Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Milan martwi sie o Gearsy? Mam flesh becki z tego jak Ficus byl zawiedziony Forza :ragus:

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 360,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Godzinę temu, milan napisał:

To spoko, szkoda że wygląda tak beznadziejnie

no zgadzam się, nie wygląda to zbyt "filmowo", raczej idiotycznie.

MatureMindlessChinesecrocodilelizard-siz

xD

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Tak, kupiłem dlc do bólu du,py i teraz dodatkowo się martwię.

Opublikowano
36 minut temu, XM. napisał:

W gearsach będzie 60 klatek w singlu?

60 klatek dla po(pipi)anych Xbotów.

Opublikowano
1 godzinę temu, hav7n napisał:

Milan martwi sie o Gearsy? Mam flesh becki z tego jak Ficus byl zawiedziony Forza :ragus:

A pamiętacie te czasy jak milan był z wkp i pisał że w cw są same niedoje,by? 

Whoever fights with monsters should see to it that he does not become a monster in the process. And when you gaze long into an abyss the abyss also gazes into you

Opublikowano

milan sie popsul przez tego tfu kojime 

Opublikowano

Kojima to tam chuy ale jaranko tym finalem 7 bez zawartości to jest prawdziwa perełka :pawel:

Opublikowano

Jak ci się podoba to poczekaj aż skończą następne odcinki i dopiero wtedy kup!

Opublikowano

Co te stare ludzie w ogóle :pawel: jeszcze podnieta multi w ctr xDddddddddd

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Kojima to tam chuy ale jaranko tym finalem 7 bez zawartości to jest prawdziwa perełka :pawel:

a szkoda strzępić ryja nad tym Finalem . No ale będzie N O S T A L G I A.

Opublikowano

Bedzie taki sam zawód jak przy re2remake.

Opublikowano
9 minut temu, Pupcio napisał:

o, tego to nie znałem, już lecę do temaciku czytać tę linię obrony starych ludzi :usmiech: 

Opublikowano

Gdyby rimejk re2 robilo Square to gra skończyła by sie po walce z g1 :pawel:

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Gdyby rimejk re2 robilo Square to gra skończyła by sie po walce z g1 :pawel:

Epizod 1 to by było lobby departamentu policji i możliwość customizacji pistoletu. Ile zawartości :obama:

Opublikowano

No poczytałem ten temat ff7 no i Square pięknie goli frajerów. Nie wiadomo ile będzie części no ale każda za 60 dolcow i może doczekają się całości na koniec ps6. 

A najlepszy jest Fanek, który się wpier.dala w środek rozmowy i pyta ile będzie części i co w pierwszej mimo że o tym dyskutują od 3 stron. :pawel:

Opublikowano

Yeti to w ogole dobry element, który wkleja tygodniowego newsa o kosmetykach Xbox. W belchatowie taka cenzura nałożona, że wiadomości że świata przychodzą po tygodniu. :rotfl:

Opublikowano

Z tym FF VII troszkę jak z dodatkiem Lego do Forzy. Nie wiadomo ile będzie miał części, kiedy dodadzą brakujące auta z zestawów za 40 zł i zamienią prawdziwe drzewka na te z klocków.

Opublikowano

Trochę się pozmieniało ;)

Sprzedaż konsol jeszcze nigdy nie była tak mało ważna. Dla korporacji takich jak Google, Sony czy Microsoft liczy się by ludzie kupowali i grali w ich gry oraz zostawiali pieniądze w ich usługach. Do w sprzedaży softu leży największy pieniądz, nie w sprzedaży hardware. Ciekawe jak na tym zmieniającym się rynku odnajdzie się Sony i Microsoft? 

Edytowane przez ASX

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

Ciekawe jak na tym zmieniającym się rynku odnajdzie się Sony

Cytat

Xbox skończył się kiedy MS oddał to czego SONY I NINTENDO bronią i będą bronić do śmierci - własnego "Ja", swoich marek dzięki którym gracze ich kochają!

Mam nadzieję że pomogłem 

Opublikowano
8 godzin temu, ASX napisał:

Sprzedaż konsol jeszcze nigdy nie była tak mało ważna.

Oczywiście fakt że Xbox ma najgorszą sprzedaż ze wszystkich konsol nie miał nic wspólnego z twoim objawieniem.

Opublikowano
21 godzin temu, milan napisał:

To spoko, szkoda że wygląda tak beznadziejnie

Przepiękny pokaz debilizmu klaperskiego. Nieistotne, że grywalnie w chvj mocne, ważne jest to że "nie wygląda". xD Co za dzban.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Xboksowy mevek ze szklanka assassina bedzie mi pisal o dzbanie:dafuq:

I jeszcze asxa obraza

Opublikowano

On pisze, że to turlanie i klejenie się do ścian jest grywalnie w chuy mocne? To niezły młon z gościa :bunny:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.