Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

Opublikowano

No chyba że znowu polecą preordery :kaz:

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 78,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

Czapka mikołaja odwieszona i schowana do wirtualnej szafy. Amen :lapka:

Opublikowano

Pomoge chyba to zliczać bo Rayos sam bedzie do przyszlych swiat to robil.

Opublikowano

Jak zliczycie to dajcie dane, postaram się razem ze swoją drugą połową stworzyć infografikę skoro @Rayos nie może/nie chce

Opublikowano

Spamowałem, spamowałem i padłem z tego wrażenia - budzę się po godzinie i co widzę?

Chwila dekoncentracji i wjechali we mnie jak łysy z Brazzers :mog:

ZaDx4v8.jpg

Panowie @Rayos i @Velius - dziękować za podarek po 100-kroć, bo gierka zacna i będę mógł cisnąć z moją drugą połówką w zacną giereczkę :banderas:

(i sprawdzać w tym czasie jak idą Rayosowi postępy w Aasynie xD)

Opublikowano

Miło było obserwować to wasze kurła kretyństwo (bo wariactwo to tutaj zbyt lekkie słowo). :nosacz3:

Czapki z głów dla wszystkich. Nie ma słów na to co się działo. Do zobaczenia w kolejnym evencie. Postaram się brać już czynnie udział, tym bardziej że będę planował zmodernizować piecyka w tym roku. :cool::lapka:

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Danganronpa V3 swędzi, ojjjj

No ale teraz kupując coś to naprawdę mieszkanie w kartonie by było - jedyne hajsy na koncie to te na czynsz :yao:

Opublikowano
Teraz, Frantik napisał:

Gaben chyba naprawdę zapomniał wyłączyć promocje :nosacz3:

To specjalnie żeby na spokojnie dokończyć ten event. Z szacunku.

Opublikowano
2 minuty temu, Matriks_1111 napisał:

Spamowałem, spamowałem i padłem z tego wrażenia - budzę się po godzinie i co widzę?

Chwila dekoncentracji i wjechali we mnie jak łysy z Brazzers :mog:

ZaDx4v8.jpg

Panowie @Rayos i @Velius - dziękować za podarek po 100-kroć, bo gierka zacna i będę mógł cisnąć z moją drugą połówką w zacną giereczkę :banderas:

(i sprawdzać w tym czasie jak idą Rayosowi postępy w Aasynie xD)

Jak masz z kim to graj w coopie, najlepsza gra na coopa tej generacji. 

Dzieki Panowie ze moglem 3ci raz z rzedu uczestniczyc w tym pieknym Evencie, tyle za(pipi)istych reakcji i oczywistej radosci, ze ciezko to opisac slowami - zdecydowanie warto przezyc :) Mysle ze to jedno z lepszych community jakie krazy po sieci. Pomyslcie sobie, gdzie na jakims forum jest taka akcja, na taka skale ;)

Obstawiamy ile zostalo wydane? Ja daje 21k.

Opublikowano
3 minuty temu, Krzysztof Tomczak napisał:

Obstawiamy ile zostalo wydane? Ja daje 21k.

Naah. W zeszłym roku było zrobiliśmy chyba ~15k, a uczestników (oficjalnie) było sporo więcej. Wątpię, że pobijemy rekord

Edytowane przez Frantik

Opublikowano
Teraz, Matriks_1111 napisał:

Do kiedy w końcu trwa to promo, bo nie wiem? :D 

Teoretycznie już nie trwa :kaz:

Opublikowano

Aż tak daleko to szaleństwo chyba nie zaszło.

Opublikowano

Promki jeszcze stoją czas kupić DC i Celeste :shotgun: Zbyszek na pewno masz jakiś sąsiadów, u których można odebrać jakieś $ :nosacz3:

Opublikowano
Teraz, Starh napisał:

Zbyszek na pewno masz jakiś sąsiadów, u których można odebrać jakieś $ :nosacz3:

Jedyne co wytargasz od moich sąsiadów to puste puszki po Harnasiu, a i to jak przekonasz ich po ukraińsku :dynia:

Opublikowano
14 minut temu, Bzduras napisał:

Jedyne co wytargasz od moich sąsiadów to puste puszki po Harnasiu, a i to jak przekonasz ich po ukraińsku :dynia:

Ja ni pojemaju pa Ukrainsku