Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

Opublikowano

Napewno pobilismy 15k, zaczne jutro liczyc bo nie wytrzymam 2 tygodni.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 77,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

To ja idę czytać tutoriale co do infografik.

Jednak przysłowia są mądrością narodu - "chcesz, żeby coś było zrobione dobrze - zrób to sam" :nosacz2:

Opublikowano
  • Autor

Mówiłem, ze wyniki będą za 2 tygodnie z małym bonusem :sapek:

Opublikowano
6 minut temu, El Loco Chocko napisał:

No jak mówił że bedą, to mu nie trzeba przypominać co tydzień xD

Codzień :nosacz3:

Opublikowano

Ciekawe, jak mocno poszaleliśmy. Na początku wydawało się, że gierki latają rzadziej, ale z większym przytupem, by po dniu czy dwóch zostawić za sobą mniej więcej taki krajobraz:

Szczecin1945.JPG

Podobnie jak w tamtym roku - dziękuję wszystkim biorącym udział (oddziałom Cichociemnych, partyzantki i wolontariuszom Czerwonego Krzyża dochodzącym w trakcie [ :yakubu: ] akcji również należą się medale za zasługi) i po raz drugi z rzędu jestem dumny, że mogłem być częścią tego - znów nie zawaham się użyć tego słowa - historycznego wydarzenia. Fenomen, ewenement, nazywajcie to jak chcecie - ostatnie dwa tygodnie to nieustanne wyskakiwanie z kapci, zrywane berety i tony pozytywnych emocji w doborowym towarzystwie.

Widzimy się za rok w tym samym miejscu, natomiast w międzyczasie - na Steamie i forumku w innych działach :)

Edytowane przez Bzduras
nawiasy poprawić musiałem bo spsułem i o

Opublikowano

Ja chcę jeszcze raz podziękować za prezenty. Obecnie ograłem już jeden czyli Obra dinn dzisiaj mam zamiar zabrać się za następny (albo karty, pyre lub battletech) dodatkowo w tle cały czas fm2019 i w pracy kingdom rush. Obiecuje każda grę ograć. 

Opublikowano

@Stona
A co było w kodziku? :)

No, chyba każdy wyszedł z eventu tak wirtualnie obładowany gierkami, że ma w co grać przez najbliższe kilka miesięcy, albo i dłużej. Ja dłubię po trochu Vampyra, który jak na razie baardzo mi się podoba :banderas:, a z mniejszych rzeczy Aviary Attorney i Project Warlock. Siądę też zaraz do Obra Dinn, choć przy pierwszym kontakcie z tą gierką czułem się dość mocno zagubiony - dawno człowiek w przygodówkę nie grał i już zbaraniał od tych wszystkich AAA cinematik ekspiriens :frog:

Edytowane przez Frantik

Opublikowano
23 minuty temu, Frantik napisał:

A spójrz na prawą stronę skrina ;)

Naruto już 3 części skończone, a w międzyczasie zabrałem się za Danganronpę od Kubuisa i :ohboy: Chyba takiej gierki mi brakowało w życiu.

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

A spójrz na prawą stronę skrina ;)

Naruto już 3 części skończone, a w międzyczasie zabrałem się za Danganronpę od Kubuisa i :ohboy: Chyba takiej gierki mi brakowało w życiu.

Masz przed sobą cała serie z Monokuma? Zazdroszczę!

Opublikowano

Dwie pierwsze części @Starh mi podarował, a sądząc po pozytywnych opiniach od każdego, komu wspomnę tytuł gierki to czeka mnie kozacki maratonik :obama:

Puhuhuuuuu!

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

Dwie pierwsze części @Starh mi podarował, a sądząc po pozytywnych opiniach od każdego, komu wspomnę tytuł gierki to czeka mnie kozacki maratonik :obama:

Puhuhuuuuu!

Moja topka VN - każda z 3 części mega

Opublikowano
Godzinę temu, Frantik napisał:

@Stona

No, chyba każdy wyszedł z eventu tak wirtualnie obładowany gierkami, że ma w co grać przez najbliższe kilka miesięcy, albo i dłużej. Ja dłubię po trochu Vampyra, który jak na razie baardzo mi się podoba :banderas:, a z mniejszych rzeczy Aviary Attorney i Project Warlock. Siądę też zaraz do Obra Dinn, choć przy pierwszym kontakcie z tą gierką czułem się dość mocno zagubiony - dawno człowiek w przygodówkę nie grał i już zbaraniał od tych wszystkich AAA cinematik ekspiriens :frog:

Ty sie za Ni No Kuni II bierz :sapek:

Opublikowano
18 minut temu, Velius napisał:

Ty sie za Ni No Kuni II bierz :sapek:

A jak tam Hellblade? :kaz:

Spoko, chińskie bajki już zakolejkowane :lapka: Po Vampyrze będzie albo Sunset, albo Ni No Kuni :)

Nie lubię mieć za dużo gier rozgrzebanych naraz, tym bardziej tych dużych

Edytowane przez Frantik

Opublikowano
  • Autor

ja juz pogralem chwileczke w asasyna, jest moc :banderas:  dzis pewnie pogram chwile dalej, ale najpierw chce skonczyc Senuę na X1 (nie z gifta) a potem juz sto pro asasyn i FC5 (+ get even z doskoku) 

Opublikowano
Godzinę temu, Matriks_1111 napisał:

Jak byś chciał pograć coopa w FC5 to :ogor:

Zagram w kwietniu jak dorwę sobie na urodziny :)