Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Ta generacja była wspaniała do 2016. Szkoda że MS odpuścił walkę z Sony i zostały tylko te wymuszone podjarki bogactwem gameplayowej biedy na PS4. :( 

Co? Jaka walke? Sony nawet nie wie ze sie z kims bije w tej generacji

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Cały świat, casuali jak i profesjonalnych recenzentów, zachwyca się exami od Sony, ale jedynie ta wymarła grupka xbotów na FPE udaje ze łzami w oczach, że to jakieś słabe gry. 

Kiedy Xbox dostanie grę roku?! Halo 3 wyszło 12 lat temu, odpuście już.

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ta generacja była wspaniała do 2016. Szkoda że MS odpuścił walkę z Sony i zostały tylko te wymuszone podjarki bogactwem gameplayowej biedy na PS4. :( 

Do 2016 było Ryse, Sunset i reszta gier na poziomie infamous, a póxniej microsoft odpuścił, czyli tak jak w każdej generacji. Wydymani po raz trzeci :kaz:

5 minut temu, teddy napisał:

Akurat w gowach botów to trwa ostra walka, szarych komórek z dopalaczami.

3 minuty temu, Figaro napisał:

Kiedy Xbox dostanie grę roku?! Halo 3 wyszło 12 lat temu, odpuście już.

Hahahahah, 12 lat na wygnaniu, a zegar dalej tyka xDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez YETI

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

Do 2016 było Ryse, Sunset i reszta gier na poziomie infamous

Jedni wolą luctuda na 1000 kawałków z gnashera, a koneserzy sraki niebiescy jakiegoś osranego drake'a strzelającego kapiszonami XD

NO ALE ŚREDNIA KUR<WA NOOOOOOOOOOOOOOOOO

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

Do 2016 było Ryse, Sunset i reszta gier na poziomie infamous, a póxniej microsoft odpuścił, czyli tak jak w każdej generacji. Wydymani po raz trzeci :kaz:

coś w tym jest, Przyjacielu :) MS coś tam stara się, a przynajmniej udaje ,że się stara przez pierwsze 2 lata konsoli, a potem nagle olewka zielonych robali i hajpowanie "czekajcie, za 3 lata to dopiero będzie!". I ponownie nie ma. Tak było z OG, tak było z 360, tak jest i teraz. 

Opublikowano
8 minut temu, teddy napisał:

Implikujesz, że grami pokroju drivesraki, killzone sf czy lbp sony podnosiło rękawice w ogole? Dla mnie to było bicie w matę od początku no ale konsola tansza to plebs sie rzucił aby w coda miec na czym grać :kaz:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Girsy? To ta gra która gameplay i animacje ma jak pierwsza część która wyszła 15 lat temu? Microsoft i ci ich developerzy z wieczorówki. Już nie mogę się doczekać najnowszej części z tym pasztetem, będzie walka o najmocniejsze 85% w historii x-śmieciarki.

Opublikowano
3 minuty temu, _Be_ napisał:

Implikujesz, że grami pokroju drivesraki, killzone sf czy lbp sony podnosiło rękawice w ogole? Dla mnie to było bicie w matę od początku no ale konsola tansza to plebs sie rzucił aby w coda miec na czym grać :kaz:

Nie było żadnego klepania bo na ring dotarł tylko jeden zawodnik. Drugi os.ral sie na zielono w trakcie ważenia i do tej pory nie dotarl

Opublikowano

niezla projekcja, ja pamietam początek generacji na ps4 to byl taki kał, że szkoda wspominać aż widzę, że mocne wyparcie nastąpiło xD

Opublikowano
5 minut temu, Figaro napisał:

No wygrał w 2008 roku, a potem wywalił się na ryj.

Ni chu,a nie zrozumiałeś, ale mnie to w ogóle nie zaskoczyło. Czego wymagać od klapa, bo zdecydowanie nie myślenia. :) 

1 minutę temu, _Be_ napisał:

niezla projekcja, ja pamietam początek generacji na ps4 to byl taki kał, że szkoda wspominać aż widzę, że mocne wyparcie nastąpiło xD

No klapeczki myślą że nikt nie pamięta, a beka z PlayKu,rwy trwa nieprzerwanie od 2013. :kaz: 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Bloodborne machine pamiętamy (*) 

Opublikowano

Początek PS4? Jedne z dwóch najlepszych gier generacji, BB i U4, a później już tylko było lepiej :banderas:

Początek xboxa? Sunset, gierka na poziomie infomus, a później równa pochyła :kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano
4 godziny temu, Kyo napisał:

No ba! Nie mogę się doczekać. Serio.

W sumie im dłużej czekasz tym gra staje się lepsza xD Więc to może lepiej że tak zwlekasz xD

sorrym teraz zauważyłem powiadomienie

Opublikowano
Teraz, YETI napisał:

Początek PS4? Jedne z dwóch najlepszych gier generacji, BB i U4, a później już tylko było lepiej :banderas:

ale PlayStation 4 nie wystartowało w 2016 :pawel: 

o tym właśnie mówił bluber, niebieskie bydlaki piszą swoją historię i myślą że to prawda

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

o tym właśnie mówił bluber, niebieskie bydlaki piszą swoją historię i myślą że to prawda

Daj mu spokój. Yeti to drugi Mendrek. 

Opublikowano

xbox one? haha przecież to jedyna konsola w historii która nie posiada gry dla której warto kupić tego śmiecia xDD dzięki spencer

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Bb wyszedł w 2015, mamy 2019, a x-śmieć do tej pory nie dostał gry, która może równać się klejnotowi generacji, HORIZON ZERO DOWN, a gdzie tam myśleć o poziomie GoW, U4, BB, Persony5, Astro Boya czy SOTC.

Najpierw powalczcie z myszą w VR, może Girsy z pasztetem osiągną ten poziom, a później szczekajcie.

Edytowane przez YETI

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

xbox one? haha  według mnie przecież to jedyna konsola w historii która nie posiada gry dla której warto kupić tego śmiecia xDD dzięki spencer

poprawione 

Opublikowano
Teraz, YETI napisał:

Bb wyszedł w 2015, mamy 2019, a x-śmieć do tej pory nie dostał gry, która może równać się klejnotowi generacji, HORIZON ZERO DOWN, a gdzie tam myśleć o poziomie GoW, U4, BB, Persony5, Astro Boya czy SOTC.

Najpierw powalczcie z myszą w VR, może Girsy z pasztete osiągną ten poziom, a później szczekajcie.

Klejnot generacji xD Brzydsze niż RDR2 i AC. Nudniejsze niż Far Cry.

Opublikowano

A dla botów tylko grafa się liczy. A przecież gameplayowo Horizon Zero Dawn... w sumie to był (pipi)owy :potter:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.