Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

No cóż Wasza strata, że nie chcecie spróbować innego dania. Dla mnie najlepszą generacją była ta z DC/PS2/Xbox/GC, było arcade, duży wybór gier, był Ninja Gaiden i Metroid Prime, była masa funu. Wcale mi nie żal fanboi, czy innych co mają ograniczoną widoczność.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ba ograniczoną widoczność to raczej słiczowcy muszą narzekać hehe

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

Ba ograniczoną widoczność to raczej słiczowcy muszą narzekać hehe

Czy ja wiem, to niebiescy, czy zieloni, widzą cały czas jeden pokój.

Opublikowano
17 minut temu, aph napisał:

Zresztą, N cienko przędzie w tym roku.

Sukces Animal Crossing jakoś temu przeczy. :) 

Opublikowano

Gra w marnowanie czasu.

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Tak cienko, że opierając swoją bibliotekę na konwersjach i (pipi)-portach w 3 lata zrobili połowę wyniku PS4. 

PS4 ma konkurencje w postaci Xboxa i PC, Switch gra do swojej bramki.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Taaa, zawsze jest jakieś wytłumaczenie.

Nie zapominaj, że w czasach Wii U N nie istniało i Switch jawi się jako novum dla wielu klientów. Stąd remastery. Poza tym to jedyny HH na rynku.

PS4, biorąc pod uwagę brak obniżki ceny, wykręciło fantastyczny wynik.

Opublikowano

hahahahah beka, niezłe wyparcie. PS4 osiągnęło taki wynik, bo było tańsze, a XOne praktyczne poległ na starcie. 

4 minuty temu, zdrowywariat napisał:

@Paolo de Vesir do Ciebie też mówię.

U mnie za późno na jaranie się Nintendo. Nie pykło z DS-em, ani 3DS-em, nie będę pchał się w Switcha który niczym mnie nie kusi.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

hahahahah beka, niezłe wyparcie. PS4 osiągnęło taki wynik, bo było tańsze, a XOne praktyczne poległ na starcie. 

U mnie za późno na jaranie się Nintendo. Nie pykło z DS-em, ani 3DS-em, nie będę pchał się w Switcha który niczym mnie nie kusi.

Mnie też nie pykło za bardzo z konsolami, które wymieniłeś, poza garstką gier. Switch to co innego. Idź do działu Ninny i poczytaj spusty roziego pod Mario, czy Zeldą ;)

Opublikowano
17 minut temu, aph napisał:

Gra w marnowanie czasu.

Tak jak wszystkie gierki. :) 

Opublikowano

Nie, nie jesteście jak duże dzieci, ale jak nazwać tą przepychankę tutaj, kto jepnie lepszym tekstem, żeby zgasić kogoś od konkurencji i zebrać 15 serduszek?

Opublikowano
21 minut temu, zdrowywariat napisał:

@Pupcio nawróć się tak jak @Rozi, on teraz pod każdym większym exem w dziale Ninny wali konia.

14 minut temu, zdrowywariat napisał:

poczytaj spusty roziego pod Mario, czy Zeldą ;)

Niesamowita rekomendacja. Wiem już jakich gier unikać.

Opublikowano
36 minut temu, suteq napisał:

Tak jak wszystkie gierki. :) 

Dla mnie to jest praca- gra.

37 minut temu, zdrowywariat napisał:

Nie, nie jesteście jak duże dzieci, ale jak nazwać tą przepychankę tutaj, 

Nie byloby tych smieszkow z Outer costam, gdyby cos sie działo u N. A tu next geny za pasem i sytuacja serio zacznie wygladac blado.

Opublikowano

Chyba za dwa lata, na początku będę chooy nie gry. A przynajmniej przez pierwszy rok będzie jeszcze bieda na nextgenach. Następny rok na bank będzie należał do Ninny.

Opublikowano

Jeszcze mają co remasterować?

Opublikowano
9 minut temu, zdrowywariat napisał:

Następny rok na bank będzie należał do Ninny.

Na czym opierasz to stwierdzenie?

Opublikowano
44 minuty temu, aph napisał:

Na czym opierasz to stwierdzenie?

Myślę, że Retro w końcu coś wyda dużego, wyjdzie BOTW2, może jakieś nowe Mario i inne niezapowiedziane gry. A do tego być może dostaniemy kilka składanek z remasterami, co wielu, którzy zaczęli przygodę z Ninny dopiero teraz, na pewno ucieszy. Na 25 lecie Mario, Zeldy i może w końcu tą trylogię Metroida. Przypominam, że SMG i MP to były gry roku, u konkurencji nie było wtedy nic lepszego.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

@zdrowywariat okej, dzieki za udział w dyskusji.

Developer odpowiedzialny za Ori stwierdził na resetera że multiplatformy nie wykorzystają ssd w ps5 na full ponieważ pc/xsx. Czyli potwierdza się to o czym mówiłem.

Opublikowano

Że piątka też będzie hamulcem generacji? Echhh ;)

Opublikowano
21 minut temu, aph napisał:

multiplatformy nie wykorzystają ssd w ps5 na full ponieważ pc/xsx

No shit, każdy to wiedział (oprócz mendrka i yetiego)

Opublikowano

Piękny będzie ten overkill z SSD, coś jak z CELLem. Wykorzysta go w pełni garstka tytułów, a Xbox będzie wystarczająco potęzny i szybki aby być konsolą z wyboru dla innych twórców.

Mówiąc w skrócie: powtórka z czasów X360 się nam szykuje, czyli de facto powtórka z najlepszej konsoli stacjonarnej w historii gamingu. :lapka: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.