Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

jak zatrzymać tę pyer****ną koszulę w spodniach

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, MaZZeo napisał:

No i prawidłowo maciucha, nie słuchaj się konsolomaniaków w żonobijkach xd kupiłeś te po taniości z allegro czy z mojego linka?

Te po taniości za 30zl 

• Odpowiedzi 89
  • Wyświetleń 39,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W zyciu bym tego nie założył. Czaicie sciągasz spodnie do loda a tam takie cos. Laska zabija was smiechem, albo każe sobie obciągać.   inna kwestia jest taka, że problem z koszula jest poważ

• no jak nie masz takich problemów to zamknij pi.sde i idź spłacać ps4 na raty

• kijem to cie na wytrzeźwiałce budzili menelu  

Opublikowano
7 godzin temu, MaZZeo napisał:

No i prawidłowo maciucha, nie słuchaj się konsolomaniaków w żonobijkach xd kupiłeś te po taniości z allegro czy z mojego linka?

Dziwny system wartości  - męskie podwiązki > prawilna żonobijka. Z 2 strony każdy nosi co chcę i ma swojego bzika. 

Opublikowano

Włącz sobie blokowanie moich postów / znowu poproś adminów o kasację swojego  konta i odczep się wreszcie lamusie. :lapka:

Edytowane przez Krystyna JJanda

Opublikowano
  • Autor

f59ca082eaa1bd0af620a4ab820f6dc6.jpg

dla ścisłości to te miałem ubrane, więc te teksty o podwiązkach to nie wiem do kogo i będę nosił zawsze do koszul, bo w ogóle ich po chwili nie czuć, ogólnie są bezproblemowe i 100% skuteczne

a zdanie strzelających z ucha wujaszków chu.jaszków z krawatem do pępka w białej koszuli z krótkim rękawem to mnie interesuje tyle co wczorajszy obiad 

Opublikowano

Nie obchodzi? A ten elaborat to po co? :DNie spinaj się tak bo ci ten pasek strzeli. XD Chodź sobie w czym chcesz tylko po co te inwektywy? Tylko sobie ostrzeżeń napytasz.

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze raz daje ogłoszenie że płace w smoczych monetach za zbanowanie jja

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
W dniu 4.08.2018 o 22:24, maciucha napisał:

f59ca082eaa1bd0af620a4ab820f6dc6.jpg

dla ścisłości to te miałem ubrane, więc te teksty o podwiązkach to nie wiem do kogo i będę nosił zawsze do koszul, bo w ogóle ich po chwili nie czuć, ogólnie są bezproblemowe i 100% skuteczne

a zdanie strzelających z ucha wujaszków chu.jaszków z krawatem do pępka w białej koszuli z krótkim rękawem to mnie interesuje tyle co wczorajszy obiad 

No trochę pedau.

Opublikowano

O szlak, jak  zdejmiesz spodnie to nawet troche jak superbohater

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
W dniu 29.07.2018 o 11:52, navro napisał:

Wewnątrz spodni można wszyc cienką gumową lamówkę, która pomoże z trzymaniem koszuli w spodniach. Jednak nie przebije to pasów do koszuli. Najlepiej przymierz, zobacz czy będzie znośnie dla Ciebie jeśli chodzi o komfort i zostaw/zwróć.

Potwierdzam. Spodnie, czy garnitury nieco droższe, ale do znalezienia nawet w sieciówkach - można znaleźć spodnie z tym gumowym cienkim paskiem od wewnątrz górnej części spodni. Praktycznie niewidoczne, ale czuć pod palcem, bardzo dobrze zapobiega wychodzeniu koszuli.

• 1 rok później...