Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ludzie inteligentni z reguły częściej przeklinają, więc tak bez zaskoczenia. 

Opublikowano
10 minut temu, Soul napisał:

Ludzie inteligentni z reguły częściej przeklinają, więc tak bez zaskoczenia. 

XD

A alkoholik dba o swoje zdrowie nie doprowadzając do odwodnienia.

Opublikowano

Wiadomo że xbox to chlew dla tych zielonych prosiaków bez krzty kultury :)

Opublikowano
W dniu 5.09.2020 o 16:05, ListuniO napisał:

Właśnie, psychole. Ale jak nazwiesz typów którzy świadomie kupują tą lipną konsole? Troche jak pies rasy York, małe (pipi) a drze ryja bez przerwy. 

już nic kureła.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Ej przypomniałem sobie o kolejnym wyznaczniku zielonego szamba - lewe konta na allegro.

Sprzedanie gry fizycznej na xboxa graniczy obecnie z cudem. Kumpel wygrał w jakimś konkursie Dooma Eternal i od 2 tyg zero odzewu na próby sprzedaży za 100 z paczkomatem, bo ludzie lewizne biorą masowo po 5zł.

I tak jakiś boomer zaraz wyjedzie, że składki na ps3 ponad dekade temu na 5 osób, a potem na 2, ale to 5/2 osoby, a nie kruci 50+

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Na Xboxie zawsze było największe piractwo, gimbaza i bieda, nie ma się czemu dziwić.

Opublikowano

Doskonale wiemy, że wasi janusze też by grali na tych kontach jakby sony nie ukróciło tych składeczek.

Smutne, że gamepassa wpychają tak naprawdę za darmo na 3 lata, a ludzie i tak wola kupić konto za 5 zł :smutas:

Opublikowano
58 minut temu, Soban napisał:

Ej przypomniałem sobie o kolejnym wyznaczniku zielonego szamba - lewe konta na allegro.

Sprzedanie gry fizycznej na xboxa graniczy obecnie z cudem. Kumpel wygrał w jakimś konkursie Dooma Eternal i od 2 tyg zero odzewu na próby sprzedaży za 100 z paczkomatem, bo ludzie lewizne biorą masowo po 5zł.

I tak jakiś boomer zaraz wyjedzie, że składki na ps3 ponad dekade temu na 5 osób, a potem na 2, ale to 5/2 osoby, a nie kruci 50+

A tam (pipi) głupoty. Czasem sprzedaję i nie mam problemu, przeważnie daję cenę tak ok. 10-20% niższą niż Janusze biznesu i zawsze ktoś kupuje. 

Opublikowano
Godzinę temu, Soban napisał:

Ten twój kolega to skwaraq20? Yebany chce 11,50 za kuriera, albo odbiór osobisty.

Opublikowano
12 godzin temu, 20inchDT napisał:

Yebany chce 11,50 za kuriera

No na czymś musi zarobić bo przecież nie na grze z Xboxa:dynia:

Opublikowano
15 godzin temu, 20inchDT napisał:

Doskonale wiemy, że wasi janusze też by grali na tych kontach jakby sony nie ukróciło tych składeczek.

Smutne, że gamepassa wpychają tak naprawdę za darmo na 3 lata, a ludzie i tak wola kupić konto za 5 zł :smutas:

Pamiętam jak klapy składali się na jedną grę w 5, nawet temat na forumku był :f

Opublikowano

Mamy 2020 i z braku argumentów boty wspominają jak w pięciu się składali żeby tanio pograć w zajebiste gry na PlayStation. :)

A gamepass to taka tania stołówka

Opublikowano

18 minutes ago, Soul said:

Pamiętam jak klapy składali się na jedną grę w 5, nawet temat na forumku był :f

16 hours ago, Soban said:

boty przewidywalne jak to, że w (pipi)a będzie do grania na premiere zielonego śmiecia

Opublikowano

No jeszcze niech awarie PSN co miesiąc trwała powspominają, przecież to tak niedawno było.

Opublikowano

Ale ten gamepass piecze :xboss:

Parę lat temu składki były cool a teraz są beee, bo nie dla niebieskich, banda hipokrytów :reggie:

Opublikowano
3 minuty temu, Figuś napisał:

No jeszcze niech awarie PSN co miesiąc trwała powspominają, przecież to tak niedawno było.

no to coś na poziomie wspominania prezentacji tvtvtv sprzed 7 lat albo mitycznego braku gier na xboxie

i tak się życie toczy dzien po dniu w tym (pipi)idołku

Opublikowano

Nie pamiętam kiedy jakiś klap wspomniał o konfie z tvtvtv w 2013 roku jak MS daje co chwilę niebieskim nową amunicję, a w tym roku to pociągami ja zwozi :)

Opublikowano
7 minut temu, Soul napisał:

Gamepass? Cudowna usługa. Za kilkadziesiąt złotych w tym roku ograłem takie sztossingery jak DMC V,Ori 2, The Messanger czy Horizona 4. Teraz na tapet brany Resident Evil 7 i Gears Tactics (wyśmienity <3 ), a ten chory sk,urwiel wciąż dorzuca kolejne gry, że nie wiadomo w co ręce włożyć. Piękne czasy dla graczy. :banderas:  

Na PS4 taka bieda, że o TLOU2 nikt już nie pamięta lub trzeba zmuszać się do grania kilkanaście (!!) godzin w Assassin's Creed Japan żeby w ogóle zaczęło się coś tam dziać. Ja (pipi)ę, niby bogactwo a ku,rwa nędza jak wysrywy mendrka, Niesamowita konsola. :)

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
4 minuty temu, Soul napisał:

Parę lat temu składki były cool a teraz są beee, bo nie dla niebieskich, banda hipokrytów :reggie:

Nic mnie nie piecze, mam do końca października i raczej nie przedłużę, wczoraj sobie listę przejrzałem w trakcie ściągania 2 odcinka TMW i w sumie śmietnik taki sam jak na Netflixie z paroma wyjątkami. Wykupi się jak już jakiś "ex" na xśmiecia wyjdzie żeby ograć i móc się pośmiać w CW :kaz: 

Opublikowano

a pamiętacie jak hakerzy wykradli dane z kont psn, a te młotki nie poinformowały klientów od razu, żeby zablokowali karty w banku? Good times :kaz:

Opublikowano

Pamietam z kolei jak ci drugi x360 miał rrod...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.