Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Ta generacja była wspaniała do 2016. Szkoda że MS odpuścił walkę z Sony i zostały tylko te wymuszone podjarki bogactwem gameplayowej biedy na PS4. :( 

Co? Jaka walke? Sony nawet nie wie ze sie z kims bije w tej generacji

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 334,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Cały świat, casuali jak i profesjonalnych recenzentów, zachwyca się exami od Sony, ale jedynie ta wymarła grupka xbotów na FPE udaje ze łzami w oczach, że to jakieś słabe gry. 

Kiedy Xbox dostanie grę roku?! Halo 3 wyszło 12 lat temu, odpuście już.

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ta generacja była wspaniała do 2016. Szkoda że MS odpuścił walkę z Sony i zostały tylko te wymuszone podjarki bogactwem gameplayowej biedy na PS4. :( 

Do 2016 było Ryse, Sunset i reszta gier na poziomie infamous, a póxniej microsoft odpuścił, czyli tak jak w każdej generacji. Wydymani po raz trzeci :kaz:

5 minut temu, teddy napisał:

Akurat w gowach botów to trwa ostra walka, szarych komórek z dopalaczami.

3 minuty temu, Figaro napisał:

Kiedy Xbox dostanie grę roku?! Halo 3 wyszło 12 lat temu, odpuście już.

Hahahahah, 12 lat na wygnaniu, a zegar dalej tyka xDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez YETI

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

Do 2016 było Ryse, Sunset i reszta gier na poziomie infamous

Jedni wolą luctuda na 1000 kawałków z gnashera, a koneserzy sraki niebiescy jakiegoś osranego drake'a strzelającego kapiszonami XD

NO ALE ŚREDNIA KUR<WA NOOOOOOOOOOOOOOOOO

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

Do 2016 było Ryse, Sunset i reszta gier na poziomie infamous, a póxniej microsoft odpuścił, czyli tak jak w każdej generacji. Wydymani po raz trzeci :kaz:

coś w tym jest, Przyjacielu :) MS coś tam stara się, a przynajmniej udaje ,że się stara przez pierwsze 2 lata konsoli, a potem nagle olewka zielonych robali i hajpowanie "czekajcie, za 3 lata to dopiero będzie!". I ponownie nie ma. Tak było z OG, tak było z 360, tak jest i teraz. 

Opublikowano
8 minut temu, teddy napisał:

Implikujesz, że grami pokroju drivesraki, killzone sf czy lbp sony podnosiło rękawice w ogole? Dla mnie to było bicie w matę od początku no ale konsola tansza to plebs sie rzucił aby w coda miec na czym grać :kaz:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Girsy? To ta gra która gameplay i animacje ma jak pierwsza część która wyszła 15 lat temu? Microsoft i ci ich developerzy z wieczorówki. Już nie mogę się doczekać najnowszej części z tym pasztetem, będzie walka o najmocniejsze 85% w historii x-śmieciarki.

Opublikowano
3 minuty temu, _Be_ napisał:

Implikujesz, że grami pokroju drivesraki, killzone sf czy lbp sony podnosiło rękawice w ogole? Dla mnie to było bicie w matę od początku no ale konsola tansza to plebs sie rzucił aby w coda miec na czym grać :kaz:

Nie było żadnego klepania bo na ring dotarł tylko jeden zawodnik. Drugi os.ral sie na zielono w trakcie ważenia i do tej pory nie dotarl

Opublikowano

niezla projekcja, ja pamietam początek generacji na ps4 to byl taki kał, że szkoda wspominać aż widzę, że mocne wyparcie nastąpiło xD

Opublikowano
5 minut temu, Figaro napisał:

No wygrał w 2008 roku, a potem wywalił się na ryj.

Ni chu,a nie zrozumiałeś, ale mnie to w ogóle nie zaskoczyło. Czego wymagać od klapa, bo zdecydowanie nie myślenia. :) 

1 minutę temu, _Be_ napisał:

niezla projekcja, ja pamietam początek generacji na ps4 to byl taki kał, że szkoda wspominać aż widzę, że mocne wyparcie nastąpiło xD

No klapeczki myślą że nikt nie pamięta, a beka z PlayKu,rwy trwa nieprzerwanie od 2013. :kaz: 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Bloodborne machine pamiętamy (*) 

Opublikowano

Początek PS4? Jedne z dwóch najlepszych gier generacji, BB i U4, a później już tylko było lepiej :banderas:

Początek xboxa? Sunset, gierka na poziomie infomus, a później równa pochyła :kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano
4 godziny temu, Kyo napisał:

No ba! Nie mogę się doczekać. Serio.

W sumie im dłużej czekasz tym gra staje się lepsza xD Więc to może lepiej że tak zwlekasz xD

sorrym teraz zauważyłem powiadomienie

Opublikowano
Teraz, YETI napisał:

Początek PS4? Jedne z dwóch najlepszych gier generacji, BB i U4, a później już tylko było lepiej :banderas:

ale PlayStation 4 nie wystartowało w 2016 :pawel: 

o tym właśnie mówił bluber, niebieskie bydlaki piszą swoją historię i myślą że to prawda

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

o tym właśnie mówił bluber, niebieskie bydlaki piszą swoją historię i myślą że to prawda

Daj mu spokój. Yeti to drugi Mendrek. 

Opublikowano

xbox one? haha przecież to jedyna konsola w historii która nie posiada gry dla której warto kupić tego śmiecia xDD dzięki spencer

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Bb wyszedł w 2015, mamy 2019, a x-śmieć do tej pory nie dostał gry, która może równać się klejnotowi generacji, HORIZON ZERO DOWN, a gdzie tam myśleć o poziomie GoW, U4, BB, Persony5, Astro Boya czy SOTC.

Najpierw powalczcie z myszą w VR, może Girsy z pasztetem osiągną ten poziom, a później szczekajcie.

Edytowane przez YETI

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

xbox one? haha  według mnie przecież to jedyna konsola w historii która nie posiada gry dla której warto kupić tego śmiecia xDD dzięki spencer

poprawione 

Opublikowano
Teraz, YETI napisał:

Bb wyszedł w 2015, mamy 2019, a x-śmieć do tej pory nie dostał gry, która może równać się klejnotowi generacji, HORIZON ZERO DOWN, a gdzie tam myśleć o poziomie GoW, U4, BB, Persony5, Astro Boya czy SOTC.

Najpierw powalczcie z myszą w VR, może Girsy z pasztete osiągną ten poziom, a później szczekajcie.

Klejnot generacji xD Brzydsze niż RDR2 i AC. Nudniejsze niż Far Cry.

Opublikowano

A dla botów tylko grafa się liczy. A przecież gameplayowo Horizon Zero Dawn... w sumie to był (pipi)owy :potter:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Account

Navigation

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.