Opublikowano wtorek o 11:542 dni SR2 z wyciągniętymi kilkoma rzeczami z Expeditions i RC i będzie BOMBA.
Opublikowano wtorek o 12:002 dni Dopóki sr to taka trochę kura znosząca złote jajka to wątpię, że się wezmą za kontynuację. Ale może się mylę i coś tam już grzebią po cichu. Wypuścili tyle tych gierek, teraz czas na połączenie najlepszych rozwiązań z każdej z nich i zrobienie gry ostatecznej.
Opublikowano wtorek o 12:032 dni Przydałoby się już odświeżyć silnik w SR, bo ma swoje lata i bolączki. Może wydadzą jakąś ulepszoną edycję z wszystkimi DLC w pakiecie.... i trofikami.
Opublikowano wtorek o 13:541 dzień Taak, mile bym widział kreator postaci kierowcy oraz opcję.. chodzenia ludzikiem od samochodu do samochodu po terenie aby zmienić pojazdy
Opublikowano wtorek o 14:151 dzień Żadnych mechanik z rc i expe. Całkiem nowe są potrzebne. Jakakolwiek z rc uczyni ze snowrunnera road crafta. Np co? Naprawianie nawierzchni mechaniczne, a nie poprzez dowożenie materiałów? Bez sensu.
Opublikowano wtorek o 17:121 dzień Dla mnie scouting dronem z Expeditions super, pamiętam jak wróciłem do SR to brakowało tego. Nie muszą tego dawać na każdego scouta oczywiście, np taki ford f750 mógłby mieć taką opcje kosztem mniejszej ilości części i kanistrów na stelażu.
Opublikowano wczoraj o 05:22 1 dzień W tej chwili na Steam w RoadCraft gra ponad 3 razy więcej osób, niż w SR, więc jeśli będą coś wprowadzać nowego w ewentualnym SR2 to zapewne jakieś mechaniki właśnie z RC. Edytowane wczoraj o 05:23 1 dzień przez LukeSpidey
Opublikowano wczoraj o 06:15 1 dzień Przede wszystkim możliwość usuwania gruzu z drogi (za pomocą fizyki, jakimś spychaczem czy czymś) bo to jakieś nieporozumienie jest, no i permanentne zapisywanie stanu mapy po jej opuszczeniu.Do tego efekty pogodowe z prawdziwego zdarzenia (mięsiste ulewy i lokalne podtopienia), dopieszczenie systemu błota i śniegu (np żeby się w końcu przyklejało do opon) i będzie bajeczka.
Opublikowano wczoraj o 06:23 1 dzień No i załadunek w RC też fajniej zrobiony. Doładuj sobie ile chcesz ale zawieszenie siada pod ciężarem.
Opublikowano wczoraj o 06:57 1 dzień Dużo rzeczy można dodać tak jak napisałem wcześniej, a komentarze wyżej to potwierdziły. Nie chodzi o jakieś fundamentalne zmiany, ale właśnie takie małe usprawnienia. Oprócz czyszczenia drogi z kamieni i zmiany pogody ja bym jeszcze dodał lepszy model zniszczeń, oznaczenia silnika co do KM/Nm, wyświetlacz km/h i RPM. Ale to wiadomo, że można sobie gdybać, a tak naprawdę nie ma nawet plotek, że sr2 powstaje.
Opublikowano wczoraj o 07:23 1 dzień 1 godzinę temu, LukeSpidey napisał(a):W tej chwili na Steam w RoadCraft gra ponad 3 razy więcej osób, niż w SR,A tego to bym się nie spodziewał. W ogóle to sobie może włączę jak to wygląda i co tam dodali, bo nie grałem chyba od lata zeszłego roku. Pamiętam że zostały mi dwa ostatnie regiony i ostatni na którym byłem piaskowo-kamienny wymagał już budowy tylu dróg że olałem temat.
Opublikowano wczoraj o 12:36 1 dzień Mogliby jeszcze dopracować fizykę pojazdów. Gram na modzie z realistyczną fizyką i ciężarówki naprawdę inaczej się zachowują. Dużo trudniej jest im się przewrócić i nie podskakują już tak na kamieniach jak hotwheelsy. Bardzo dobrze to widać jak się ciągnie pustą przyczepę. Ciężarówka trzyma się twardo ziemi a przyczepa tańczy jakby ją prądem popieściło.
Opublikowano wczoraj o 12:38 1 dzień A to już w expeditions coś inaczej porobili, znaczniej fajniej się tam jeździło scoutami.