Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 306,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Teoretyczna sytuacja: Masz w domu obie konsole. Gra jest stricte singlowa jak np metro exodus, spyro czy kingdom hearts 3 a wolisz grać w gorszej jakości. Tak fanbase tutaj ważny w grze singlowej. 

Opublikowano
9 minut temu, easye napisał:

No ja się nie dziwię że ludzie wola brać gierki na konsole, która jest popularna, na której gra 99,9% graczy w Polsce, niż brać wersję na konsole, która jest popularna tylko w CW, a fanbase to 5 pomylencow z forum PSX extreme. 

Jest i wylew. :)

Edytowane przez Gość

Opublikowano

No dla iziego ważny jest fanbase do składania się w 10 na gierke. :xboss: 

Opublikowano

Niezależnie od platformy nikt z nim nie chce grać, więc przywoływanie "fanbase" jest słabe w tym przypadku

Opublikowano
19 minut temu, blantman napisał:

Teoretyczna sytuacja: Masz w domu obie konsole. Gra jest stricte singlowa jak np metro exodus, spyro czy kingdom hearts 3 a wolisz grać w gorszej jakości. Tak fanbase tutaj ważny w grze singlowej. 

Przywiązanie do konsoli, trofea, znajomych, sami robiliście to przez 3 lata grając w gorsze wersję każdej gry na Xboxie, nie kupiłeś PRO, tylko gorsza Ske. 

W ogóle ile osób na forum ma Xbox One X i PS PRO? Wydaje mi się że nie wielu... 

13 minut temu, suteq napisał:

No dla iziego ważny jest fanbase do składania się w 10 na gierke. :xboss: 

Po co składać się w 10, jak można "pociągnąć z torentow" xD

Edytowane przez easye

Opublikowano
27 minut temu, easye napisał:

niż brać wersję na konsole, która jest popularna tylko w CW, a fanbase to 5 pomylencow z forum PSX extreme

Dlatego kupiłeś Division 2 na PC :rotfl:

Opublikowano

pewnie znowu zabrał dziecku kod z karty graficznej

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

kupił bo taniej (kody z kart za grosze) i lepiej wygląda. Czyli fanbase ps4 nie ważny :) Sam sobie przeczy ale wiadomo xbox to zło

Opublikowano

"Z-zagrajce ze mną, p-proszę... :("

Opublikowano
7 minut temu, _Be_ napisał:

Zajrzyj i zobacz ile osób przegrało w betę na PC a ile na Xboxie xD

Albo najpierw napisz czy już znalazłeś przeciwnika w Pesa 2019 xD

5 minut temu, suteq napisał:

pewnie znowu zabrał dziecku kod z karty graficznej

Wygodniejsze niż szukanie promocji na Argentynie. :dynia:

4 minuty temu, blantman napisał:

kupił bo taniej (kody z kart za grosze) i lepiej wygląda. Czyli fanbase ps4 nie ważny :) Sam sobie przeczy ale wiadomo xbox to zło

Prawie trafiłeś, głównie że lepiej wygląda i działa w 60 fpsach :lapka:, a to że przy okazji za 69 zł... Argentynczycy z CW na pewnie zrozumieją. XD

Edytowane przez easye

Opublikowano
7 minut temu, easye napisał:

Zajrzyj i zobacz ile osób przegrało w betę na PC a ile na Xboxie xD

:) ależ argument, graj z tymi randomami na PC na pewno będzie cudownie jak Destiny 2 na PC :dynia: no ale pokaż te staty przy okazji :)

7 minut temu, easye napisał:

Wygodniejsze niż szukanie promocji na Argentynie

No nie bardzo, używasz strony https://xbox-store-checker.com/pl/ która pokazuje wszystkie najtańsze regiony i potem kupujesz revolutem i można się bawić jak król :cebula:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
5 minut temu, easye napisał:

Wygodniejsze niż szukanie promocji na Argentynie. :dynia:

Nie wiem bo nie kupiłem ani jednej gry na Argentyńskim regionie i raczej nie zamierzam. :) 

Opublikowano

No trochę racja xD

19 minut temu, _Be_ napisał:

:) ależ argument, graj z tymi randomami na PC na pewno będzie cudownie jak Destiny 2 na PC :dynia: no ale pokaż te staty przy okazji :)

No nie bardzo, używasz strony https://xbox-store-checker.com/pl/ która pokazuje wszystkie najtańsze regiony i potem kupujesz revolutem i można się bawić jak król :cebula:

A od czego jest polecany przez was Discord - tam poszczegolne grupy maja więcej użytkowników, niz liczba sprzedanych konsol MS w Polsce.

Acha -  zakładanie karty, szukanie promocji na innym regionie jest wygodniejsze niż klikniecie kup teraz i przypisanie klucza do konta. xD

Naprawdę gdybyście Wy grali na PC, to te wszystkie strony lowcow gier byłoby chyba spełnieniem marzen.

Taki Mojave co 2 stronę by pisał, że kupił Dirta 2.0 za 23 z na premierę. :dynia:

Edytowane przez easye

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Niesamowite są te argumenty iziego: bo lepsza grafika, bo więcej klatek, bo gdzieś jest mniej/więcej. No ale jak już ktoś woli Xboxa od PS4 to KUR,RWA DLACZEGO? 

To tak samo jak dyskutowanie, z nim iż pad od Xboxa jest (pipi)owy, a sam gra na nim na PC :yao:

Opublikowano

Pokaz mi gdzie tak napisalem!

Zawsze twierdziłem jedynie, ze pod względem wygody, precyzji niczym DS4 nie ustępuje już nowym padom od Xboxa, a jak moglismy sie nie raz przekonac maja nawet mniejszy IL w kazdym trybie.

Opublikowano
13 minut temu, easye napisał:

No trochę racja xD

A od czego jest polecany przez was Discord - tam poszczegolne grupy maja więcej użytkowników, niz liczba sprzedanych konsol MS w Polsce.

Acha -  zakładanie karty, szukanie promocji na innym regionie jest wygodniejsze niż klikniecie kup teraz i przypisanie klucza do konta. xD

Naprawdę gdybyście Wy grali na PC, to te wszystkie strony lowcow gier byłoby chyba spełnieniem marzen.

Taki Mojave co 2 stronę by pisał, że kupił Dirta 2.0 za 23 z na premierę. :dynia:

Pokaż staty z bety 

Opublikowano
16 minut temu, easye napisał:

Tylko forza. Ale pieknie sie zapaliles, tak jak planowalem. :)

Opublikowano

Będą te staty z bety czy znów z siebie isis zrobił klauna?

Opublikowano

Pięknie kopiecie leżącego. :fsg:

Dokładnie tam samo Spencer będzie wyjaśniał Sony na nadchodzącym E3.

Opublikowano

Xbox vs easye mozna podsumowac jednym gifem:

tumblr_m9fq59lVFe1r426i4o5_250.gif

Opublikowano

Mi to bardziej tak wygląda

Smack%252520cam%252520combo%252520trash%

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.