Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

World of Warcraft ma ogromne, wciąż żyjące community nagrywające piosenki, reklamy i aktywnie udzielające się poza grą. Dodatkowo jest to jedyny liczący się MMO typu Pay-to-Play.

Także patrząc na powyższe World of Warcraft >> dowolna gra na PlayStation4.

Blizzard nadal nie podaje liczby aktywnych graczy WoW?

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 306,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Ale oni przestali sie chwalic jak z 14mln spadlo ponizej 10mln. Tera jest wiecej?

Opublikowano
5 minut temu, Bzduras napisał:

Retoryka aphromo nie powala, na tej samej zasadzie dowolna gra może być uznawana za mistrza w swoim gatunku, bo zbierze się wokół niej wąska grupka osób, które będą sobie robić konkursy i wysyłać czipsy w nagrodę.

Tym niemniej, biorac powyzsze pod uwage nie zasluguje rowniez na krytyke, jaka niektorzy ja obdarzaja. Prawda najczesciej lezy posrodku.

4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Czego nie można powiedzieć o cudownym Days Gone wyglądającym niczego sobie, ale z gp już słabiej. :pawel: 

Jest na odwrot akurat :) Dziennikarze majacy kontakt z gra chwalili gameplay ( zwlaszcza walke z horda ) ale utyskiwali na framerate.

5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Co do gier na abonament: są trochę jak festiwale. Wyższa cena gwarantuje zaangażowanie nieprzypadkowych ludzi i minimalizuje występowanie patologii. 

Ale paywall odpycha z kolei cala mase innych osob ( dowodem wysyp prywatnych serwerow ), ktorym nie usmiecha sie placic bajonskich sum za cos co wiekszosc rynku oferuje za darmo.  Cos za cos.

7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Fenomenalny kontent WoWa sprawia, że żałuję wydania 289zł na Edycję Specjalną GoWa, bo miałbym 6 miesięcy gameplayu na poziomie o którym ludzie z Santa Monica mogą co najwyżej pomarzyć. :reggie:

Pol roku za 3 stowy:obama: Szanuja godziny pracy tam w Blizzardzie. A GoW kandydat do GoTy, singlowa gra roku, nigdy nie zamienilbym tego za mozliwosc uzytkowania swojej wlasnosci...

Opublikowano
5 minut temu, Mejm napisał:

Ale oni przestali sie chwalic jak z 14mln spadlo ponizej 10mln. Tera jest wiecej?

Największy spadek liczby graczy był na przełomie Cataclsym/Mist of Pandaria. Warlords of Draenor utrzymało najniższą liczbę płacących abonament. Po Legionie gra przekroczyła 10.1 mln, bo był to świetny dodatek, a Battle for Azeroth zapowiada się równie dobrze jak nie lepiej. Myślę że padnie rekord.

Opublikowano
5 minut temu, aphromo napisał:

Tym niemniej, biorac powyzsze pod uwage nie zasluguje rowniez na krytyke, jaka niektorzy ja obdarzaja

A już na pewno nie zasługuje, by stawiać ją z dowolną częścią FH na jednej półce. Serio tak ciężko przyznać, że ścigałki dostępne na plejstulejszyn 4 są co najwyżej poprawne?

Opublikowano
5 minut temu, aphromo napisał:

Ale paywall odpycha z kolei cala mase innych osob ( dowodem wysyp prywatnych serwerow ), ktorym nie usmiecha sie placic bajonskich sum za cos co wiekszosc rynku oferuje za darmo.  Cos za cos.

Boo hoo, bardzo mi przykro. Lepiej mniej a dobrze. Z resztą, 40zł za miesiąc gry.

b a j o ń s k i e   s u m y :pawel: 

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

A już na pewno nie zasługuje, by stawiać ją z dowolną częścią FH na jednej półce.

Ciezko ocenic, bo Driveclub sie zmienial na przestrzeni lat, i kolejne czesci FH wychodzily rownolegle. Fakt, ze gra nadal wzbudza jakies zainteresowanie, dowodzi, ze nie jest to przecietna scigalka.

3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Boo hoo, bardzo mi przykro. Lepiej mniej a dobrze. Z resztą, 40zł za miesiąc gry.

O rany, a ja narzekalem na obowiazkowego Plusa:dunno:

Opublikowano
Teraz, aphromo napisał:

Ciezko ocenic

Co? W jakiej rzeczywistości Ty żyjesz? Mówię o stanie na dzień dzisiejszy.

1 minutę temu, aphromo napisał:

Fakt, ze gra nadal wzbudza jakies zainteresowanie

Wśród posiadaczy takiej czarnej konsoli od Sony na pewno wzbudza. W końcu jakie są alternatywy? :)

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał:

Co? W jakiej rzeczywistości Ty żyjesz? 

Nie pozwalaj sobie.

5 minut temu, Bzduras napisał:

Mówię o stanie na dzień dzisiejszy.

Porownywanie gry z 2014 do gry z czasow obecnych jest bezcelowe.

11 minut temu, Bzduras napisał:

W końcu jakie są alternatywy? :)

No Bikes to wciaz najlepsze wyscigi motocyklowe, faktycznie nie ma alternatywy.

A Scigalek na PS4 roznych jest sporo, kazdy znajdzie cos dla siebie. Nie kazdemu musi podobac sie FH.

Opublikowano

Nie pozwalaj sobie.

Nie będziesz mi życia układać :cool:

Porownywanie gry z 2014 do gry z czasow obecnych jest bezcelowe.

To po co klapeuszki nadal próbują ją porównywać i stawiać na piedestale?

No Bikes to wciaz najlepsze wyscigi motocyklowe, faktycznie nie ma alternatywy.

A Scigalek na PS4 roznych jest sporo, kazdy znajdzie cos dla siebie. Nie kazdemu musi podobac sie FH.

#racjonalizm

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał:

To po co klapeuszki nadal próbują ją porównywać i stawiać na piedestale?

Nie wiem, moze ich zapytasz ?W koncu kilka lat rywalizacji forumkowej, gdzie w najlepszym okresie scigalo sie kilkadziesiat osob to sporo. A zreszta, powszechne narzekanie na brak patcha pod Pro to lepszy dowod.

A co jest wyroznikiem DC, ktore sprawia ze ta gra wciaz nie zostala odlozona ad acta, mysle, ze nacisk na rywalizacje wlasnie, dosc wyrozniajacy sie model jazdy, unikatowy styl graficzny.

Tutaj cytat z  Eurogamera, z okazji ostatniego darmowego DLC.

If that's the case then it's only right to say a fond farewell to DriveClub, a game that evolved into one of the finest arcade driving experiences in years.

Opublikowano

Czy ja dobrze paczę i czytam? Klapy jeszcze wspominają Drajwchoojnię? A cio to? To jakaś gra była?! A jakie "to" oceny na Meta uzyskało?

Opublikowano

Jak driveclub jest dobrą grą wyścigową to ja c0rwa nie chce zobaczyć złej :pawel: 

Opublikowano

Odpal hit yakuba the crew albo GT sport xD

Opublikowano

Platforma Sory, kiedyś prawdziwa ostoja gier wyścigowych to teraz zero, a właściwie...ZERO  w tym temacie.

Taka jest czysta brudna prawda moi kochani klapeusze:dunno:

Opublikowano
10 minut temu, Czezare napisał:

Platforma Sory, kiedyś prawdziwa ostoja gier wyścigowych to teraz zero, a właściwie...ZERO  w tym temacie.

Taka jest czysta brudna prawda moi kochani klapeusze:dunno:

Jak poczytasz Eurogamera i popatrzysz na średnie to rzeczywistość sama zacznie się zakrzywiać, miliony ludzi na całym świecie codziennie testują ową metodę i zdaje się działać :kaz:

Opublikowano

boty z głodu ponoć grają dzięki wstecznej w fifa 2010.

Opublikowano

lol,  w sumie tak bez beki, bo już zupełnie nie jestem w temacie - w jakie exy grają xboty? wiem że wyszło Halo Wars 2, potem Cuphead, a potem Sea of Thieves... Czy to koniec? Bo to było dawno temu.

Opublikowano

Jakie to piękne :banderas:

Opublikowano
8 godzin temu, dr skrzynia napisał:

lol,  w sumie tak bez beki, bo już zupełnie nie jestem w temacie - w jakie exy grają xboty? wiem że wyszło Halo Wars 2, potem Cuphead, a potem Sea of Thieves... Czy to koniec? Bo to było dawno temu.

Był też State of Decay 2 a zaraz Forza Horizon 4. 

No kiedyś bylo lepiej, nie powiem 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

no nie wygląda to najlepiej, Halo Wars 2 było tylko w porządku, Sea of Thieves rozczarowało na premierę, Cuphead jest spoko ale to indyk, w State of Decay 2 nie grałem,  Super Lucky Tales to średniak, w międzyczasie była trzymająca poziom Forza 7 i zaraz wyjdzie Godrizon 

Opublikowano

Kiedyś było lepiej, ale to myślenie że na konsoli gra się tylko w eksy to chyba po jakimś srogim wylewie.

1 minutę temu, oni napisał:

Cuphead jest spoko ale to indyk

Bez znaczenia. Hollow Knight jest tylko indykiem, tak jak i Dead Cells a gracze nie posiadają się z radości jak dobre są to gry.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Indyki średnio 3x tańsze od gier AAA i tak z 10x ciekawsze :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.