Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme 258

Oceń okładkę PSX Extreme 258 38 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 258 - Resident Evil 2

2. 2. Oceń okładkę PSX Extreme 258 - Far Cry New Dawn

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Ja poprosze wiecej felietonow Rogera. On rozumie o co w tym chodzi w dobie internetu, ktory jest chyba nawet na Giewoncie. 

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 152
  • Wyświetleń 26,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jeśli chodzi o dział Kroolika "Dobre, bo polskie" to muszę przyznać, że ciężko mi się to czyta przy takim stylu, a po przewróceniu strony wszystko momentalnie wylatuje z pamięci. Uważam,że na tej jedn

• Proponuję zamykac temat każdego nowego numeru hasłem, a hasło drukować w piśmie   

• Podsumowanie w takiej formie jest już tradycją, a poza tym jest wyjątkowo treściwe (każdy może w kilku zdaniach uargumentować swój wybór), a przy tym luźne i pozostawia miejsce na indywidualne roszady

Opublikowano

No więc tak sobie zacząłem czytać wczoraj w pociągu. Bardzo fajna zapowiedź Metro, Komodo. Szanuję też wywiad (i prztyczek w :sapek:) oraz przypomnienie poprzednich części. Potem zapowiedź Far Cry New Dawn i po tym musiałem odłożyć gazetę, bo dalej już nie mogłem. Ktoś to czytał w ogóle, macie tam korektę? To chyba już ośmioletnie dzieci w 35-osobowej klasie na języku polskim mają więcej uwagi od zmęczonej nauczycielki niż opłacane teksty w NAJWIĘKSZYM KONSOLOWYM CZASOPIŚMIE W POLSCE. Weźcie sobie zobaczcie ten akapit o bliźniaczkach, powtórzone to słowo jest z pięć razy , albo jeden z ostatnich gdzie "Far Cry" i "New Dawn" występują chyba z 10 razy. Dosłownie mnie bolał mózg. Jak robicie sobie prezenty w redakcji na urodziny czy coś to słownik synonimów dla Jamaja jest bardzo dobrym pomysłem. No i jeszcze cała jedna strona zmarnowana na pisanie o jakimś szpitalu, SOR-ze i innych pierdołach. Nie zrozum mnie źle, bardzo współczuję pękniętego bębenka i życzę szybkiego powrotu do zdrowia, ale jak czytam zapowiedź gry X to je,bie mnie Twoja sytuacja personalna opisywana na 1/3 długości tekstu, a interesuje gra X. Prywatę i "ekstremalny" klimat pisania ze szpitalnego łóżka możecie sobie uprawiać w Hyde Parku czy w dziale z felietonami, gdzie macie z definicji miejsce na prywatę. A potem jeszcze mi mówią, że recenzje na 1/3 strony muszą być, bo miejsca nie ma. Ale jest miejsce na selfiaczki z monitorami na których nic nie widać, arty na pół strony i całą stronę pier,dolenia o niczym. Ehhhhh

Opublikowano

Może typowi się poyebało z ppe i może też myślał, że papier można pozycjonować w google. 

Edytowane przez _Be_