Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Ten pieknie wyglądający i pachnący bukiet gier w PS Collection zjada w całości to śmietnisko z game passa za 4 PLNY w ilości 250 + 80 ścierwa ogranego przez każdego. :)

vr2rt8v76qs51.jpg?width=960&crop=smart&a

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 361,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Tak jak bukiet surówek w kebsie - sama kapusta

Opublikowano

Ku.rwa, nawet lekarz psychiatryk już nie daje rady z listkiem XD

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Tak jak bukiet surówek w kebsie - sama kapusta

Kapusta Inchusiu jest w koleorze zielonym:bluber:

Opublikowano
15 minut temu, ListuniO napisał:

Wow, multiplatformy dostępne w najlepszych wersjach na Xboxie i ze dwa exy warte sprawdzenia. :) Niesamowita usługa, taka nie za atrakcyjna.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
Godzinę temu, ListuniO napisał:

Fajnie stukać nowe laski zamiast stare ale z ryjem troche pomalowanym. Czaicie czy znowu o krwi będziecie? DMS mnie nie...

Przecież Deamons Souls to to jak pukanie laski która Cie zostawiła dla najlepszego kolegi, tylko że teraz jeszcze chce dodatkowo od Ciebie pieniędzy, a Ty nie masz innej opcji więc na to idziesz - tak, tak wygląda przegryw.

Opublikowano
8 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Przecież Deamons Souls to to jak pukanie laski która Cie zostawiła dla najlepszego kolegi, tylko że teraz jeszcze chce dodatkowo od Ciebie pieniędzy, a Ty nie masz innej opcji więc na to idziesz - tak, tak wygląda przegryw.

To idąć tym tropem, to gry z GP to stare i wyr.uchane na wszystkie sposoby, zapyziałe raszple po które nawet żule z PKSu się nie schylają, zebrane wiadrem w jedno miejsce i wycenione na "CZTERY PLNY". Ale skoro takie masz oczekiwania...:)

Opublikowano

Tak z ciekawości, ktoś kto od zawsze opłaca plusa, to ile nowych gier dostaje w ramach tego abonamentu? 

Opublikowano
3 minuty temu, ListuniO napisał:

To idąć tym tropem, to gry z GP to stare i wyr.uchane na wszystkie sposoby, zapyziałe raszple po które nawet żule z PKSu się nie schylają, zebrane wiadrem w jedno miejsce i wycenione na "CZTERY PLNY". Ale skoro takie masz oczekiwania...:)

Przecież Gamepassik to jak szpuleczki z tinderka. Wkład minimalny, tyle żeby winko kupić. Co tydzień nowa. Ustawiasz sobie czy chcesz jakąś młodą sprawdzić co dopiero miała premierę, czy odświeżyć klasyka z 360tki. A i jajecznicę rano zrobi. Tak trzeba żyć. I najważniejsze, dla Chadów z zielonego królestwa to tylko opcja, jedna z wielu. Niebieskim robaki zostały ze starą szpulą, która pyka sąsiad z dołu, na PS4.

Opublikowano
13 minut temu, drozdu7 napisał:

Tak z ciekawości, ktoś kto od zawsze opłaca plusa, to ile nowych gier dostaje w ramach tego abonamentu? 

Nowych? No to żadnej. 

Opublikowano
17 minut temu, zloto napisał:

Przecież Gamepassik to jak szpuleczki z tinderka. Wkład minimalny, tyle żeby winko kupić. Co tydzień nowa. Ustawiasz sobie czy chcesz jakąś młodą sprawdzić co dopiero miała premierę, czy odświeżyć klasyka z 360tki. A i jajecznicę rano zrobi. Tak trzeba żyć. I najważniejsze, dla Chadów z zielonego królestwa to tylko opcja, jedna z wielu. Niebieskim robaki zostały ze starą szpulą, która pyka sąsiad z dołu, na PS4.

Ta co na dole kolega z ps4 ją ma to przekazana koledze jak na swapa przystało, czego zielone śmierdziuchy nie ogarną bo przyzwyczajeni do leśnego runa za 15 plnów brali. A na Pleyce? Różnorodność - azjatki, amerykanki, włoszki i hiszpanki. Niskie, wysokie, rude, czarne i blondyny. Każda inna i każda ciekawa i nietuzinkowa. Niektóre już przeorane idą do GP bo źle się z nimi gadało:)

Opublikowano

z playstation i jej fanami jest jak z wieloletnim patologicznym małżeństwem, kiedyś wielka miłość, wspólna pasja, przyjemne spędzanie wolnego czasu, a dziś sony jest takim starym alkoholikiem, który niewiele już ogarnia i pożytku z niego nie ma, za to tłucze swoją starą (fan), a ona mimo wszystko grzecznie pracuje, przynosi mu w zębach pieniądze na dalsze alkoholizowanie i wciąż jest zaślepiona sentymentami z dawnych czasów łudząc się, że to przejściowe, że jeszcze będzie dobrze

microsoft z kolei wie, że nawalił (początki xbox one), że musi zmienić podejście do związku, zrozumieć druga stronę i małymi krokami zrobił wszystko jak należy żeby odzyskać zaufanie. bo przecież kryzysy w związku się zdarzają, ważne jest, aby potrafić przez nie przejść i uczyć się na błędach.

Opublikowano
17 minut temu, krzysiekp392 napisał:

microsoft z kolei wie, że nawalił (początki xbox one), że musi zmienić podejście do związku, zrozumieć druga stronę i małymi krokami zrobił wszystko jak należy żeby odzyskać zaufanie. bo przecież kryzysy w związku się zdarzają, ważne jest, aby potrafić przez nie przejść i uczyć się na błędach.

Z MS jest jak z tym kawałem:

Gośc zrobił impreze i zaprosił kilku kumpli bo żona miała delegacje. Następnego dnia żona wraca i mówi że zgineły jej złote pierścionki i kolczyki. Mąz zrobił dochodzenie i 3 kupmpli jednogłośnie wskaazało innego kumpla bo widzieli jak często na tej imprezie chodził do kibla. Mineło kilka dni i zona nagle oznajmia że bizuteria się znalazła po prostu włożyła ja do innej torby którą schowała daleko w szafie. Mąż grzecznie przeprosił oskarżonego kumpla. Miesiąc później kolejna impreza u tego samego typa ale ten koleś co wcześniej niby ukradł nie został zaproszony. Nagle staje w drzwiach i pyta "Czemu mnie nie zaprosiłes, przecież okazało się że wcześniej nic Twojej żonie nie ukradłem?" na to gospodarz (czyt. świadomy gracz) "No nie ukradłeś ale niesmak pozostał":)

Opublikowano
Godzinę temu, ListuniO napisał:

Z MS jest jak z tym kawałem:

Gośc zrobił impreze i zaprosił kilku kumpli bo żona miała delegacje. Następnego dnia żona wraca i mówi że zgineły jej złote pierścionki i kolczyki. Mąz zrobił dochodzenie i 3 kupmpli jednogłośnie wskaazało innego kumpla bo widzieli jak często na tej imprezie chodził do kibla. Mineło kilka dni i zona nagle oznajmia że bizuteria się znalazła po prostu włożyła ja do innej torby którą schowała daleko w szafie. Mąż grzecznie przeprosił oskarżonego kumpla. Miesiąc później kolejna impreza u tego samego typa ale ten koleś co wcześniej niby ukradł nie został zaproszony. Nagle staje w drzwiach i pyta "Czemu mnie nie zaprosiłes, przecież okazało się że wcześniej nic Twojej żonie nie ukradłem?" na to gospodarz (czyt. świadomy gracz) "No nie ukradłeś ale niesmak pozostał":)

no idealnie podsumowałeś tok myślenia klapów - kiedyś na xboksie było słabo i boli was to do dziś, przy czym całkowicie ignorujecie fakt, że to było parę ładnych lat temu i teraz jest już dobrze - "niesmak pozostał", ale pierdy sony prosto w twarz pachną jak afrodyzjak xd

Opublikowano

Sorry stary ale generacja się jeszcze nie zaczęła ta nowa. Na razie to obietnice i nic więcej. Jak będzie inaczej to oficjalnie odszczekam. Ale poczekajmy. Bo na razie to niesmak jest po aktualnej generacji Xboxa:)

Opublikowano
1 godzinę temu, ListuniO napisał:

Ten pieknie wyglądający i pachnący bukiet gier w PS Collection zjada w całości to śmietnisko z game passa za 4 PLNY w ilości 250 + 80 ścierwa ogranego przez każdego. :)

No i super, że dzięki polityce M$ również Sony ukłoniło się w kierunku graczy. Oczywiście to mnie w życiu nie przekona do zakupu tej konsoli, bo większość tych gier ograłem, a połowa z nich to dla mnie dosyć słabe tytuły ale  mimo wszystko brawo.

Opublikowano

Ale będzie kwik, gdzie taki nowy Doom nie wyjdzie na PS5, nie wspominając już o Wolfie czy Fallout.

Spoiler

Na Nintendo pewnie będą chcieli wypuścić, to tak zrobią XD

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Listunio twardo zaciśnie zęby i powie sobie że i tak nie lubił nigdy Dooma, Wolfensteina, The Elder Scrolls, Gier Arkane i Mikamiego

Opublikowano

Za trudne są dla niego te gierki. Przecież siedział na kolanach u kolegi, co by mu pomagał w tym God of War.

Opublikowano

Ta plejka jest tak (pipi)owa, że nawet jakby wszystkie gry z Xboxa miały na nią wyjść to i tak bym jej nie wybrał:D

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Ta plejka jest tak (pipi)owa, że nawet jakby wszystkie gry z Xboxa miały na nią wyjść to i tak bym jej nie wybrał:D

I nas nazywają chorymi? Rozumiesz ze konsola to tylko kawałek plastiku? To gry maja znaczenie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.