Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 77,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

O ja Cię sunę, co, gdzie, jak? Nie wiem, nie wnikam, napawam się widokiem :banderas:@tomzacz - salutuję i dziękuję! :obama:

Zakład zamknięty dla szaleńców, a nie forumek

opGuNOb.png

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

O ja Cię sunę, co, gdzie, jak? Nie wiem, nie wnikam, napawam się widokiem :banderas:@tomzacz - salutuję i dziękuję! :obama:

Zakład zamknięty dla szaleńców, a nie forumek

Chrystusie Nazarejski, jakie to piękne 

Opublikowano
3 minuty temu, WolfVeto napisał:

Chrystusie Nazarejski, jakie to piękne 

A ty nic nie dostałeś? <:

Opublikowano
Teraz, tomzacz napisał:

A ty nic nie dostałeś? <:

Dostałem, choć nie proszę i nie prosiłem, pociski wycelowane we mnie gdzieś tam są. Dziękuję że mogę tu być :D Fajnie być chorym tak wspólnie :) 

Opublikowano
7 minut temu, WolfVeto napisał:

Dziękuję że mogę tu być

A za rok zapisuj się z wyprzedzeniem jak każdy biorący oficjalnie udział (chociaż nie wiem, czy w tym momencie lista z pierwszego posta ma jakiekolwiek przełożenie na rzeczywistość :yao: ) to będzie jeszcze lepiej :)

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano
11 minut temu, Bzduras napisał:

A za rok zapisuj się z wyprzedzeniem jak każdy biorący oficjalnie udział (chociaż nie wiem, czy w tym momencie lista z pierwszego posta ma jakiekolwiek przełożenie na rzeczywistość :yao: ) to będzie jeszcze lepiej :)

Przepraszam najmocniej, zawirowania życiowe sprawiły że nie wiedziałem czy w ogóle będę brał udział, jeszcze raz przepraszam za kłopot

Opublikowano

Żaden kłopot  bo człowiekowi od razu poprawia się humor widząc tyle dobroci na forum i bomby latające we wszystkie strony to coś pięknego. 

Opublikowano

Screeny o które ktoś prosił

O3uxWe0.jpg

Dochodzi podziękowanie dla Pan @Velius za ruskiego tetrisa :)

A ja twardo czekam do Świąt. Pewnie osoba którą wylosowałem sobie myśli, że trafiła na takiego, co sam się prezentami nachapał, a od siebie nic nie da :nosacz3:

Opublikowano
Godzinę temu, Stona napisał:

A ja twardo czekam do Świąt. Pewnie osoba którą wylosowałem sobie myśli, że trafiła na takiego, co sam się prezentami nachapał, a od siebie nic nie da :nosacz3:

Tak samo :lapka:  Czekam do poniedziałku z prezentami od Secret Santy w międzyczasie zagrywając się w gry które dostałem. 2 już pękły dzisiaj pora na trzecią :banderas:Wspaniałe święta :fsg:

Edytowane przez kes

Opublikowano

Teraz świąteczne porządki i przygotowanie, ale od wtorku totalne granie :fsg:

Opublikowano

Zazdroszczę tego grania :/ Trzeba hartować ducha jak rok temu, a po powrocie masowe ściąganie :lapka:

Czy serwery Gabena są na to gotowe? 

Opublikowano

Ślicznie dziękuję :)! 

Na pewno zagram i stworze obóz pracy dla forumka pfu kryminalistów :sir:

O0TDCE1.png

Opublikowano

Do wszystkich co piszą "Napewno zagram", "Ale bedzie grane". No przestanmy sie juz oszukiwac moze he he :yao:

Opublikowano
  • Autor

Ja w swoje gifty z zeszłego roku grałem dużo, 90% skończyłem nawet a z tego roku będzie grane na pewno :) 

Opublikowano

W koncu u tesciow po 5h jazdy. Zmeczony siadam do pracy bo niestety w sobote tez trzeba tyrać. No ale @Widget mnie milo zaskoczyl :banderas:

Ip54Gpb.png

Dziekuje pieknie, slyszalem duzo dobrego o tej gierce.

Opublikowano
46 minut temu, Velius napisał:

Do wszystkich co piszą "Napewno zagram", "Ale bedzie grane". No przestanmy sie juz oszukiwac moze he he :yao:

wypraszam sobie, DUSK był pobrany i ograny tuż po odebraniu :sir:

Opublikowano
52 minuty temu, Velius napisał:

W każdym Risenie z giftow mam ponad 30h :Obama: 

Opublikowano

Ej bo ja nie wiem, czy wsiąść do TIRa czy Larą po grobowcach zasuwać, a jeszcze mam w ofercie bezdroża w rajdach :)