Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

Opublikowano

Nie żebym chciał być złośliwy, ale gdyby nie Twoje prezenty nie mielibyśmy najlepszej inicjatywy w internecie od czasów człowieka starożytnego ;)

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 78,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

No co racja to racja. Zaraz komus gift posle na poprawe humoru.

A i tymczasem cos wpadlo tez :)

i1FfKeG.png

Opublikowano

sN6ONA3.jpg

Q4RoxJ9.jpg

To było w kodzie.

surprised-amazed-shocked-14.gif

Brak słów.

Opublikowano

Że Kim Dżong Un zreinkarnował się w postaci Veliusa i odpala rakiety :kaz:

Opublikowano

U mnie rozgrzewka przed jutrem :)

coBWqzX.jpg

Opublikowano

Alez sie wyładowalem, konto wyczyszczone, prezenty rozdane. Myslalem ze w tym roku bedzie skromnie, zwlaszcza ze niezbyt duzo osob sie zapisalo, ale to co sie odwalilo przez ostatnie 3 dni to jakas totalna demolka, brak słów. Moja wishlist wyczyszczona jak przy wiosennych porządkach, jestescie niesamowici.

Dostałem wspaniale gifty, wszystko przekroczylo moje najsmielsze oczekiwania. Z sentymentu zajrzalem do Forumowych mikolajów pierwszej edycji jak 22 grudnia 2015 roku dostalem pierwszy ever gift od @raven_raven , który mial zasady jednej gierki do 5 euro gdzies i od tej chwili co roku mamy bombardowanie.

Tak było w 2015 roku na start

Cytat
Gra Shovel Knight została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki.Zagraj teraz
Gra Ys VI: The Ark of Napishtim została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz
Gra Black Mesa została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki.Zagraj teraz
Gra Undertale została dodana do twojego konta. Po uruchomieniu Steam możesz pobrać i zagrać w grę ze swojej Biblioteki. Zagraj teraz

Ale tu szajbusów :banderas: Ide ogrywac wszystkie sztosy, które dostałem w miedzyczasie bawiac sie plastikowym sedesikiem.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Pan @ireniqs zaatakował i mnie! Dziękuję bardzo za Dorośnij mały robociku oraz Wierzę w 57!

DS83knJ.jpg

Opublikowano

Ykiw0Lc.jpg

Kontratak cyckami. :obama: Nie wiem gdzie ręce podziac. :ifyouknowwhatimean:

Opublikowano
2 minuty temu, ireniqs napisał:

Kontratak cyckami. :obama: Nie wiem gdzie ręce podziac. :ifyouknowwhatimean:

Na kołdrze ręce trzymaj :D

Opublikowano

Papaj mnie za rogiem dorwał i oberwalem prezentem a juz niczego sie w tym roku niespodziewalem wiecej :fsg:

znA6O2x.png

Teraz az zaluje ze poszedlem do kuchni i przegapilem ten moment jak wyskakuje monit z ikonka prezentu, ale bedzie grane w horrorek. Nie zlicze juz tych gier :obama:

Opublikowano

Graj jak możesz :frog: Patrzę na listę steam i połowa znajomych pyka w gifty, no zazdrość mocno

Opublikowano

Jeszcze zdążę, jestem już bezpieczny więc cieszę się szczęściem innych, prezenty mam cudowne, ale jestem łasy na emocję jak Ty <3

Opublikowano

W tym roku nie biorę udziału w zabawie, ale i tak dorzucę drobną cegiełkę za sprawą kodu na

byzRpxv.jpg

Otrzymanego od Pana @Velius :hi:

Opublikowano
3 minuty temu, Velius napisał:

A wezcie dajcie spokoj.

Przecież to Ty ludziom spokoju nie dajesz :philosoraptor: