Opublikowano 8 listopada 20186 l Autor Wczoraj było 49 dzisiaj już 55k, dziękuję każdemu kto wpłacił i linkuje.
Opublikowano 8 listopada 20186 l No widziałem dzisiaj właśnie, że szybko wzrosło. Swoją drogą, dziś dostałem na maila powiadomienie, że zebrano całą kwotę w zbiórce, którą wcześniej wspierałem, a kwota też była wysoka, bo 900k, więc to budujące.
Opublikowano 8 listopada 20186 l 7 godzin temu, milan napisał: Wczoraj było 49 dzisiaj już 55k, dziękuję każdemu kto wpłacił i linkuje. @grzybiarz u mnie też jakieś pasmo zniszczeń. Dziś wylało się trochę wody z rury pod zlewem kuchennym i płyta wiórowa pod szafą zdążyła wsiąknąć trochę i napuchnąć. To znowu spowodowało, że drzwi od zmywarki nie mogły się otworzyć, ocierając o spęczniały mebel. Suszenie suszarką, ogrzewanie pomieszczenia i jakoś się udało otworzyć zmywarę rozdrapując niestety okleinę i wióry. Będzie pewnie trzeba niebawem zrobić mały meblowy remoncik raptem po 3 latach od zrobienia kuchni. Edytowane 8 listopada 20186 l przez _Red_
Opublikowano 8 listopada 20186 l Autor Dzięki Redzik. A płyta pod zlewem to wiadomo, dawno spuchnięta i trzyma się na słowo. Ta tylnia. Yebać systemy rur pod zlewem.
Opublikowano 8 listopada 20186 l W dniu 7.11.2018 o 21:18, milan napisał: Przepraszam że poruszam temat może mało ciekawy dla niektórych, ale przyznam szczerze że pierwszy raz jestem tak blisko kogoś tak chorego. Kolega ze szkoły syna https://www.siepomaga.pl/ratujemy-michalka Niestety suma którą muszą zebrać jest kosmiczna, cała gmina robi co może, ale niestety na razie starania polegają na sprzedaży losów, rogali, zbiórkach, i tego typu stronach. Dzisiaj się dowiedziałem że doszły koszty szczepionki za milion złotych. Co daje ponad 2 brakujące miliony złotych za życie 8 letniego dzieciaka. Jak macie jakieś stronki na portalach to prosiłbym o rozpowszechnienie linka, a najbardziej prosiłbym o pieniądze dla niego. Sam chwytam się od tygodnia za głowę i myślę co mógłbym zrobić, dzieciak mi się pyta czy moglibyśmy sprzedać samochód i zabawki dla niego. Mam parę pomysłów, i jestem w trakcie, ten wpis to jeden z nich. Pozostałe linki A w(pipi)ia mnie to że żyję w kraju w którym NFZ, urząd gminy odwraca się od takich dzieci, za to jest siano na budowę dróg, albo rozpierdalanie się Szydłowej samochodami za miliony złotych. milan, to na co oni w końcu zbierają? w celu jest, że na immunoterapię anty-gd2, a pod koniec piszą coś jeszcze o chirurgii za granicą. przy stadium IV z przerzutami strasznie trudna sprawa poszperałem trochę z ciekawości i ta immunoterapia jest jeszcze w fazie badań klinicznych wykresy z badań z zeszłego roku (na 226 pacjentach) całkiem obiecujące
Opublikowano 8 listopada 20186 l Autor Wiesz co, nie zagłębiałem się zbyt mocno bo dla mnie czarna magia, czytałem trochę w necie i wiem że to GD-2 w Niemczech kosztuje właśnie te 300-400k euro, widziałem że 5 lat temu kosztowało 147k euro. A jeszcze ponad rok temu do czerwca w Polsce robili testy i za friko leczyli, w Krakowie bodajże. A żona była na wywiadówce w przedszkolu i zapłakana dyrektorka wspomniała coś ze niby doszedł milion na jakąś szczepionkę, ale może coś pokręciła. Po rodzinie rodziny dotarłem do pewnej znanej modelki, obiecała że mocno pomoże, jestem ciekaw czy jak to ruszy to czy będzie mocny zastrzyk pieniędzy. zaraz 60k.
Opublikowano 8 listopada 20186 l Poszla cegielka, bo dzieciaka i rodzicow szkoda. A cholera kliknalem w logo siepomaga i od tych wszystkich ogloszen na stronie glownej, mozna niezlego dola dostac
Opublikowano 8 listopada 20186 l 23 minuty temu, milan napisał: Wiesz co, nie zagłębiałem się zbyt mocno bo dla mnie czarna magia, czytałem trochę w necie i wiem że to GD-2 w Niemczech kosztuje właśnie te 300-400k euro, widziałem że 5 lat temu kosztowało 147k euro. A jeszcze ponad rok temu do czerwca w Polsce robili testy i za friko leczyli, w Krakowie bodajże. A żona była na wywiadówce w przedszkolu i zapłakana dyrektorka wspomniała coś ze niby doszedł milion na jakąś szczepionkę, ale może coś pokręciła. Po rodzinie rodziny dotarłem do pewnej znanej modelki, obiecała że mocno pomoże, jestem ciekaw czy jak to ruszy to czy będzie mocny zastrzyk pieniędzy. zaraz 60k. Zeby trochę objaśnić, to GD2 to trochę taka piracka flaga na maszcie statku. Wywiesza ja tylko ten rak, a nie normalne statki (czyli zdrowe tkanki organizmu). Immunoterapia anty-GD2 działa jak taka morska policja, z krwią dopływa i niszczy statki (komórki) z tą flagą. W tym przypadku ten rak jest o tyle 'fajny' że wywiesza taka flagę i daje się odróżnić, większą część nowotworów podszywa się pod normalne statki (komórki) i nie wiadomo w co strzelac, bo nie ma specyficznego punktu uchwytu. Wtedy robi się np. chemioterapie i strzela we wszystko.
Opublikowano 8 listopada 20186 l Autor https://www.instagram.com/kamilaszczawinska/?hl=pl trzeba kliknąć na avatar
Opublikowano 9 listopada 20186 l I ja też wysłałem. Można na tt wrzucić aby osoby z dużą ilością obserwowanych zrobiły RT
Opublikowano 9 listopada 20186 l Milan to trzeba zrobić tak - zbierze się 100k i idziemy na sts.pl i mnożymy fortunę.
Opublikowano 9 listopada 20186 l 5 minut temu, ragus napisał: Milan to trzeba zrobić tak - zbierze się 100k i idziemy na sts.pl i mnożymy fortunę. OBSTAWIAMY BARCELONE
Opublikowano 9 listopada 20186 l Autor Nie chciałem zbyt mocno wkraczać na forumek z takim typem contentu, ale w zasadzie gdyby jakiś moderator wydzielił posty do nowego tematu byłoby spoko. @Perez @Colin ?
Opublikowano 9 listopada 20186 l Milan a po tvnach i TVP dzwonią? Jaworowicz doceniająca graczy, niesamowita opcja