Opublikowano piątek o 18:533 dni Ale mnie leje ten typo z tym wiosłem z kości, chyba narazie odpuszcze, wrócę jak dobędę dasha czy cuś. Idę do Deep Docks
Opublikowano piątek o 19:173 dni Dobrze, że ten atak w dół można zmienić później, bo już mnie irytował.
Opublikowano piątek o 20:413 dni Ale bossowie to są zajebiście zaprojektowani, jedne z lepszych w metroidvaniach
Opublikowano piątek o 21:053 dni Noo gra się fajnie, cieszy mnie że fast travel jest w sumie od zaraz bo w 1 coś pamiętam że nie tak szybko można było korzystać.
Opublikowano piątek o 21:103 dni 5 minut temu, messer88 napisał(a):Noo gra się fajnie, cieszy mnie że fast travel jest w sumie od zaraz bo w 1 coś pamiętam że nie tak szybko można było korzystać.Ławeczek też więcej.
Opublikowano piątek o 22:063 dni Splinter sister udupiona, co się nawkurwiałem to moje, ale satysfakcja po walce Czysty miodek
Opublikowano piątek o 22:253 dni A na jakim etapie jesteś? Bo to później się odblokowują niektóre postacie.
Opublikowano piątek o 22:333 dni 26 minut temu, badzejo napisał(a):Splinter sister udupiona, co się nawkurwiałem to moje, ale satysfakcja po walce Czysty miodekTeż się cieszyłem tylko po to by zaraz trafić na Widow. Przysiadłem na moment.
Opublikowano piątek o 22:503 dni 24 minuty temu, Rotevil napisał(a):A na jakim etapie jesteś? Bo to później się odblokowują niektóre postacie.W Greymoor
Opublikowano sobota o 06:263 dni 7 godzin temu, WisnieR napisał(a):Też się cieszyłem tylko po to by zaraz trafić na Widow. Przysiadłem na moment.Kurde to pocieszyłeś, zaraz pewnie na nią trafię 😅 xD
Opublikowano sobota o 06:363 dni Ja sobie dopiero odblokowałem dasha i straciłem pierwsze 200+ paciorków - BOLI bo miały być zakupy
Opublikowano sobota o 07:363 dni 8 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):W GreymoorTo na spokojnie, będzie jeszcze czas
Opublikowano sobota o 07:403 dni Godzinę temu, messer88 napisał(a):Ja sobie dopiero odblokowałem dasha i straciłem pierwsze 200+ paciorków - BOLI bo miały być zakupyWarto wymieniać paciorki na koraliki, bo czasami się przydają w najmniej odpowiednim momencie, czyli jak mamy 0 i nie ma gdzie zdobyć :).
Opublikowano sobota o 08:103 dni Już się miałem wkurwiać, że ktoś zapomniał dodać ławki w H.M. (mocny difficulty spike), a potem pomyślałem, że to jest właśnie piękne w metroidvaniach - idziesz czasem po omacku, walczysz z trudami, a na końcu okazuje się, że nie ma żadnej nagrody. Piękna metafora życia. :)edit: ja pierdolę te sekcje platformowe na "różach". Zginąłem 10x więcej razy na tym gównie niż w walce z jakimkolwiek bossem.
Opublikowano sobota o 10:303 dni 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):edit: ja pierdolę te sekcje platformowe na "różach". Zginąłem 10x więcej razy na tym gównie niż w walce z jakimkolwiek bossem.własnie tam jestem i musiałem na chwilę zrobić przerwę z irytacji. aż 200 paciorków straciłem przez to gówno.
Opublikowano sobota o 10:403 dni 7 minut temu, Figaro napisał(a):własnie tam jestem i musiałem na chwilę zrobić przerwę z irytacji. aż 200 paciorków straciłem przez to gówno.Jak już człowiek nieco nabierze wprawy to jest znośnie. Mimo wszystko mi pomogło aby dół + atak wykonywać dosłownie kiedy Hornet dotyka już papryczki (myślę, że jest to papryczka patrząc na okolice). W ten sposób unikam sytuacji w której postać wykonuje faktyczny atak co często kończy się stratami równie bolesnymi co u Ciebie.Jak te krainy cudownie wyglądają, a GM z tą muzyką to jest jakiś mastersztyk. edit: ależ ten crossbuy to jest złoto, konkubina ogląda coś na TV a ja w sypialni, monitor i pad -> pełna synchronizacja
Opublikowano sobota o 11:213 dni Te papryczkowe skoki o dziwo idą mi świetnie bo w jedynce to ostro czasem kurły leciały podczas pogo na kolcach xD A szczególnie dobrze jest po zmianie ataku w dół, na normalny a nie jakieś ukośne badziewie
Opublikowano sobota o 11:253 dni Trzeba coś odblokować żeby się odbijać od papryczek? Bo jak biłem zwykłym atakiem to nic nie dawało, musi być pogo? Widziałem gdzieś latanie rozkładając sukienkę...
Opublikowano sobota o 11:283 dni Ja wlasnie zebralem oklep od ptaszyska 3 razy i ide pooddychac. Teznie wiedzialem ze od papryczek mozna sie odbijac wiec bede musial sie wrocic gdziekolwiek one byly. Wiekszy problem sprawiaja mi te killroomy z kolejnymi falami wrogow niz bossowie. Tzn. zobaczymy jak pojdzie z ptaszyskiem. Spaniala gierka.
Opublikowano sobota o 11:393 dni 12 minut temu, Shankor napisał(a):Trzeba coś odblokować żeby się odbijać od papryczek? Bo jak biłem zwykłym atakiem to nic nie dawało, musi być pogo? Widziałem gdzieś latanie rozkładając sukienkę...Nic nie trzeba odblokowywać, atak w dół i jazda 😄