Opublikowano 26 grudnia 20186 l Nie żebym chciał być złośliwy, ale gdyby nie Twoje prezenty nie mielibyśmy najlepszej inicjatywy w internecie od czasów człowieka starożytnego
Opublikowano 26 grudnia 20186 l No co racja to racja. Zaraz komus gift posle na poprawe humoru. A i tymczasem cos wpadlo tez
Opublikowano 26 grudnia 20186 l Alez sie wyładowalem, konto wyczyszczone, prezenty rozdane. Myslalem ze w tym roku bedzie skromnie, zwlaszcza ze niezbyt duzo osob sie zapisalo, ale to co sie odwalilo przez ostatnie 3 dni to jakas totalna demolka, brak słów. Moja wishlist wyczyszczona jak przy wiosennych porządkach, jestescie niesamowici. Dostałem wspaniale gifty, wszystko przekroczylo moje najsmielsze oczekiwania. Z sentymentu zajrzalem do Forumowych mikolajów pierwszej edycji jak 22 grudnia 2015 roku dostalem pierwszy ever gift od @raven_raven , który mial zasady jednej gierki do 5 euro gdzies i od tej chwili co roku mamy bombardowanie. Tak było w 2015 roku na start Cytat Gra Shovel Knight została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki.Zagraj teraz Gra Ys VI: The Ark of Napishtim została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz Gra Black Mesa została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki.Zagraj teraz Gra Undertale została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz Ale tu szajbusów Ide ogrywac wszystkie sztosy, które dostałem w miedzyczasie bawiac sie plastikowym sedesikiem. Edytowane 26 grudnia 20186 l przez Velius
Opublikowano 26 grudnia 20186 l Pan @ireniqs zaatakował i mnie! Dziękuję bardzo za Dorośnij mały robociku oraz Wierzę w 57!
Opublikowano 26 grudnia 20186 l A wiecie że to chyba @ireniqs, był pierwszym obdarowanym przeze mnie człowiekiem na forum? <3 Mega się teraz na to patrzy <3
Opublikowano 26 grudnia 20186 l 2 minuty temu, ireniqs napisał: Kontratak cyckami. Nie wiem gdzie ręce podziac. :ifyouknowwhatimean: Na kołdrze ręce trzymaj
Opublikowano 26 grudnia 20186 l Papaj mnie za rogiem dorwał i oberwalem prezentem a juz niczego sie w tym roku niespodziewalem wiecej Teraz az zaluje ze poszedlem do kuchni i przegapilem ten moment jak wyskakuje monit z ikonka prezentu, ale bedzie grane w horrorek. Nie zlicze juz tych gier
Opublikowano 26 grudnia 20186 l Graj jak możesz Patrzę na listę steam i połowa znajomych pyka w gifty, no zazdrość mocno
Opublikowano 26 grudnia 20186 l Jeszcze zdążę, jestem już bezpieczny więc cieszę się szczęściem innych, prezenty mam cudowne, ale jestem łasy na emocję jak Ty <3
Opublikowano 26 grudnia 20186 l W tym roku nie biorę udziału w zabawie, ale i tak dorzucę drobną cegiełkę za sprawą kodu na Otrzymanego od Pana @Velius
Opublikowano 26 grudnia 20186 l 3 minuty temu, Velius napisał: A wezcie dajcie spokoj. Przecież to Ty ludziom spokoju nie dajesz
Opublikowano 26 grudnia 20186 l Byłoby miło, gdyby @Dr.Czekolada oraz @WolfVeto przyjęli zaproszenie. Nic nie obiecuję, ale jestem najebany.