Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Ten pieknie wyglądający i pachnący bukiet gier w PS Collection zjada w całości to śmietnisko z game passa za 4 PLNY w ilości 250 + 80 ścierwa ogranego przez każdego. :)

vr2rt8v76qs51.jpg?width=960&crop=smart&a

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 411,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Tak jak bukiet surówek w kebsie - sama kapusta

Opublikowano

Ku.rwa, nawet lekarz psychiatryk już nie daje rady z listkiem XD

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Tak jak bukiet surówek w kebsie - sama kapusta

Kapusta Inchusiu jest w koleorze zielonym:bluber:

Opublikowano
15 minut temu, ListuniO napisał:

Wow, multiplatformy dostępne w najlepszych wersjach na Xboxie i ze dwa exy warte sprawdzenia. :) Niesamowita usługa, taka nie za atrakcyjna.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
Godzinę temu, ListuniO napisał:

Fajnie stukać nowe laski zamiast stare ale z ryjem troche pomalowanym. Czaicie czy znowu o krwi będziecie? DMS mnie nie...

Przecież Deamons Souls to to jak pukanie laski która Cie zostawiła dla najlepszego kolegi, tylko że teraz jeszcze chce dodatkowo od Ciebie pieniędzy, a Ty nie masz innej opcji więc na to idziesz - tak, tak wygląda przegryw.

Opublikowano
8 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Przecież Deamons Souls to to jak pukanie laski która Cie zostawiła dla najlepszego kolegi, tylko że teraz jeszcze chce dodatkowo od Ciebie pieniędzy, a Ty nie masz innej opcji więc na to idziesz - tak, tak wygląda przegryw.

To idąć tym tropem, to gry z GP to stare i wyr.uchane na wszystkie sposoby, zapyziałe raszple po które nawet żule z PKSu się nie schylają, zebrane wiadrem w jedno miejsce i wycenione na "CZTERY PLNY". Ale skoro takie masz oczekiwania...:)

Opublikowano

Tak z ciekawości, ktoś kto od zawsze opłaca plusa, to ile nowych gier dostaje w ramach tego abonamentu? 

Opublikowano
3 minuty temu, ListuniO napisał:

To idąć tym tropem, to gry z GP to stare i wyr.uchane na wszystkie sposoby, zapyziałe raszple po które nawet żule z PKSu się nie schylają, zebrane wiadrem w jedno miejsce i wycenione na "CZTERY PLNY". Ale skoro takie masz oczekiwania...:)

Przecież Gamepassik to jak szpuleczki z tinderka. Wkład minimalny, tyle żeby winko kupić. Co tydzień nowa. Ustawiasz sobie czy chcesz jakąś młodą sprawdzić co dopiero miała premierę, czy odświeżyć klasyka z 360tki. A i jajecznicę rano zrobi. Tak trzeba żyć. I najważniejsze, dla Chadów z zielonego królestwa to tylko opcja, jedna z wielu. Niebieskim robaki zostały ze starą szpulą, która pyka sąsiad z dołu, na PS4.

Opublikowano
13 minut temu, drozdu7 napisał:

Tak z ciekawości, ktoś kto od zawsze opłaca plusa, to ile nowych gier dostaje w ramach tego abonamentu? 

Nowych? No to żadnej. 

Opublikowano
17 minut temu, zloto napisał:

Przecież Gamepassik to jak szpuleczki z tinderka. Wkład minimalny, tyle żeby winko kupić. Co tydzień nowa. Ustawiasz sobie czy chcesz jakąś młodą sprawdzić co dopiero miała premierę, czy odświeżyć klasyka z 360tki. A i jajecznicę rano zrobi. Tak trzeba żyć. I najważniejsze, dla Chadów z zielonego królestwa to tylko opcja, jedna z wielu. Niebieskim robaki zostały ze starą szpulą, która pyka sąsiad z dołu, na PS4.

Ta co na dole kolega z ps4 ją ma to przekazana koledze jak na swapa przystało, czego zielone śmierdziuchy nie ogarną bo przyzwyczajeni do leśnego runa za 15 plnów brali. A na Pleyce? Różnorodność - azjatki, amerykanki, włoszki i hiszpanki. Niskie, wysokie, rude, czarne i blondyny. Każda inna i każda ciekawa i nietuzinkowa. Niektóre już przeorane idą do GP bo źle się z nimi gadało:)

Opublikowano

z playstation i jej fanami jest jak z wieloletnim patologicznym małżeństwem, kiedyś wielka miłość, wspólna pasja, przyjemne spędzanie wolnego czasu, a dziś sony jest takim starym alkoholikiem, który niewiele już ogarnia i pożytku z niego nie ma, za to tłucze swoją starą (fan), a ona mimo wszystko grzecznie pracuje, przynosi mu w zębach pieniądze na dalsze alkoholizowanie i wciąż jest zaślepiona sentymentami z dawnych czasów łudząc się, że to przejściowe, że jeszcze będzie dobrze

microsoft z kolei wie, że nawalił (początki xbox one), że musi zmienić podejście do związku, zrozumieć druga stronę i małymi krokami zrobił wszystko jak należy żeby odzyskać zaufanie. bo przecież kryzysy w związku się zdarzają, ważne jest, aby potrafić przez nie przejść i uczyć się na błędach.

Opublikowano
17 minut temu, krzysiekp392 napisał:

microsoft z kolei wie, że nawalił (początki xbox one), że musi zmienić podejście do związku, zrozumieć druga stronę i małymi krokami zrobił wszystko jak należy żeby odzyskać zaufanie. bo przecież kryzysy w związku się zdarzają, ważne jest, aby potrafić przez nie przejść i uczyć się na błędach.

Z MS jest jak z tym kawałem:

Gośc zrobił impreze i zaprosił kilku kumpli bo żona miała delegacje. Następnego dnia żona wraca i mówi że zgineły jej złote pierścionki i kolczyki. Mąz zrobił dochodzenie i 3 kupmpli jednogłośnie wskaazało innego kumpla bo widzieli jak często na tej imprezie chodził do kibla. Mineło kilka dni i zona nagle oznajmia że bizuteria się znalazła po prostu włożyła ja do innej torby którą schowała daleko w szafie. Mąż grzecznie przeprosił oskarżonego kumpla. Miesiąc później kolejna impreza u tego samego typa ale ten koleś co wcześniej niby ukradł nie został zaproszony. Nagle staje w drzwiach i pyta "Czemu mnie nie zaprosiłes, przecież okazało się że wcześniej nic Twojej żonie nie ukradłem?" na to gospodarz (czyt. świadomy gracz) "No nie ukradłeś ale niesmak pozostał":)

Opublikowano
Godzinę temu, ListuniO napisał:

Z MS jest jak z tym kawałem:

Gośc zrobił impreze i zaprosił kilku kumpli bo żona miała delegacje. Następnego dnia żona wraca i mówi że zgineły jej złote pierścionki i kolczyki. Mąz zrobił dochodzenie i 3 kupmpli jednogłośnie wskaazało innego kumpla bo widzieli jak często na tej imprezie chodził do kibla. Mineło kilka dni i zona nagle oznajmia że bizuteria się znalazła po prostu włożyła ja do innej torby którą schowała daleko w szafie. Mąż grzecznie przeprosił oskarżonego kumpla. Miesiąc później kolejna impreza u tego samego typa ale ten koleś co wcześniej niby ukradł nie został zaproszony. Nagle staje w drzwiach i pyta "Czemu mnie nie zaprosiłes, przecież okazało się że wcześniej nic Twojej żonie nie ukradłem?" na to gospodarz (czyt. świadomy gracz) "No nie ukradłeś ale niesmak pozostał":)

no idealnie podsumowałeś tok myślenia klapów - kiedyś na xboksie było słabo i boli was to do dziś, przy czym całkowicie ignorujecie fakt, że to było parę ładnych lat temu i teraz jest już dobrze - "niesmak pozostał", ale pierdy sony prosto w twarz pachną jak afrodyzjak xd

Opublikowano

Sorry stary ale generacja się jeszcze nie zaczęła ta nowa. Na razie to obietnice i nic więcej. Jak będzie inaczej to oficjalnie odszczekam. Ale poczekajmy. Bo na razie to niesmak jest po aktualnej generacji Xboxa:)

Opublikowano
1 godzinę temu, ListuniO napisał:

Ten pieknie wyglądający i pachnący bukiet gier w PS Collection zjada w całości to śmietnisko z game passa za 4 PLNY w ilości 250 + 80 ścierwa ogranego przez każdego. :)

No i super, że dzięki polityce M$ również Sony ukłoniło się w kierunku graczy. Oczywiście to mnie w życiu nie przekona do zakupu tej konsoli, bo większość tych gier ograłem, a połowa z nich to dla mnie dosyć słabe tytuły ale  mimo wszystko brawo.

Opublikowano

Ale będzie kwik, gdzie taki nowy Doom nie wyjdzie na PS5, nie wspominając już o Wolfie czy Fallout.

Spoiler

Na Nintendo pewnie będą chcieli wypuścić, to tak zrobią XD

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Listunio twardo zaciśnie zęby i powie sobie że i tak nie lubił nigdy Dooma, Wolfensteina, The Elder Scrolls, Gier Arkane i Mikamiego

Opublikowano

Za trudne są dla niego te gierki. Przecież siedział na kolanach u kolegi, co by mu pomagał w tym God of War.

Opublikowano

Ta plejka jest tak (pipi)owa, że nawet jakby wszystkie gry z Xboxa miały na nią wyjść to i tak bym jej nie wybrał:D

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Ta plejka jest tak (pipi)owa, że nawet jakby wszystkie gry z Xboxa miały na nią wyjść to i tak bym jej nie wybrał:D

I nas nazywają chorymi? Rozumiesz ze konsola to tylko kawałek plastiku? To gry maja znaczenie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.