Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Noob kupuje telewizor bądź monitor pod PS5/XSX

Featured Replies

Opublikowano

Jadę właśnie po odbiór SONY KD-55XE9305 w zestawie z soundbarem Sony ht-ct800. Cieszę się jak małe dziecko :banderas:

• Odpowiedzi 19,8 tys.
  • Wyświetleń 1,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wyobraźcie sobie że pracujecie w takim Media Markecie i przychodzi taki typ nazwijmy go dla przykładu BiBOlino (postać fikcyjna, zbieżność nazw kompletnie przypadkowa) po telewizor, wyciąga z torby pł

• Bartolinsky
    Bartolinsky

@gtfan jak te kropki po edycji postów są wołaniem o pomoc w alfabecie morsa, bo żonka zobaczyła co wypisujesz to tu masz ściągę byczku.       

• 5 złych decyzji w pakiecie. 

Opublikowano

Tak, tak, zdaj relacje z jakichś gierek z HDR. Miałeś z HDR wcześniej do czynienia?  Lubię czytać opinię osób, które mają skalę porównawczą :)

Opublikowano

Jadę właśnie po odbiór SONY KD-55XE9305 w zestawie z soundbarem Sony ht-ct800. Cieszę się jak małe dziecko :banderas:

Ile dałeś?

Opublikowano

Jadę właśnie po odbiór SONY KD-55XE9305 w zestawie z soundbarem Sony ht-ct800. Cieszę się jak małe dziecko :banderas:

Ostatnio kupiłem właśnie ten soundbar. Nawet fajnie gra jak na takie małe (pipi).
Opublikowano

10500 z soundbarem w Sony Centre w Lublinie. Wynegocjowałem 500 zł i przedłużenie gwarancji do 5 lat. 

Opublikowano

Soundbara od Sony używam od ponad roku i nie zamieniłbym na żaden inny w tej cenie, świetny dźwięk podaje ta listwa :)

Opublikowano

10500 z soundbarem w Sony Centre w Lublinie. Wynegocjowałem 500 zł i przedłużenie gwarancji do 5 lat.

Tv fajny ale jak na 55 i tę cenę to niezbyt opłacalne.

Opublikowano

Tylko obraz w nim jest taki, że mnie przeszywa jak puściłem x menów apocalypse w 4k. Ja pierdole, jak to wygląda i jak to gra z tym soundbarem  :fsg:  :fsg:  :fsg:

Opublikowano

No tak ale w tej cenie mógłbyś mieć OLEDa albo FALDa 65 cali, który jeszcze większe zrobiłby wrażenie :).

Opublikowano

Typie, mam wyjebane co piszesz. Jak chcesz to sobie kup to co piszesz i nie gadaj mi tu głupot. Ten tv śmiga jak marzenie.

Opublikowano

Nie ma co się rzucać bo hennepin dobrze napisał. Ale w sumie to każdego indywidualna sprawa na co wydaje kasę.

Opublikowano

Jak żeś taki bogaty to mogłeś sobie kupić tv za kilkadziesiąt tys. usd a nie leda dla pospólstwa.

Opublikowano

Pochwaliłeś się, że niezbyt mądrze wydałeś pieniądze, a teraz się oburzasz jak małe dziecko. Tak jak pisali poprzednicy, z takim budżetem można było o wiele lepiej wybrać, no ale skoro jesteś zadowolony z 55 calowego krawędziowca za taką kwotę to jak widać nie jesteś zbyt wymagającym klientem.

Opublikowano

To sie nie doczekam normalnej opinii, tylko sie dowiem ze jestem biedak. :( mam juz raka, ebole a teraz zlapalem rzerzonczkie

Opublikowano

No ale sprite napisał ile wydał kasy to dostał opinie. W czym problem?

Opublikowano

Sprite to może jakieś dłuższe wrażenia teraz, czy miałeś porównanie wcześniej z jakimiś innymi 4k hdr?

z jakiego tv się przesiadłeś

Opublikowano

Pragnienie odpowie dopiero za dwa dni jak potestuje na spokojnie możliwości telewizora. To tak na orzeźwienie, bo Console Wars do porzygu już niektórym nie starcza i teraz będziemy mieli fanatyków TV, bo kupili jakiś model i uważają, że jest najlepszy na świecie :dynia:

Opublikowano

Chlop wydal 8 kola na telewizor, podswietlany krawedziowo i pisze #(pipi)acbied ^^ Myslalem, ze to troling!

Edytowane przez easye