Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
13 minut temu, milan napisał:

Niesamowite, kupiłem zabawkę switch a ten ficuś mi  wmawia że to pelnoprawna konsola jest. Przerzuty  pylicy  z płuc do mózgu

Sprzecik do eksow nintendo i tyle. Granie na tym w przeplacone multiplatformy w najgorszej jakosci to top kek

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 263,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
1 minutę temu, teddy napisał:

Sprzecik do eksow nintendo i tyle. 

O ile nie zrestartuja :)

Opublikowano
Godzinę temu, Ficuś napisał:

choc z drugiej strony po co sie zakladac z lupiezem tego forum

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy

Opublikowano

lepiej powierzyć prace retro by mp4 byla kolejna gierka z srednia w okolicach 97 niz dostac sredniaka na 80mc, wy tego nie zrozumienie bo u nintendo glowne serie to inny standard niz te sredniaczki klepane seryjnie przez sony, ktore zadowalaja bezgustow klaperskich

Opublikowano
29 minut temu, teddy napisał:

Sprzecik do eksow nintendo i tyle. Granie na tym w przeplacone multiplatformy w najgorszej jakosci to top kek

Cywilizacja 6  idealna na podróż z poznania do rzeszowa,  10h na rozgrywkę, chyba ze bateria wczesniej padnie.

Bo do tramwaju  chyba tego nie biorą

Edytowane przez milan

Opublikowano

Nowy Mortal Kombat na pewno będzie wyglądał niesamowicie na ich sprzęcie!

Opublikowano

Mam nadzieje ze fatality beda wymagac machania joyconami

Opublikowano
34 minuty temu, aphromo napisał:

O ile nie zrestartuja :)

lepiej wydac dopracowany produkt i kolejnego kandydata do 97mc niz (pipi)ne bo goni termin (mimo i tak juz obsuwy), latac miesiacami po premierze, pisac na nowo kod sieciowy, a pozniej i tak zamknac studio - czegos ci to nie przypomina?

Opublikowano
1 godzinę temu, Ficuś napisał:

no nie cykam sie bo 80mc + jest realne w jakims tam malym stopniu, wg mnie bedzie to cud ale exy sony sa forsowane wiec nie jest to jakies nierealne, figar pisales o 90mc, proponuj zakladzik moze o ta srednia karakanie, choc z drugiej strony po co sie zakladac z lupiezem tego forum

Kurła, zaklady jakies mi proponujesz? Przeciez to jest pewne jak to ze kojima ze swoim symulatorem poczty polskej zrobi na meta 80+

Ale co taki fag moze wiedzieć majac 3 grywalne gry na konsolce, która powszechnie uwazana jest za zabawkę dla dzieci, zaraz obok lego i barbii. 

Opublikowano

pisalem to do figaro xdddd przeciez masz nawet w cytowanym poscie, arab w szwecji ci oczy zaslania jak czytasz forum?

a moze ofi to multikonto figaro? ten sam poziom daunozy

Opublikowano

Typie, juz nawet w temacie Switch od Ciebie uciekaja jak od tredowatego, zdrowywariat Cie wyjasnia jednym zdaniem, na kiego grzyba mi to przypominasz ?

Jeszcze usilujesz obrocic ten kataklizm w cos dobrego xD No wydadza w 2020+, gow.no czekales na te gre i znowu klamales/udawales na forum, tyle, tego MP4 i tak gierki na PS5 rozniosa na miazge, tyle zostanie ze sra.nka o legendarnej serii. Jeszcze nawet nie masz pojecia kto robi ta gre w sensie pracownicy, ze niby Retro to jakas pierwsza liga XD

Juz Cie prosilem, idz sobie tam gdzie Cie nie przepedzaja, trujesz mi dupe a tyle wiesz co pani Sabinka z warzywniaka.

Evolution zyebalo sprawe po calosci, to czapa i nara,Sony inwestuje w PD, to jest biznes nie przedszkole. DC mial byc tylko startowka zeby bylo jakiekolwiek sciganko a wyszedl najwiekszy growy comeback w historii, tyle ze wiesz, po 3 latach, to sobie mozesz wiesz co....

Takiej kleski Switch jeszcze nie zaliczyl, no moze troche te kartony za 289zl, 2019 kolejny rok do zaorania dla Switch, co tu duzo mowic.

Bys sie ob,sral na rozowo jakby Death Stranding spotkal taki sam los, dwulicowy falszywcu.

Opublikowano
3 minuty temu, Ficuś napisał:

pisalem to do figaro xdddd przeciez masz nawet w cytowanym poscie, arab w szwecji ci oczy zaslania jak czytasz forum?

a moze ofi to multikonta figaro? ten sam poziom daunozy

Nie cytowales tylko dales pod moim postem. 

Arab w szwecji to mi rano śniadanie podaje zebym zjadl jak Pan. 

Opublikowano

Prawidlowo ofi.

Oferta pracy dalej niz 10 min spacerkiem od domku = oferta nie istnieje. Takie moje motto, polecam.

Opublikowano

Ficuś wróć do domu,

ja ci wszystko wybaczę

Ficuś, wróć do domu

Opublikowano
Teraz, aphromo napisał:

Prawidlowo ofi.

Oferta pracy dalej niz 10 min spacerkiem od domku = oferta nie istnieje. Takie moje motto, polecam.

dlatego do konca zycia z rodzicami w mieszkaniu na dywanie pamietajacym stan wojenny?

Opublikowano
9 minut temu, Ficuś napisał:

a moze ofi to multikonto figaro? ten sam poziom daunozy

nie no trochę większy, ale ofi ofermo i figaro brzmią jak dobrana ekipa

Opublikowano

ofi, milan, ofermo w zbiorowym ataku na mnie xddd

zbiorcze iq tych dauniakow pewnie uzbiera sie na poziomie sredniej days gone

Opublikowano
3 minuty temu, Ficuś napisał:

dlatego do konca zycia z rodzicami w mieszkaniu na dywanie pamietajacym stan wojenny?

Jak z rodzicami jak matka nie zyje a stary ma juz dzieci w wieku szkolnym z inna kobieta ???

Pier.dolnij sie w leb.

4 minuty temu, _Be_ napisał:

nie no trochę większy, ale ofi ofermo i figaro brzmią jak dobrana ekipa

Ofi wyjasnia przepieknie, Figaro no jeszcze nie podjalem ostatecznej decyzji.

Opublikowano

ofermo szukasz kolegów na forum? 

Opublikowano
14 minut temu, aphromo napisał:

Typie, juz nawet w temacie Switch od Ciebie uciekaja jak od tredowatego, zdrowywariat Cie wyjasnia jednym zdaniem, na kiego grzyba mi to przypominasz ?

Jeszcze usilujesz obrocic ten kataklizm w cos dobrego xD No wydadza w 2020+, gow.no czekales na te gre i znowu klamales/udawales na forum, tyle, tego MP4 i tak gierki na PS5 rozniosa na miazge, tyle zostanie ze sra.nka o legendarnej serii. Jeszcze nawet nie masz pojecia kto robi ta gre w sensie pracownicy, ze niby Retro to jakas pierwsza liga XD

Juz Cie prosilem, idz sobie tam gdzie Cie nie przepedzaja, trujesz mi dupe a tyle wiesz co pani Sabinka z warzywniaka.

Evolution zyebalo sprawe po calosci, to czapa i nara,Sony inwestuje w PD, to jest biznes nie przedszkole. DC mial byc tylko startowka zeby bylo jakiekolwiek sciganko a wyszedl najwiekszy growy comeback w historii, tyle ze wiesz, po 3 latach, to sobie mozesz wiesz co....

Takiej kleski Switch jeszcze nie zaliczyl, no moze troche te kartony za 289zl, 2019 kolejny rok do zaorania dla Switch, co tu duzo mowic.

Bys sie ob,sral na rozowo jakby Death Stranding spotkal taki sam los, dwulicowy falszywcu.

xD 

Opublikowano
4 minuty temu, _Be_ napisał:

ofermo szukasz kolegów na forum? 

Nie, tylko oddzielam ziarno od plew.

Opublikowano

Witek, w jakiej branży pracujesz?

Opublikowano
7 minut temu, aphromo napisał:

Jak z rodzicami jak matka nie zyje a stary ma juz dzieci w wieku szkolnym z inna kobieta ???

Pier.dolnij sie w leb.

Pokaż papiery z mopsu bo nie wierze

Opublikowano
27 minut temu, aphromo napisał:

DC mial byc tylko startowka zeby bylo jakiekolwiek sciganko a wyszedl najwiekszy growy comeback w historii,

niesamowity comeback zakończony śmiercią marki i masowym zwolnieniem [*] Pogratulować takich sukcesów zawodowych 

maxresdefault.jpg

Edytowane przez ASX

Opublikowano

to juz wiem teraz czemu playstation traktowane jak matka gdy ja ktos na forum obrazi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.