Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Pecetowcy i ich obesranstwo ze stima schomikowane bo za frajer. Gardze. I ta konfa xD ja pyerdole. Juz lepiej jakby rzucili karpia i kroksy na stoisko. Cos by sie działo.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 261,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
Shadow of Tsushima jest renderem na silniku gry, reżyseria mocno. Jak TLoU2 z resztą. Sowicie plute klapom w psyk i downgorad na tydzień przed premierą.
Nie dziwi taki post bota, skoro u nich takie technologiczne potwory jak crapdown, sod2 czy recore. 6terafanka a guwno, a nie grafika. Może przy kolejnym x-zlomie osiągną oprawę z Horizon czy Got, ale najpierw spencer musi wsadzic z 40terafankow i wymienić tych nieudaczników z wieczorówki. Śmieci bez talentu i gier, tfu!
Opublikowano

lel na chuy mam grać z xbotami, peceśmieciami i nfagami? xD 

Opublikowano

ja na przykład chciałbym z tobą zagrać Pupcio  :(

przerażające jak bardzo plejstejszyn wyprało mózg niektórym,  że jeszcze bronią tak chuyowej polityki korporacji

Opublikowano

<patrzy na temat> c0rwa już myślałem że napisałem to w tęczy że taka odpowiedź :yakubu:

Opublikowano
2 minuty temu, oni napisał:

przerażające jak bardzo plejstejszyn wyprało mózg niektórym,  że jeszcze bronią tak chuyowej polityki korporacji

Az sobie przypominam politykę microsoftu przed premierą x-downa i tutejszych ochroniarek.

:fsg:

Opublikowano

A ZA PEEŁOOOO....

Opublikowano

:banderas:

a $ony?

-  zapowiedź tylko jednego exa, nioh2 a jeśli gra jednak nie będzie exem to zostaje tetris xDDD

-   trzeci raz ta same gry na targach jak co roku, poza spiderem bez daty premier 

-  konfa w namiocie tyskiego z grami które wszystkich wynudziły na pokazie

-  granie na flecie i lgbt, jakie $ony tacy fani

a wspólne granie XBOX i plejbeka?  Meksyk powinien być odgrodzony murem od Zielonego Królestwa  :xboss:

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Na PS4 graficzka, na XOne gameplay. Pięknie się te konsole dopełniają. :fsg:

Gameplay i grafika na 68%. 

:rofl:

9 minut temu, oni napisał:

A ZA PEEŁOOOO....

Oj, przecież dobrze pamiętasz, odbycik już był nasmarowany, spodnie w dole, ale jak się okazało, większość graczy daleko do męskich dzifek i microsoft musiał zadowolić się tylko pluciem wam w twarz. 

Opublikowano

W Choroszczy dziś jaka pogoda, czy może cały dzień w izolatce? 

Opublikowano
4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Na PS4 graficzka, na XOne gameplay. Pięknie się te konsole dopełniają. :fsg:

Zbyt duze uogolnienie Paolo, w takim np SoT ciezko doszukac sie wiekszego gameplayu, z kolei np w GoW swietna mechanika topora.

Opublikowano

xD 

topór w GoW ma więcej gameplayu niż całe SoT, prawda @aphromo

Edytowane przez oni

Opublikowano

brak crossplaya w ps4 tak naprawdę dziala na korzyść xboxa i switcha, dzbany Kaza trzymane sa w zagrodzie niczym bydło wiec na reszcie konsol pelna kulturka

brawo sony, w koncu cos wam wyszło

Opublikowano
10 minut temu, oni napisał:

GoW ma więcej gameplayu niż całe SoT,

Tak, a mechanika toporka jest swiezym i zaskakujaco fajnym urozmaiceniem,nowoscia.

9 minut temu, kermit napisał:

brak crossplaya w ps4 tak naprawdę dziala na korzyść xboxa i switcha, dzbany Kaza trzymane sa w zagrodzie niczym bydło wiec na reszcie konsol pelna kulturka

Nie czuje zadnej potrzeby zeby grac z community switcha/xboxa, ani mnie to ziebi ani grzeje,

Opublikowano

@aphromo okej, chciałem się tylko upewnić że nie masz pojęcia o gierkach 

Opublikowano

Plytkosc,powtarzalnosc i schematycznosc gameplayu w SoT jest powszechnie znana,i jest jednym z czynnikow dlaczego takie a nie inne oceny zebrala gra.

Opublikowano

Widzę niezła drama, bo zielone przerywy nadal będą grali maks we 4ke online, a ich jedyna alternatywa na poszerzenie community jest ewentualny meczyk z Ficusiem i Rayosem xDDD 

Bardzo dobra decyzja Sony, zostawić tego Xboxa, niech ginie. 

Opublikowano
45 minut temu, aphromo napisał:

Plytkosc,powtarzalnosc i schematycznosc gameplayu w SoT jest powszechnie znana,i jest jednym z czynnikow dlaczego takie a nie inne oceny zebrala gra.

xD

gra dostała słusznie takie a nie inne oceny z powodu braku zawartości, małej ilości przeciwników,  powtarzalności misji, oraz braku systemu progresji (tutaj mocne xD bo dla mnie to zaleta, że gra poszła pod prąd dzisiejszym trendom wstawiania wszędzie  wyskakujących cyferek) ale wszystkie recenzje, nawet te które wystawiały grze ocenę końcową typu 5/10 i 6/10 chwaliły gameplay, podkreślały jak bardzo jest unikalny i świetnie zaprojektowany, widząc w nim ogromny potencjał. 

Tutaj artykuł Polygona o tym, który swoją drogą również wystawił bardzo niską ocene (6.5/10) 

Cytat

The foundation of Sea of Thieves is perfect as it is
Sea of Thieves just needs more content

https://www.polygon.com/2018/4/13/17226580/sea-of-thieves-content-dlc-debate

no ale po co ja się produkuje skoro nie masz pojęcia o czym piszesz

Edytowane przez oni

Opublikowano

XDDDD

w SoT to nawet nagły odpływ graczy był mocno chwalony, jak sam asax pisał - Nic lepszego tego typu grze nie mogło się przytrafić! 

Opublikowano
Teraz, easye napisał:

XDDDD

w SoT to nawet nagły odpływ graczy był mocno chwalony, jak sam asax pisał - Nic lepszego tego typu grze nie mogło się przytrafić! 

naucz się czytać ze zrozumieniem, to nie były moje słowa tylko tytuł celowo clickbaitowy tytuł artykułu po to aby zainteresować takich dzbanów jak ty 

Opublikowano

:dynia:

Ten artykuł zainteresował mnie tak samo bardzo jak gra... 

Opublikowano

no domyślam się że nie przepadasz za czytaniem 

Opublikowano
11 minut temu, oni napisał:

chwaliły gameplay, podkreślały jak bardzo jest unikalny i świetnie zaprojektowany, widząc w nim ogromny potencjał. 

no ale po co ja się produkuje skoro nie masz pojęcia o czym piszesz

Since the combat system is so barebones 

So… yeah. They’re all fetch quests,

Most of the game involves you just chilling on your ship while looking for other pirates to steal from, or for the raids to start.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.