Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

wesker jaki młot xD

trailer cgi ps4.5 a na prawdziwych zdjęciach wygląda jak pegasus z bazaru od ruskich tylko wielkości mikrofalówki i 2x słabszy od połowy mniejszego XSX, beka z tych partaczy z sony którzy nawet nie mogą zbliżyć się do osiągów KOXa z 2017  :) 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

7xNvNk2.jpg

Możliwości kustomizacji tej konsoli są zdumiewające

Opublikowano

Fuj jakie to jest c0rwa obrzydliwe. Może xbox nie ma duszy konsoli ale chociaż nie jest ps5 które nie ma duszy i wygląda jak gówno. A myślałem że po ps4 pro już nic brzydszego nie zrobią  :)

Opublikowano

images?q=tbn:ANd9GcRYzT-7OY52RO3lhCSlMbN

Rozumiem że mówicie o tym?

Opublikowano

Jezu jaki pokaz samozaorania u chinczykow XD

czas na godfala

Opublikowano

No fajna multiplatforma 7/10, idealna do promocji next genowej konsoli

Opublikowano
2 minuty temu, UberAdi napisał:

No fajna multiplatforma 7/10, idealna do promocji next genowej konsoli

Chodzi Ci o to że wyjdzie na PC czy o to że NIE wyjdzie na Xboxa?

Opublikowano

Ja (pipi)e dobili leżącego tymi pokazami..

Opublikowano
Teraz, ListuniO napisał:

Chodzi Ci o to że wyjdzie na PC czy o to że NIE wyjdzie na Xboxa?

Nie ważne o co mi chodzi bo na tą grę i tak nikt nie czeka, nikogo to nie jara a Sony promuje tym konsolę

Opublikowano

Będzie jak z avengersami, pograją 5 minut i do usunięcia. Generyczne, bezpłciowe guwno, na którego nie masz ochoty grać.

Opublikowano

Obczajcie jaki piękny padzik. Nie to co "odsiedmiulattosamo(pipi)" od Xboxa z klapka na baterie.

Opublikowano

Co nie wejdę na zagraniczny portal, to dalej maltretują tego PS5, a dziś to w ogóle apogeum po tych pokazach, na reddit taka pompa jest. Mam wrażenie, że to jest sabotowanie własne marki.

Opublikowano
Co nie wejdę na zagraniczny portal, to dalej maltretują tego PS5, a dziś to w ogóle apogeum po tych pokazach, na reddit taka pompa jest. Mam wrażenie, że to jest sabotowanie własne marki.
Daj linka będzie co czytać przy niedzielnym obiadku [emoji16]
Po prostu Sony nic nie musi, a i tak się sprzeda.
I to jest najsmutniejsze
Opublikowano

Pokazali dwie gry. I to jest żenada? Ponoć do dzisiaj było jakieś embargo więc może już worek z newsami się rozwiąże. 

A gdzie nowe gry na Xboxa? Bo został leciutko ponad miesiąc do premier a na razie tylko DE do GP wjechał. 

Opublikowano

Niech się określą ze sprzętem w końcu i funkcjami samej konsoli. Rozumiem, że 8tflopsów realnej mocy to za mało na natywne 4K/60, ale może chociaż dobiją do 1440p/60 w tytułach z zeszłej generacji.

2 minuty temu, ListuniO napisał:

A gdzie nowe gry na Xboxa?

Tam gdzie nowe gry na PS5: czyli Astro i Godfall wyglądające jak z obecnej generacji. To może jest ta wsteczna o której mówiło Sony? Zapowiada się, że PS4.5 będzie fantastyczną konsolą do retro. :banderas:

Opublikowano

Czym Sony miało dziś zaorać? Astrobotem? :dynia:

juz nad tym obślizgłym wyglądem nie ma co debatować, żeby już się tak nie znęcać. 

Edytowane przez Kosmos

Opublikowano
5 minut temu, ListuniO napisał:

Pokazali dwie gry. I to jest żenada? Ponoć do dzisiaj było jakieś embargo więc może już worek z newsami się rozwiąże. 

A gdzie nowe gry na Xboxa? Bo został leciutko ponad miesiąc do premier a na razie tylko DE do GP wjechał. 

Nie dziwie się, ze wolisz tu pisać te swoje ko(nene)oly, w temacie ps5 totalna stypa i depresja :)

a Medium to nie nowa gra?

Edytowane przez izon

Opublikowano

Trzeba być niezłym zyebixem w tym sony, żeby ten event rozkładać na raty. Dzisiaj dwie obsrane gry, konsola i wąchanie fjuta z tej konsoli (wiadomo, japonia, tam to i zgniłe skarpety w automatach kupią). Biorą się do tego jak szpak na guwno w polu.

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś jak można brać to yebane ps5 zamiast sexa? C H O R E

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.