Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

Bo tak jest. Switch to (pipi) bez gier. Czekanie na exy widmo zapowiedziane milion lat temu + granie w remastery z ps3/x360 za 250zł i indyki w zawyżonej cenie. Wszystko to na najgorzej wykonanym sprzęcie który przy każdym użyciu wygląda jakby miał się zaraz rozyebać.

Aa  aaa  ale indyczki grane na kibelku!11

Chuy wam w dupe nintendowcy i miłego czwartku dla wszystkich charakternych 

Nigdzie w internecie człowiek nie znajdzie tyle prawdy co w CW na forum PSX.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 365,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

indyki w zawyżonej cenie

ale pierdolisz kocopoły synek

Opublikowano

Kupic switcha i grać w indyki to jak pójść do dziwki, żeby zwalić konia. Niby mozna, ale po co przepłacać.

Opublikowano
11 minut temu, Hum napisał:

ale pierdolisz kocopoły synek

Nie zamierzam za dużo szukać bo mnie yebie ten switch ale pierwszy przykład z brzegu. Hentai miami collection na psn 20$ u nintendo 25$ dlaczego? Bo nintendo to chuye, pozdrawiam 

Opublikowano

Kogo obchodzi jakieś yebane hentai dla stulejarstwa

Pierwsze z brzegu przykłady gierek, które ostatnio kupiłem na Switchu:

Bastion - 4 zł,

Transistor - 7 zł,

Steamworld Dig  2 - 24 zł,

Katana Zero - no tutaj przyszalałem, całe 50 zł. Szots gierka, nawiasem mówiąc

W większości są to ceny z promocji, ale czy są one diametralnie większe od tych, z dużych konsol? Nie sądzę. Także japa cicho bo rozsiewasz fake newsy, a potem ameby latają i powtarzają bzdury.

Edytowane przez Hum

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał:

Bo tak jest. Switch to (pipi) bez gier. Czekanie na exy widmo zapowiedziane milion lat temu + granie w remastery z ps3/x360 za 250zł i indyki w zawyżonej cenie. Wszystko to na najgorzej wykonanym sprzęcie który przy każdym użyciu wygląda jakby miał się zaraz rozyebać.

Na chuy to piszesz?To jakieś prowo? Nintennikogo knechci wyginęli na tym forum razem z Wielkim Mistrzem Czerwonego Zakonu Rayosem. Nawet nie ma kto Ci minusa wlepić :D 

Opublikowano

Pupcio jakie bomby prawdy. :obama: Potężniejsze niż saletra w Bejrucie

Opublikowano
7 minut temu, Czezare napisał:

Na chuy to piszesz?To jakieś prowo? Nintennikogo knechci wyginęli na tym forum razem z Wielkim Mistrzem Czerwonego Zakonu Rayosem. Nawet nie ma kto Ci minusa wlepić :D 

W sumie nie zauważyłem nawet ale masz rację: czerwona zaraza na wymarciu na forum, a Switch już elegancko pracuje na reputację Wii 2, czyli "brak gier ale owczy pęd każe kupować".

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał:

cała prawda, ograłem te kilka exow i konsola zbiera kurz, chyba, że ktos akurat wpadnie, to sie czasem odpali mario kart i mario party.

Sprzet spoko dla kogos kto siedzial 2 generacje zamkniety w piwnicy i teraz nadrabia multiplatformy na tym uposledzonym sprzecie.

Opublikowano
29 minut temu, Hum napisał:

Kogo obchodzi jakieś yebane hentai dla stulejarstwa

Pierwsze z brzegu przykłady gierek, które ostatnio kupiłem na Switchu:

Bastion - 4 zł,

Transistor - 7 zł,

Steamworld Dig  2 - 24 zł,

Katana Zero - no tutaj przyszalałem, całe 50 zł. Szots gierka, nawiasem mówiąc

W większości są to ceny z promocji, ale czy są one diametralnie większe od tych, z dużych konsol? Nie sądzę. Także japa cicho bo rozsiewasz fake newsy, a potem ameby latają i powtarzają bzdury.

Lol dajesz mi ceny z promocji i mówisz że to nieprawda że indyki na switchu są droższe xD nintendowcy to idioci  :)

Opublikowano

Ceny (dla ułatwienia podane w PLN) nie z promocji, gierki które wcześniej wrzucałem:

ESHOP - PSN

Bastion:                     53.99   -   63 

Transistor:                 71.99  -    79

Steamworld Dig 2:    80       -    84

Także pierdolisz kocopoły synek. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Hum ogarnij, lykasz haczyk z wedka i rybakiem, a pupcio pokazuje to ziomkom na pszyrce i sie razem smiejo.

Masz racje, merytoryczna rozmowa, to po 1. nie tu, po 2. nie z klapem

Opublikowano

pupcia boli dupka bo chciałby pograć w fajne gry a tak to zostaje forcik na psnie

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

coorva za 7zl tez bym transistor kupił.

IMO nie warto. Zbyt potezne wrazenie grania we flashowke. Moze w 2014 klapy rzucily sie na to, bo nedza byla wtedy niemilosiernia (niedoyebany DriveClub i (pipi) od Sucker Punch) ale teraz to naprawde nie warto.

Opublikowano

Trochę bluźnisz Wezyr, bo Transistor ma świetny klimat, muzykę i walkę, ale co se tam uważasz, to se uważaj

Opublikowano

Co o dobrych gierkach moze wiedziec bot ktory napierdala w mmo?

:banderas:

Opublikowano

Skoro bronimy mobilniaka filmikiem z muzyczką, to Warcrafta innym filmikiem

:banderas:

Opublikowano
23 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

IMO nie warto. Zbyt potezne wrazenie grania we flashowke. Moze w 2014 klapy rzucily sie na to, bo nedza byla wtedy niemilosiernia (niedoyebany DriveClub i (pipi) od Sucker Punch) ale teraz to naprawde nie warto.

tobie od tego wowa to już serio na łeb sie yebie xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.