Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Mam nadzieje ze anakonda będzie w dwóch wersjach z czytnikiem i bez, oczywiście wezm wersje bez czytnika :banderas:

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 263,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Obie wersję będą bez video outputu?

Opublikowano

Obie bez gier, dla chorym psychicznie. Jak coś tam wyjdzie, to się sprawdzi za 1zl na Switchu czy innym androidzie :kaz:

Opublikowano

1 zł na switchu xD

dobry  żart yeti, na tym gownie nawet tapeta z mario jest za 49,99.

Opublikowano

Jak byscie sie pytali, dlaczego easye znow dostanie wylewu w CW, to jego ulubiona gra Just Cause 4, ktora normalni gracze gardza, dolacza do Gamepassa.

Opublikowano
Godzinę temu, Mojave napisał:

Jak byscie sie pytali, dlaczego easye znow dostanie wylewu w CW, to jego ulubiona gra Just Cause 4, ktora normalni gracze gardza, dolacza do Gamepassa.

:rotfl:

btw konsoli, która jest reklamowana 4K GAMING 

Apex Legends

Cytat

We think that the upper bounds is similar for Apex Legends, but resolution tends spend more time in the 1080p area and we've even seen the 'supercharged PS4' hit 900p too. Xbox One X follows the same prin(nene)les but offers a step up, spending more time in 1296p territory

Czaicie kooorwa gó,wno rozmazane w 900p na konsoli za prawie dwa klocki :kaz: tak was wydymali u sony 

Dirt 2.0 

Cytat

the only real disappointment here concerns the PlayStation 4 Pro version of the game - limited to the same 1080p resolution as the base console, with only a smattering of visual upgrades. Meanwhile, Xbox One X offers a revelatory improvement in image quality, using dynamic resolution to move seamlessly between 1800p and full, native 2160p, depending on GPU load.

Metro Exodus

Cytat

Xbox One X is the pick of the crop, delivering native 4K visuals, and broadly speaking, looking similar PC version running at high settings with HairWorks, PhysX, DXR and tessellation disabled. PlayStation 4 Pro is visually similar, but resolution drops down to 1440p, and suffers from lower frame-rates in stress scenes. Both versions cap at 30fps and exhibit screen-tear when they don't hit their performance targets - something that PS4 Pro does more often.

Far Cry New Dawn 

Cytat

Xbox One X drives a 3840x2160 image, PS4 2880x1620

Kingdom Hearts 3

Cytat

On the base machines, you essentially get frame-rates between 30fps to 60fps, depending on the load. It's not ideal, but it's definitely preferable to the borked stable mode. Curiously, while the standard PS4 and Xbox One have similar outputs here, it seems to be the Microsoft machine that has a small advantage in testing like-for-like scenes. Also surprising is the fact that the PS4 Pro actually runs slower than both of them, and noticeably so. At the top of the pile sits Xbox One X, handing in its native 1440p presentation mostly in 50-60fps territory

Różnica generacji na xone.png X  icon_king.gif

Opublikowano

plejkurwa bez gier z rozmazanymi multiplatformami w 20fpsach? a na co to komu?

Opublikowano
Godzinę temu, Mojave napisał:

xD Ta gra to na premierę na PC kosztowała 130 zł xD Jak patrze na te zielone cebule, czekanie na premiery gierek w GP, niemalże już w każdym temacie info gdzie taniej kupić gierkę - czy na Argentynie czy w Zimbabwe - przecież Wy mając Peceta to byście piali z zachwytu, 3/4 gier z GP można kupić na jakiś bazarkach łowców gier w cenach 5 zł, na dodatek wszystko w  wyższej rozdzielczości, lepszej grafice i w 60 fpsacha :banderas:

Opublikowano

nostramaus :v

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Przeciez jak wyjdą piąte Gearsy to się klapy zaj,bią z wrażenia że gry mogą wyglądać tak niesamowicie chujowo.

FTFY

Opublikowano
22 minuty temu, easye napisał:

xD Ta gra to na premierę na PC kosztowała 130 zł xD Jak patrze na te zielone cebule, czekanie na premiery gierek w GP, niemalże już w każdym temacie info gdzie taniej kupić gierkę - czy na Argentynie czy w Zimbabwe - przecież Wy mając Peceta to byście piali z zachwytu, 3/4 gier z GP można kupić na jakiś bazarkach łowców gier w cenach 5 zł, na dodatek wszystko w  wyższej rozdzielczości, lepszej grafice i w 60 fpsacha :banderas:

ayyyy ale dupa boli xD

Opublikowano

Nie wiem czy wy żyjecie w innej rzeczywistości ale póki co od 4 lat to poza FH  w kwestii graficznych killerów exowych to u was panuje bieda i susza. Gearsy 5 mają być jakaś kosą? Nie zapominajcie że wszystkie gry musza być równane w dół aby poszły na tym gównie x1. 

Można by było mieć jakąś nadzieję gdyby to był ex na XOX bez wersji na Xo. A tak? 

Opublikowano

Przecież już Gearsy 4 wyglądały świetnie na zwykłym XO, a w 4K na XOX z HDR wyglądają jeszcze lepiej. No ale tego nie zobaczysz na youtube Jakim. :) 

Opublikowano

No jak nie jak tak :)

ale niech będzie że doliczymy te gratisy 4.

Opublikowano
39 minut temu, Jakim napisał:

Nie wiem czy wy żyjecie w innej rzeczywistości ale póki co od 4 lat to poza FH  w kwestii graficznych killerów exowych to u was panuje bieda i susza. Gearsy 5 mają być jakaś kosą? Nie zapominajcie że wszystkie gry musza być równane w dół aby poszły na tym gównie x1. 

Można by było mieć jakąś nadzieję gdyby to był ex na XOX bez wersji na Xo. A tak? 

Sorry ale trzeba być niezłym ignorantem żeby pisać takie bzdury. 

Opublikowano

Halo Infinite też rozpyerdoli to potwierdzone :banderas:

Opublikowano
24 minuty temu, ASX napisał:

Sorry ale trzeba być niezłym ignorantem żeby pisać takie bzdury. 

Nie wiem czy zauwazyłeś ale odniosłem się do posta wezyra odnośnie tego "roz(pipi)u graficznego Gof5, który to roz(pipi)ie posiadaczy ps4"

Opublikowano
Godzinę temu, Jakim napisał:

Można by było mieć jakąś nadzieję gdyby to był ex na XOX bez wersji na Xo. A tak

No gdyby były grą XoX to już w ogóle byście się załączyli wieszać bo to byłby nextgen jeszcze tej generacji. :pawel:

Opublikowano

Czyli co Halo Infinite tak dobre, że 343 nie chcę zawstydzać innych gierek i specjalnie opóźnili pokaz? 

No to ładnie

Opublikowano
2 godziny temu, _Be_ napisał:

:rotfl:

btw konsoli, która jest reklamowana 4K GAMING 

Apex Legends

Czaicie kooorwa gó,wno rozmazane w 900p na konsoli za prawie dwa klocki :kaz: tak was wydymali u sony 

Dirt 2.0 

Metro Exodus

Far Cry New Dawn 

Kingdom Hearts 3

Różnica generacji nxone.png X  icon_king.gif

ja nie wiem jak można kupować te gry na ps4 pro jak się ma koksa a są takie jednostki tutaj na forum :obama:

Opublikowano

jak Pro miało premierę, to byłeś pierwszym, który wolal brać te same gierki w gorszej jakości na Ske... 

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał:

jak Pro miało premierę, to byłeś pierwszym, który wolal brać te same gierki w gorszej jakości na Ske... 

bo NIE MIAŁEM PRO i czekałem na koksa xD Stary czytaj ze zrozumieniem. Śmieje się z osób co mają obie konsole w domu. 

Opublikowano

No ja się nie dziwię że ludzie wola brać gierki na konsole, która jest popularna, na której gra 99,9% graczy w Polsce, niż brać wersję na konsole, która jest popularna tylko w CW, a fanbase to 5 pomylencow z forum PSX extreme. 

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.