Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

Opublikowano

Banda Świrów znowu uderzyła :D

Dziękuję Pan @Dante za czeską grę z rasistowskim przesłaniem oraz mini golfik :)

Dziękuję Pan @Starh za polskiego pogromcę w rozszerzonej edycji :)

Dziękuję Pan @blantman za odrobinę ciepła w tym zimnym, elektronicznym świecie :)

Dziękuję Pan @tomzacz za godną PeCetów wersję nintendowej gry z zielonym kakaludem :)

Kurde, wystrzelaliście praktycznie całą moją listę życzeń :D Masakra. Mogę przez kolejne kilka lat udawać, że nie potrzebuję już więcej gierek :D

0QU7upQ.jpg

Edytowane przez Stona

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 77,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

Kochani, to jeszcze raz Wasz Hurracan, chciałem podziękować za wspaniały event, teraz ja będę patrzył na wasze szczęście i wasze bomby, dla mnie event się zakończył w sensie czynnym. Jednak wciąż tu zaglądam i oglądam tą radość. Hurracan's out giphy.gif 

Oddany wojownik dobroci i samuraj forumka
giphy.gif

Opublikowano

Gaben, oddaj hajsy za Sunseta w końcu człowieku :whyyy:

Opublikowano

Bylem 100% przekonany ze dla mnie to juz koniec i tylko bede siedzial wygodnie w fotelu i patrzyl jak lataja resztki giftów.

GPQ3JPc.png

cfGwzgB.png

Co sie dzieje w ogole, drugi dzien swiat i dostaje taka atomówke chyba zeby mnie dobic. Lezalem od wczoraj na deskach ale nagle ktos mi jeszcze dorzucil hita, teraz sie juz niepodniose :obama:

@pawelgr5 Ty wariacie chory, nawet nie wiem jak dziekowac, wspanialy klasyk ktorego chetnie ogram, wspanialy prezent :fsg:

Ale wy ludzie jestescie niesamowici :banderas:

Opublikowano

@Bzduras sprawił że się rozpłakałem "wklepuj nie pi****dol Żołnierzu" no to wklepałem HFpiehB.jpg

Babcia się zawsze ze mnie śmiała że tam popylają na chmurkach przez 10 odcinków.... Pewnie teraz widzi jak płaczę i się ciesze jednocześnie

Dragon Ball FighterZ a ja dalej siedzę, płaczę i się śmieje....

Opublikowano

I tak miało być! Nie ma, że koniec salw, no

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał:

Schodzę do kanałów, żeby znów czymś w pysk nie dostać, człowiek się kulturnie skłonił to jeszcze go trafił, a co!
giphy.gif

Opublikowano

Provident był łaskaw w tym roku, mają promocje jak im rzucić hasłem "ATOMÓWKA 2018", hyhy :rayos:

@raven_raven a Ty też zamiast lurkowania to odpal tego Steama w końcu :v

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

U Kruka skromniej, serio. Ale od wczoraj nie wiem, czy przyjmie czy nie :nosacz:

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał:

:shotgun:

Opublikowano

Chory człowiek :obama: Idę do piwnicy, nie chcę być żywą tarczą już :obama:

U2HHirc.png

Opublikowano

620a6d84b7176551462803927ce9e10f.jpg

Przepraszam, oczywiście, że przyjmę i dziękuję Ci serdecznie :). Bardzo mi zrobiliście wczorajszy wieczór. Nie pisałem, bo szkoda strzępić ryja, ale nie miałem zbytnio nastroju na jakiekolwiek szczęśliwe wypowiedzi. Ale już jest git :lapka:

Opublikowano

image0.png

Lecimy!

Opublikowano
1 godzinę temu, Velius napisał:

Bylem 100% przekonany ze dla mnie to juz koniec i tylko bede siedzial wygodnie w fotelu i patrzyl jak lataja resztki giftów.

GPQ3JPc.png

cfGwzgB.png

Co sie dzieje w ogole, drugi dzien swiat i dostaje taka atomówke chyba zeby mnie dobic. Lezalem od wczoraj na deskach ale nagle ktos mi jeszcze dorzucil hita, teraz sie juz niepodniose :obama:

@pawelgr5 Ty wariacie chory, nawet nie wiem jak dziekowac, wspanialy klasyk ktorego chetnie ogram, wspanialy prezent :fsg:

Ale wy ludzie jestescie niesamowici :banderas:

Shenmue :O Ale zazdro Panowie, juz sie nie moge doczekac na infografike zeby obczaic jakiego poziomu szalenstwa siegnelismy :D

Opublikowano

Pioter, Ty mnie nie denerwuj jak chcesz jeszcze w tym forumku mieszkać :nosacz:

Opublikowano

CO tu sie odjaniepawliło? Czlowiek sobie idzie jeszcze plasterek schabiku ukroic, co by sie jedzeniem pocieszyc w te swieta, chociaz juz ledwo sie kula. A TU TAKA BOMBA.

aqCeCx8.jpg

Stary, dzieki Ci bardzo, po prostu padlem na kolana i przez 30 sekund stalem w bezruchu pokazujac palcem na telewizor bo nie chcialem uwierzyc <3 Wygrales wszystko, dzieki... :banderas:

Opublikowano
1 minutę temu, El Loco Chocko napisał:

Fajna ta edycja, taka nie za biedna xD

My to tam lubimy mieć pod kontrolą tego Mikołaja :nosacz3:

Edytowane przez Starh