Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ja odkryłem teraz serial house of lies. Wiem że stare ale ja nie oglądałem nigdy i wleciał cały sezon w ciągu tygodnia. A widzę na hbo go cały serial dostepny. OCzywiście oprócz tego oglądamy sharp objects i castle rock. Sam jeszcze Barry'ego kończę. W każdym razie więcej oglądam hbo go niż netflix i tylko amazon może w tym roku wygrać jeszcze z hbo go bo wychodzą 4 fajne seriale do końca roku. Apka też na tv samsung działa ok. Ci co mają tizena w tv niech sprawdzą. Mi tylko czasem jak wznawiam oglądanie potrafi nie zaskoczyć. Tak to działa bez zarzutu.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 219,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sharp Objects.  Niestety na Netflixie nie ma co liczyć na takie seriale. Biała obsada,  prawdziwe duszne południe, bez wyciskania na siłę czarnych aktorow, flagi konfederacji, brak przedstawiciel

• w fortnite w każdej sekundzie gameplayu dominuje gó.wno ale na to jakoś nie narzekasz

• W pierwszym odcinku najpierw 45 minut yebania białej rasy i gloryfikacji czarnej a potem 15 minut niezłej akcji. Każdy kolejny odcinek coraz gorszy, ale ileż można patrzeć na ciągłe hejtowanie bi

Opublikowano
11 godzin temu, kermit napisał:

obejrzałem sobie "podwójna randka" z serwisu bo lubie czarne komedie brytyjskie z nutą niestrasznego horroru, pare razy naprawdę się zaśmiałem, oglądało się sympatycznie wchodzę potem na filmweb a tam 4,3/10 xD ehh, dobrze jest nie sugerować się reckami

przecież na filmwebie jest więcej stulejarzy niż na ppe, po co wchodzić na ten syf?

Opublikowano
36 minut temu, Homer S napisał:

przecież na filmwebie jest więcej stulejarzy niż na ppe, po co wchodzić na ten syf?

Żebyś się głupio pytał. 

Opublikowano
  • Autor

Ja ostatnio oglądam Rzym, nawet niezłe. Mam słabość do seriali dziejących się w odległej przeszłości. Jestem w połowie drugiego sezonu, trzyma ten sam poziom co pierwszy sezon. Tylko trochę słabo się ogląda wiedząc mniej więcej kto zginie i przed kim xD

Opublikowano
Ostatnio zacząłem korzystać i mimo iż mają dość fajny kontent to co to ma (pipi)a być? Bieda streamingowe 1080p i STEREO? W 2018? Wiadomo coś o jakimś upgradzie?

Z tym 1080 to nie przesadzajmy, może do 720p dociąga. :)

Opublikowano

Ja wczoraj oglądałem castle rock nowy odcinek z żoną aby potem przełączyć na 2 sezon man in high castle (nadrabiam) na amazon prime. (pipi) z hdr ale jakość obrazu nawet bez hdr miażdży hbo go i netflixa. Dobrze że expanse trafiło do amazonu nie wiem jak oni to robią ale zdecydowanie najostrzejszy obraz i najlepszy hdr. Btw hbo go nie ma nawet full hd chyba:)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Korzystam od niedawna z apki na ps4 i w rzeczach, które do tej pory obejrzałem (Sharp Objects, Castle Rock i coś jeszcze) napisy spóźniają o jakąś niecałą sekundę.

Też tak macie?

Opublikowano

U mnie śmigają normalnie.

Opublikowano

Na prosiaku napisy idealnie chodzą. Musisz sprzedać amatora. Za mało mocy :kaz: 

Edytowane przez sprite

Opublikowano
2 godziny temu, sprite napisał:

Na prosiaku napisy idealnie chodzą. Musisz sprzedać amatora. Za mało mocy :kaz: 

Prosię mam od stycznia 2017.

Opublikowano

Oglądał ktoś z was pierwszy epizod "Kidding"? Z początku, myślałem, że będzie to jakaś nudna, patetyczna historyjka, ale kilka minut później, nie pozwala oderwać wzroku od ekranu. Nawet Carrey świetnie zagrał. Epizod trwa równe 30 minut, więc można w międzyczasie obejrzeć.

Opublikowano
W dniu 27.08.2018 o 11:33, sprite napisał:

Nowe sceny z GOT, BLL, True Detective i nie tylko.

Troche to byl clickbait ala Gruszczyk xD 

Jeden nowy kadr z GOT, a nie od razu "Nowe sceny ... i nie tylko" :) 

Opublikowano
W dniu 25.08.2018 o 09:13, Moldar napisał:

Z tym 1080 to nie przesadzajmy, może do 720p dociąga. :)

IMO tam jest pewnie 1080p tylko bitrate jest jakiś żałosny.

W dniu 30.08.2018 o 21:30, Masorz napisał:

Korzystam od niedawna z apki na ps4 i w rzeczach, które do tej pory obejrzałem (Sharp Objects, Castle Rock i coś jeszcze) napisy spóźniają o jakąś niecałą sekundę.

Też tak macie?

Miałem tak jak oglądałem Silicon Valley, potem oglądałem Westworld i działało normalnie.

BTW ta aplikacja jest serio żałosna. Chciałem zmienić hasło. Loguję się na stronę, wchodzę w opcje, nie da się. Mogę kliknąć, że zapomniałem hasła XD będąc zalogowanym XDDD No kij, zresetowałem w ten sposób hasło. Próbuję zalogować się w appce na telefonie. Wywala błąd. Jedyna opcja "Retry" XDDD Resetuje całkowicie aplikację - to samo. Musiałem usunąć i zainstalować od nowa XD

A jakby chciał maila zmienić to się chyba w ogóle nie da XD Pewnie musiałbym do nich dzwonić.

DWUTYSIĘCZNY KURWA OSIEMNASTY ROK, rozumiecie to XDDD

Opublikowano

chyba pogonie to HBO w czorty, próbuję oglądać Mad Men ale buforowanie co minutę to jakiś absurd

co dziwne, inne seriale chodzą ok