Opublikowano 16 maja 20241 r 2 godziny temu, Homelander napisał: Szach mat plażo No dobra to jeszcze zeszłoroczny konkurent z innego gatunku Spoiler Edytowane 16 maja 20241 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 16 maja 20241 r - porównanie ocen na MC dwóch gier, części pierwszej i sequela - patrzcie, baldurs gejt ma więcej Czasami to forum jest tak abstrakcyjne, że nie wierzę, że to nie jest jakiś projekt Rogera na doktorat z psychiatrii
Opublikowano 16 maja 20241 r Teraz, Bzduras napisał: - porównanie ocen na MC dwóch gier, części pierwszej i sequela - patrzcie, baldurs gejt ma więcej Czasami to forum jest tak abstrakcyjne, że nie wierzę, że to nie jest jakiś projekt Rogera na doktorat z psychiatrii Gdybyś poczytał nasze wcześniejsze dyskusje z @GearsUp to byś wiedział, ale Ty lubisz wypowiedzieć się od rzeczy.
Opublikowano 16 maja 20241 r A, że ten Twój jeden post z BG3 na poprzedniej stronie zmienia kompletnie wydźwięk posta o BG3 na tej stronie? Tak, to musi być projekt na zaliczenie.
Opublikowano 16 maja 20241 r 35 minutes ago, Bzduras said: A, że ten Twój jeden post z BG3 na poprzedniej stronie zmienia kompletnie wydźwięk posta o BG3 na tej stronie? Tak, to musi być projekt na zaliczenie. Bzduras, co Ty pierdolisz?
Opublikowano 16 maja 20241 r Teraz, Homelander napisał: Bzduras, co Ty pierdolisz? Podpowiedz mi, jak w dyskusję o wyższości BOTW nad TOTK wcisnąć metacritic BG3.
Opublikowano 16 maja 20241 r 1 minutę temu, Bzduras napisał: Podpowiedz mi, jak w dyskusję o wyższości BOTW nad TOTK wcisnąć metacritic BG3. Spoiler Zamknij mordę
Opublikowano 16 maja 20241 r Zupełnie tak, jak twoje wypowiedzi w temacie oceniania gier od @Homelander znalazł się doktor gier.
Opublikowano 16 maja 20241 r Bo: 1. cała ta "dyskusja" za pomocą metacritica to sarkazm 2. gerappa pierwszy wyjechał z baldurem, więc screen z meta baldura to dalszy ciąg tego sarkazmu Gerappa stara się udowodnić, że BotW to crap, a TotK to mesjasz, więc niejako sarkastycznie dostosowujemy się do takiego poziomu i na argumenty z dupy odpowiadamy argumentami z dupy. Ani Pupcio mówiący o meta, ani ja ani Krzychu wklejający te screeny nie traktujemy tego poważnie. Za to Ty i Gerappa najwyraźniej tak. Poproszę o plusika za wyjaśnienie
Opublikowano 16 maja 20241 r Proszę, oto plusik. No jeśli ktoś traktuje giręwgórze poważnie w jakimkolwiek temacie to może mieć ciężko w żyćku, tu się akurat zgodzę
Opublikowano 16 maja 20241 r 2 minuty temu, Homelander napisał: Bo: 1. cała ta "dyskusja" za pomocą metacritica to sarkazm 2. gerappa pierwszy wyjechał z baldurem, więc screen z meta baldura to dalszy ciąg tego sarkazmu Gerappa stara się udowodnić, że BotW to crap, a TotK to mesjasz, więc niejako sarkastycznie dostosowujemy się do takiego poziomu i na argumenty z dupy odpowiadamy argumentami z dupy. Ani Pupcio mówiący o meta, ani ja ani Krzychu wklejający te screeny nie traktujemy tego poważnie. Za to Ty i Gerappa najwyraźniej tak. Poproszę o plusika za wyjaśnienie W punkt, właśnie o to chodziło, myślę, że te wywody też już zostały odpowiednio przedyskutowane w radosnym gronie, więc można wrócić do rozmowy o korokach :). Edytowane 16 maja 20241 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 16 maja 20241 r Botw był powiem świeżości... Po prostu. Dla mnie grą dekady, może numer dwa ever. Do tego miałem więcej czasu wtedy, mogłem w to wsiąknąć. Totk po wieloma względami jest lepszy, po prostu. Ale są elementy, które mogą nie przypasować, kontrowersje. Jak budowanie. Jest mimo wszystko recycling. Ja też nie wsiąkłem w tą grę. Teraz trochę wracam. Ale czasu tyle nie mam, nie czuję feelingu takiego. Jest mnóstwo gier, które są bardziej dlc jak Zelda, czasem kwestia skali. No kurde Hades 2 np. A rozmowy z GearUpem to taki poziom, jak że zdrowym. Można, ale po co? Zresztą są tu użytkownicy od procentów z du'py, którzy też FF16 uważali za goty xd. To prawie ten sam poziom.
Opublikowano 16 maja 20241 r Nie wiem czym w ogóle się tu ekscytować. Nintendo którego 95% lineup’u gier na Switcha to remastery i porty gier z poprzednich konsol wydało DLC do swojej porzedniej gry.
Opublikowano 16 maja 20241 r Wykresy, więc daje w spojler, świeży ranking na temat "best Zelda duology". Spoiler
Opublikowano 16 maja 20241 r 23 minuty temu, LiŚciu napisał: Nie wiem czym w ogóle się tu ekscytować. Nintendo którego 95% lineup’u gier na Switcha to remastery i porty gier z poprzednich konsol wydało DLC do swojej porzedniej gry. Fan tlou 2 nie wie czym się tu ekscytować a to ci nowość c0rwa
Opublikowano 16 maja 20241 r 5 minut temu, LiŚciu napisał: W tlou2 jest nowa, inna mapka. A nie jebany recykling sprzed 6 lat. Ale ma zje'baną fabułę, która psuje odbiór gry, że aż się niedobrze robi. Czyli niszczy to co jedynka robiła. Mogliby zostawić ta sama mapę i lewitujące miasto nad nim dodać oraz podziemia. Do tego, zeby elli mogła dwie rury ma klej połączyć a nie zrobić gowno fabułę, która była dla mnie clue jedynki.
Opublikowano 16 maja 20241 r 6 godzin temu, Homelander napisał: Za to Gerapa cały czas krzyczy, że TotK jest lepsze bo jest lepsze. I zamknąć mordy! Po prostu wow Wiedziałem, że po wstanku będzie najebane tu ze dwie strony postów ale to ja krzyczę i próbuję kogoś do czegoś przekonać Odpaliliście się jak napisałem JEDNEGO posta, że TotK jest lepsze (bo obiektywnie na zagranicznych forach JEST lepsze).
Opublikowano 16 maja 20241 r 4 godziny temu, Nyu napisał: Hahahaha, zaorane. A już ten random się pięknie odpalił, że teraz biega po innych tematach i pisze takie rzeczy: Cytat Wezmą Hyrule z TOTK i dodadzą równoległy świat, gdzie wyspy i podziemia będą rozmieszczone trochę inaczej.
Opublikowano 16 maja 20241 r Strasznie się odpaliłeś gdy tylko ktoś napisał, że BOTW jest lepsze (bo obiektywnie na metacriticu JEST lepsze).
Opublikowano 16 maja 20241 r Teraz, Bzduras napisał: Strasznie się odpaliłeś gdy tylko ktoś napisał, że BOTW jest lepsze (bo obiektywnie na metacriticu JEST lepsze). Obiektywnie jest gorsze. Ty się strasznie odpaliłeś jak ktoś napisał o BG3.