Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
14 minut temu, lpcl napisał:

W kolejny lockdown jak w marcu totalnie nie wierzę. Ludziska by wyszły na ulicę i byłby totalny roz(pipi).

Zgadzam się z tym co mówisz o wyjściu ludzi na ulice. @Paolo de Vesir i reszta psycholi zabiłaby za 120fps w kupa-gierkach:)

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 413,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
8 minut temu, LiŚciu napisał:

120fps w kupa-gierkach:)

Przecież rimejk tego gniota z PS3 ma chodzić w 60/30.

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

Przecież rimejk tego gniota z PS3 ma chodzić w 60/30.

Mówię ma przykład o brudnych wyścigach numer piec:kaz:

Opublikowano

Gran Turismo w sensie? Będą w końcu w tej siódemce normalne autka czy dalej podział na Premium i te przeportowane z PS2?

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

Gran Turismo w sensie? Będą w końcu w tej siódemce normalne autka czy dalej podział na Premium i te przeportowane z PS2?

Pytasz o to czy w nowych wyścigach auta będą latać w staratosferze i nurkować w oceanach ?

Opublikowano

Pytam, czy znowu będzie powtórka z rozrywki i takie coś:

Spoiler

image.thumb.png.91ffc6319c5d2188117c16ac5ba37e8e.png

image.thumb.png.c618b4ea9e90faa2c3536479ebea6946.png

Opublikowano

W ogole na dana chwile nie jestem nawet w stanie powiedziec czy na PS5 jest chociaz jedna gierka ktora mnie interesuje. Sony ma monotonie wydawnicza jakiej nie mial nawet MS z poczatku tej generacji. Nie maja zadnego studia od RPGow, racerow czy chociazby liczacego sie na rynku FPSa. Sony nie wyda tez zadnego slashera ani horroru, nie mowiac o grach z potencjalem sieciowym. Nic do coopa. W ogole Sony niczym nie potrafi w tym momencie zaskoczyc.

Interesowalaby mnie po prawdzie nowa gra Uedy, ale ze ta wydawana bedzie przez Epic to trafi przynajmniej na cos co nie ma mocy obliczeniowej lekko podkreconego XSS. :) 

Opublikowano
4 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Sony ma monotonie wydawnicza jakiej nie mial nawet MS z poczatku tej generacji.

Mynd

Opublikowano

Spidermen 2, horizon 2, Days gone 2, god of war 2. Zrzygałem się.

Opublikowano

Poza Demon's Souls w planie wydawniczym Sony są same gry dla dzieci. Nie rzucajcie przykładu spidermana bo facet w rajtuzach zwisający na sieci nie jest kierowany do dorosłego odbiorcy.

Opublikowano

God of War 8*

Nawet Gearsy tylu części nie miały.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Naklikał się człowiek w kąkuter, otworzył monsterka i sprawdza co w cw. A tu co? Sony wciąż rozje.bane. Dzięki xbox.

Opublikowano

Jak to teraz jest z oficjalnym napojem Xboxa? Monster zamiast Mountain Dew? Nie wiem co dokupić do konsoli.

Opublikowano

Monsterek tylko wtedy jak dają kody GP za darmo.

Opublikowano
2 minuty temu, MYSZa7 napisał:

God of War 8*

Nawet Gearsy tyle części nie miały.

*9 ty jesteś młody chłopak to nie pamiętasz o tym super cool komórkowym gowie  :banderas:

Opublikowano

a ratcheta to ile? Będzie ze 14 części na luzaku.

Opublikowano

Ps5 idealny sprzęt dla 40 letniego tatuśka z bebechem który przechodzi 1 grę pół roku więc nie przeszkadza mu że gra na słabszym sprzęcie. Dla hardkorowców imo tylko xbox sex jest jedynym wyborem w nadchodzącej generacji 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ek7LbipWMAEjqMj?format=jpg&name=900x900

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Grajac z taka czestotliwoscia nie idzie nawet zauwazyc, ze prawdziwy gracz ma deja vu za kazdym razem gdy odpala ktoryjs z exow Sony. ;) 

Nie podobają Ci się gry na PlayStation to wybrałeś konsole bez gier. No to bystry z Ciebie gumiś :)

Opublikowano
15 minut temu, Pupcio napisał:

Ps5 idealny sprzęt dla 40 letniego tatuśka z bebechem który przechodzi 1 grę pół roku więc nie przeszkadza mu że gra na słabszym sprzęcie. Dla hardkorowców imo tylko xbox sex jest jedynym wyborem w nadchodzącej generacji 

Podoba mi się Twój tok rozumowania młody.

Na szczęście KUMACI staruszkowie z bebechem też wiedzą co dobre i rozpoczną zabawę nextgenową na Xbox Series X już za niecałe trzy tygodnie.

Fani SONKI w Polsce prawdopodobnie będą musieli poczekać do marca...

Opublikowano

Ten gość nie wie co gada  :) dajdajcie tu jakiegoś zawodnika który gra od lat 90' czy coś

Powyższa wiadomość skierowana jest oczywiście do filthy casuala liścia A nie tego zajawkowicza z wieloletnim stażem pinger chana 

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Ten gość nie wie co gada  :) dajdajcie tu jakiegoś zawodnika który gra od lat 90' czy coś

Powyższa wiadomość skierowana jest oczywiście do filthy casuala liścia A nie tego zajawkowicza z wieloletnim stażem pinger chana 

Ja papcio przy 182 cm wzrostu wazę 80 kg. Brzucha nie mam i napyerdalam w jedyna właściwa konsole z grami. Jak chcecie kupic Xboxa żeby się modlić do pudła bo nie pogracie to Wasza sprawa. I tak po sonke pójdziecie i będziecie dziękować za to cudo jak Wam się baterie pokoncza :)

Opublikowano
14 minut temu, LiŚciu napisał:

Nie podobają Ci się gry na PlayStation to wybrałeś konsole bez gier. No to bystry z Ciebie gumiś :)

Wybrałem konsolę bez gier Sony dzięki czemu mam styczność z najlepszymi grami w pełnym przekroju gatunkowym. :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.