Opublikowano 23 godziny temu23 godz. SR2 z wyciągniętymi kilkoma rzeczami z Expeditions i RC i będzie BOMBA.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Dopóki sr to taka trochę kura znosząca złote jajka to wątpię, że się wezmą za kontynuację. Ale może się mylę i coś tam już grzebią po cichu. Wypuścili tyle tych gierek, teraz czas na połączenie najlepszych rozwiązań z każdej z nich i zrobienie gry ostatecznej.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Przydałoby się już odświeżyć silnik w SR, bo ma swoje lata i bolączki. Może wydadzą jakąś ulepszoną edycję z wszystkimi DLC w pakiecie.... i trofikami.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Taak, mile bym widział kreator postaci kierowcy oraz opcję.. chodzenia ludzikiem od samochodu do samochodu po terenie aby zmienić pojazdy
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Żadnych mechanik z rc i expe. Całkiem nowe są potrzebne. Jakakolwiek z rc uczyni ze snowrunnera road crafta. Np co? Naprawianie nawierzchni mechaniczne, a nie poprzez dowożenie materiałów? Bez sensu.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Dla mnie scouting dronem z Expeditions super, pamiętam jak wróciłem do SR to brakowało tego. Nie muszą tego dawać na każdego scouta oczywiście, np taki ford f750 mógłby mieć taką opcje kosztem mniejszej ilości części i kanistrów na stelażu.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. W tej chwili na Steam w RoadCraft gra ponad 3 razy więcej osób, niż w SR, więc jeśli będą coś wprowadzać nowego w ewentualnym SR2 to zapewne jakieś mechaniki właśnie z RC. Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez LukeSpidey
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Przede wszystkim możliwość usuwania gruzu z drogi (za pomocą fizyki, jakimś spychaczem czy czymś) bo to jakieś nieporozumienie jest, no i permanentne zapisywanie stanu mapy po jej opuszczeniu.Do tego efekty pogodowe z prawdziwego zdarzenia (mięsiste ulewy i lokalne podtopienia), dopieszczenie systemu błota i śniegu (np żeby się w końcu przyklejało do opon) i będzie bajeczka.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No i załadunek w RC też fajniej zrobiony. Doładuj sobie ile chcesz ale zawieszenie siada pod ciężarem.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Dużo rzeczy można dodać tak jak napisałem wcześniej, a komentarze wyżej to potwierdziły. Nie chodzi o jakieś fundamentalne zmiany, ale właśnie takie małe usprawnienia. Oprócz czyszczenia drogi z kamieni i zmiany pogody ja bym jeszcze dodał lepszy model zniszczeń, oznaczenia silnika co do KM/Nm, wyświetlacz km/h i RPM. Ale to wiadomo, że można sobie gdybać, a tak naprawdę nie ma nawet plotek, że sr2 powstaje.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 godzinę temu, LukeSpidey napisał(a):W tej chwili na Steam w RoadCraft gra ponad 3 razy więcej osób, niż w SR,A tego to bym się nie spodziewał. W ogóle to sobie może włączę jak to wygląda i co tam dodali, bo nie grałem chyba od lata zeszłego roku. Pamiętam że zostały mi dwa ostatnie regiony i ostatni na którym byłem piaskowo-kamienny wymagał już budowy tylu dróg że olałem temat.