Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Noob kupuje telewizor bądź monitor pod PS5/XSX

Featured Replies

Opublikowano

FIFA i wyscigi z motionflow -no te forum nigdy nie przestanie nigdy mnie zaskakiwac xD

(pipi),ze lag w sterowaniu, (pipi) ze auto skreca po sekundzie, obraz fajny!

Fifa bez motion, ale Champions League w 120hz, gdzie logika?

Dlatego pisałem wcześniej że warto sprawdzać laga poza trybem gry.

Każdy gra jak chce, ale nie hejtuj ludzi na forumku którzy lubią wycisnąć z grafy maxa.

Poza tym nie 1s tylko krócej a po drugie żeby to jeszcze miało jakieś znaczenie. Zrobiłem platyne w Wipeout HD z motion, to samo w inne wyścigi. Zaraz będzie też w Dirt Rally. Więc nie ma znaczenia.

Edytowane przez _daras_

• Odpowiedzi 19,8 tys.
  • Wyświetleń 1,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wyobraźcie sobie że pracujecie w takim Media Markecie i przychodzi taki typ nazwijmy go dla przykładu BiBOlino (postać fikcyjna, zbieżność nazw kompletnie przypadkowa) po telewizor, wyciąga z torby pł

• Bartolinsky
    Bartolinsky

@gtfan jak te kropki po edycji postów są wołaniem o pomoc w alfabecie morsa, bo żonka zobaczyła co wypisujesz to tu masz ściągę byczku.       

• 5 złych decyzji w pakiecie. 

Opublikowano

No w CL to nimi nie steruje, wiec nie przeszkadza mi lag w sterowaniu. Ty mi lepiej napisz gdzie logika szukania telewizorow z najnizszym IL, jak sie gra z MF i 100ms opoznieniem, albo wiesz co-racja - niech kazdy gra jak mu sie tam podoba.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Chodzi mi o to żeby szukać TV z jak najniższym IL w trybie standardowym na standardowym MF. Nie interesuje mnie lag w trybie gra.

Edytowane przez _daras_

Opublikowano

Osobiście rzygam patrząc na włączony motionflow i nie rozumiem jak można tego używać . Okropieństwo .

Opublikowano

Moja wczorajsza bramka na max płynności motion flow. 

:banderas:

Oglądanie meczy jak najbardziej , ale fify czy pesa nigdy ! Ty grałeś ten mecz online ?  bo ja gdy odpaliłem fife z włączonym nie dało tego opanować , tak nienaturalnie się wszystko zachowywało . Zresztą u Ciebie też niezłe jajca w 20 sekundzie , zawodnik Arsenalu zaje..ba..ł mu kopa od tyłu i sam glebę zaliczył :)  .

Opublikowano

Zgadza sie ale jakby troche sie rozejrzal po menu telewizora to by nie pytal bo tam dokladnie pisze ktore wejscia sa jakie ;)

A gdzie dokladnie?

Ja mam XD85 i zastanawiam się czy tez jest wszystko ok i HDR działa.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

W ustawieniach->zewn. wejścia. Czy jest hdr, można sprawdzić wciskając action menu i wybieramy obraz. W górnym lewym rogu powinna być ikona HDR.

Edytowane przez mattaman

Opublikowano

Aktualnie siedzę na HDMi 4, jak grałem w Ratcheta, to wchodząc w Actiom Menu --> Obraz, to pokazywal mi profil Wideo HDR, czy tak powinno być?

Opublikowano

Najlepiej sprawdzić w menu konsoli, jaką masz rozdzielczość i to czy HDR jest na ON.

Opublikowano

Najlepiej sprawdzić w menu konsoli, jaką masz rozdzielczość i to czy HDR jest na ON.

W którym miejscu?

Zreszta popatrzę jak będę w domu w ustawieniach obrazu.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

W którym miejscu?

Zreszta popatrzę jak będę w domu w ustawieniach obrazu.

W kosoli=>ustawienia=>ustawienia obrazu i dźwięku=>pierwsza zakładka, ostatni punkt (informacje o wyjściu wideo) Tam powinna być informacja "HDR w Twoim tv: obsługa 2k/4k.
Opublikowano

Dokładnie.

Opublikowano

49" i 55" w tym modelu jest na IPS, czego nie polecam. Dołożyć tysiaka albo czekać.

Opublikowano

I HDR wygląda bardzo słabo na takiej matrycy, ze względu na niski kontrast.

Edytowane przez mattaman

Opublikowano

A dołożyć tysiaka na jaki model?

Wiem że pewnie było i odeślecie do fachowych stron, ale 3 metry od ekranu to musi być 65 cali czy może być mniej :/ Ta cena za 65 cali przy lepszych tv to jakieś nieporozumienie :/