Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

Opublikowano

Nie żebym chciał być złośliwy, ale gdyby nie Twoje prezenty nie mielibyśmy najlepszej inicjatywy w internecie od czasów człowieka starożytnego ;)

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 69,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

No co racja to racja. Zaraz komus gift posle na poprawe humoru.

A i tymczasem cos wpadlo tez :)

i1FfKeG.png

Opublikowano

sN6ONA3.jpg

Q4RoxJ9.jpg

To było w kodzie.

surprised-amazed-shocked-14.gif

Brak słów.

Opublikowano

Że Kim Dżong Un zreinkarnował się w postaci Veliusa i odpala rakiety :kaz:

Opublikowano

U mnie rozgrzewka przed jutrem :)

coBWqzX.jpg

Opublikowano

Alez sie wyładowalem, konto wyczyszczone, prezenty rozdane. Myslalem ze w tym roku bedzie skromnie, zwlaszcza ze niezbyt duzo osob sie zapisalo, ale to co sie odwalilo przez ostatnie 3 dni to jakas totalna demolka, brak słów. Moja wishlist wyczyszczona jak przy wiosennych porządkach, jestescie niesamowici.

Dostałem wspaniale gifty, wszystko przekroczylo moje najsmielsze oczekiwania. Z sentymentu zajrzalem do Forumowych mikolajów pierwszej edycji jak 22 grudnia 2015 roku dostalem pierwszy ever gift od @raven_raven , który mial zasady jednej gierki do 5 euro gdzies i od tej chwili co roku mamy bombardowanie.

Tak było w 2015 roku na start

Cytat
Gra Shovel Knight została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki.Zagraj teraz
Gra Ys VI: The Ark of Napishtim została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz
Gra Black Mesa została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki.Zagraj teraz
Gra Undertale została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz

Ale tu szajbusów :banderas: Ide ogrywac wszystkie sztosy, które dostałem w miedzyczasie bawiac sie plastikowym sedesikiem.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Pan @ireniqs zaatakował i mnie! Dziękuję bardzo za Dorośnij mały robociku oraz Wierzę w 57!

DS83knJ.jpg

Opublikowano

Ykiw0Lc.jpg

Kontratak cyckami. :obama: Nie wiem gdzie ręce podziac. :ifyouknowwhatimean:

Opublikowano
2 minuty temu, ireniqs napisał:

Kontratak cyckami. :obama: Nie wiem gdzie ręce podziac. :ifyouknowwhatimean:

Na kołdrze ręce trzymaj :D

Opublikowano

Papaj mnie za rogiem dorwał i oberwalem prezentem a juz niczego sie w tym roku niespodziewalem wiecej :fsg:

znA6O2x.png

Teraz az zaluje ze poszedlem do kuchni i przegapilem ten moment jak wyskakuje monit z ikonka prezentu, ale bedzie grane w horrorek. Nie zlicze juz tych gier :obama:

Opublikowano

Graj jak możesz :frog: Patrzę na listę steam i połowa znajomych pyka w gifty, no zazdrość mocno

Opublikowano

Jeszcze zdążę, jestem już bezpieczny więc cieszę się szczęściem innych, prezenty mam cudowne, ale jestem łasy na emocję jak Ty <3

Opublikowano

W tym roku nie biorę udziału w zabawie, ale i tak dorzucę drobną cegiełkę za sprawą kodu na

byzRpxv.jpg

Otrzymanego od Pana @Velius :hi:

Opublikowano
3 minuty temu, Velius napisał:

A wezcie dajcie spokoj.

Przecież to Ty ludziom spokoju nie dajesz :philosoraptor: