Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ale mnie leje ten typo z tym wiosłem z kości, chyba narazie odpuszcze, wrócę jak dobędę dasha czy cuś. Idę do Deep Docks
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Dobrze, że ten atak w dół można zmienić później, bo już mnie irytował.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ale bossowie to są zajebiście zaprojektowani, jedne z lepszych w metroidvaniach
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Noo gra się fajnie, cieszy mnie że fast travel jest w sumie od zaraz bo w 1 coś pamiętam że nie tak szybko można było korzystać.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 5 minut temu, messer88 napisał(a):Noo gra się fajnie, cieszy mnie że fast travel jest w sumie od zaraz bo w 1 coś pamiętam że nie tak szybko można było korzystać.Ławeczek też więcej.
Opublikowano 34 minuty temu34 min Splinter sister udupiona, co się nawkurwiałem to moje, ale satysfakcja po walce Czysty miodek
Opublikowano 15 minut temu15 min A na jakim etapie jesteś? Bo to później się odblokowują niektóre postacie.
Opublikowano 7 minut temu7 min 26 minut temu, badzejo napisał(a):Splinter sister udupiona, co się nawkurwiałem to moje, ale satysfakcja po walce Czysty miodekTeż się cieszyłem tylko po to by zaraz trafić na Widow. Przysiadłem na moment.