Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

+++ CHCESZ KUPIC/ZMODERNIZOWAC KOMPA?

Featured Replies

Opublikowano

Imo jedyna sensowna opcja to używka RX 6700XT. Jak musi być nowa to ciężko będzie cokolwiek znaleźć, rtx 5050 już kosztuje 1350 najtaniej. B580 najtaniej 1400 więc zostaje B570 tylko nie wiadomo co z dostawą https://www.amazon.pl/dp/B0DQYM2MHX

Edytowane przez Chewie

• Odpowiedzi 10,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ktoś chciał abym podrzucił złożonego kompa oto i on:         Muszę ogarnąć sterowniki, rgb i inne duperele jeszcze. Tak świeci się bo to dziewczyny, ja mam swojego czar

• PiPoLiNiO
    PiPoLiNiO

• Przyszło, wydaje mi się że kiedyś pudełka były większe. Czekam tylko dzisiaj na obudowę i zacznę składać.    

Opublikowano

Rtx 5060 ti 16gb to już koszt 3k, na tym 6700xt spokojnie pogra w gierki na fhd.

Opublikowano

Kurde dziś wyciekł ten nowy DLSS 5 w jakiejś eksperymentalnej wersji i moderzy odpalili go w kilku grach już. Między innymi Control. Chcemy tego czy nie, to chyba będzie technologia która przyniesie fotorealizm. Ciekawe czy AMD czymś odpowie.

dlss-5-renodx-mod-for-control-out-now-v0-mbawr50ge0mh1.webp

dlss-5-renodx-mod-for-control-out-now-v0-6znb4ukc50mh1 (1).webp

Opublikowano

ja nie chcę fotorezlizmu, mam fotorealizm za oknem i kiedy mam go dość, włączam grę i gram

Opublikowano

Babka z controla wygląda jak trans no ale taki materiał źródłowy. Za to w Skyrimie widzę potencjał jak to się odpali ze wszystkimi modami banderas

Opublikowano
59 minut temu, UberAdi napisał(a):

Kurde dziś wyciekł ten nowy DLSS 5 w jakiejś eksperymentalnej wersji i moderzy odpalili go w kilku grach już. Między innymi Control. Chcemy tego czy nie, to chyba będzie technologia która przyniesie fotorealizm. Ciekawe czy AMD czymś odpowie.

dlss-5-renodx-mod-for-control-out-now-v0-mbawr50ge0mh1.webp

dlss-5-renodx-mod-for-control-out-now-v0-6znb4ukc50mh1 (1).webp

Każdy to może łatwo sprawdzić w watku pecetowe pierdu pierdu wrzuciłem kilka screenów z Tlou 2. Mod póki co działa na RTX 5xxx i jego uruchomienie jest banalnie proste. Każdy moze sobie juz sprawdzic i ocenić czy mu się podoba czy nie.