestes naprawde sympatyczna odmiana

XD Kolos uważaj witek cie podrywa, potem będzie zapraszał na 0,7 i w rytm sabatonu będą figle na dywanie

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

no sztosy jak dreams czy konkretna genia o jezu ale bedzie grane HAHAHHAHHA XDDDDDDDDDDDDDD

A pod koniec roku znów morda w kubeł, bo najwyżej oceniane gry tylko na PS4. Zielone robaki co roku są na samym dnie łańcucha pokarmowego. Jedynie pozostaje im szczekanie i wyimaginowany świat w tych ich chorych głowach. Przez cała generacje opluwani przez spencerami crapami na 6, to psychicznie banie zryte.

Kolejny wspaniały rok, wspaniałej generacji :banderas:

4 minuty temu, teddy napisał:

Nowy rok, nowe gry, nowe podsumowania, ale jedna rzecz sie nie zmienia

1448651825170.png

Spokojnie, będzie jak co roku forza pod choinkę. xDDDDDDDDDD

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Powiedział Pupcio fan reskinów GTA 3.:pawel: 

97 

Opublikowano

yeti i tak to te gry nie zagrasz xD ogrywasz trzy gry rocznie dlatego ta szmata ps4 ci w zupelnosci wystarczy, multi z ps3 i cały bełchatów tanczy 

4 minuty temu, Figaro napisał:

Zawsze jest Forza co rok na pocieszenie :) Nie jest tak źle :) 

Za rok nie będzie :usmiech:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.