Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
11 minut temu, Figaro napisał:

Czekać na Gearsy, innymi słowy let's party like its 2007

Przynajmniej będzie można ogrywać ten tytuł przez lata, a nie tak jak anczartedy i inne experiency w wykonaniu sony, które lądują po weekendzie na pchlim.

To co tygryski lubią najbardziej czyli przejść i wystawić by nie stracić 20zł. Jak ja wami gardzę.

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 273,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Lepsze to niż czekać aż coś wyląduje łaskawie w gamepassie za złotówkę [emoji87]

Opublikowano

Ja nie czekam jak coś wyląduje w gejpasie, kupuje po prostu jak mam ochotę. No ale i tak lepsze coś takiego niż czekanie jak po weekendzie będzie używka na pchlim. Klapy tfu.

Opublikowano

Ja kupuje tylko cyfrowe wersję a wiec nie każdy gry sprzedaje.

Są tacy co tylko na gejpasie żerują i są tacy co szybko gry odsprzedają. Nie wiem co gorsze.

Opublikowano

Klapy oczywiście. :xboss:

Opublikowano
9 minut temu, Kolos28 napisał:

Są tacy co tylko na gejpasie żerują

Poproszę nicki tych zacnych forumowiczów.

Opublikowano

I niby kto z klapow tutaj wrzuca gierki na pchli po weekendzie ? Ja, Mendrek,Yeti ?

Znowu sobie (pipi)icie tylko po to zeby (pipi)ic

13 minut temu, Kolos28 napisał:

Są tacy co tylko na gejpasie żerują i są tacy co szybko gry odsprzedają.

W CW wojuja exami, ale juz wlasnej kiermany sianko wyciagniac, to nie nie kolego :)

Opublikowano
24 minuty temu, Ins napisał:

Poproszę nicki tych zacnych forumowiczów.

Wiziry, Czarki, gierki często po 130 zł na premierę (jak ostatni BF, TR), a Ci pytają kiedy trafi do Ea Access, czy GPxD znalazło by się pewnie jeszcze paru użytkowników, dla których wybór konsoli związany jest głównie z grami za złotówkę.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Oni serio myślą, że jak chwalicie gejpassa to jesteście od niego zależni xD

Opublikowano

To coś na rozluźnienie i ewentualną zmianę tematu:

giphy.gif

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Co w marcu w plusie na platformy mendrka tzn vite i ps3?

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

(pipi)nij się w łeb idioto.

BF XD EA Access XDDD tylko Ty grasz w te ku,rwy od UBI czy innych raków.

No jakie tam gry ostatnio kupiłeś na premierę mendrek, wymieniaj. XD

Opublikowano

Boty sa zabawne z tym tekstem ze jest w gp to sie ogra za free.

Pewnie taki daddy i haven smacznie wpier.doliliby zimnego hot doga wreczonego na ulicy przez obsranego zula, w koncu za free. 

My prosze panstwa zwracamy do kuchni niedosmazonego steka days gone w najlepszej restauracji. 

Opublikowano
3 minuty temu, milan napisał:

smacznie wpier.doliliby zimnego hot doga wreczonego na ulicy przez obsranego zula, w koncu za free. 

Idealnie to pasuje do PS+ i PS Now.

3 minuty temu, milan napisał:

My prosze panstwa zwracamy do kuchni niedosmazonego steka days gone w najlepszej restauracji.

A to w ogóle nie pasuje do ubigierek, które serwuje sony.

Edytowane przez Ins

Opublikowano
17 minut temu, easye napisał:

No jakie tam gry ostatnio kupiłeś na premierę mendrek, wymieniaj. XD

Ale full price czy kod na cebulę za(pipi)any jakiemuś dzieciakowi z nowego GPU? :)

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
Teraz, Ins napisał:

Idealnie to pasuje PS+ i PS Now.

A to w ogóle nie pasuje do ubigierek, które serwuje sony.

Pewnie tak.

Dla mnie jedyna zaleta ps plus sa mega obnizki na gry ktore nie znikaja jak sie plusa nie ma.

W same pseudodarmowe gry chyba rzadko gralem.

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ale full price czy kod na cebulę za(pipi)any jakiemuś dzieciakowi z nowego GPU? :)

Czyli tak jak myślałem, 0 xD

Typowy fan MS! 

Opublikowano

Ale dlaczego mnie wyzywasz "qrwo biedaku?" (bo tak się zwracaliscie do Medrka, grającego tylko w gry z abonamentu?) 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Addchromo widze tak wyjasniony i pekniety przez cw ze krucjatę ewangelizacyjną procz tematu switcha zaczal tez ostatnio w tv wars xdddd

Opublikowano

Co Cie zabolało? Widzę, że stracha masz na samą myśl o ściągnięciu bana z Kyokushinmana. Nie byłoby już tak przyjemnie i kilka osób ponownie zostałoby połamanych, zwłaszcza w TV Wars.

Opublikowano

Ja o jednym, ty nie na temat o drugim ale widze ze kukuryku kolega z wanny, tak przypuszczałem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.