Opublikowano 28 października 20222 l jak to nie shounen jełopie xd S2 mysle, ze moze byc roznie odebrany bo to farming arc i calkowita zmiana
Opublikowano 10 stycznia 20232 l Pierwszy odcinek S2 piękny, ale oglądać to tydzień po tygodniu aż do czerwca 2023 to chyba mi się nie uśmiecha, więc czekam na całość i binge watching w weekend. No i liczę na english dub, bo ten Netflixowy do pierwszego sezonu był mega dobry.
Opublikowano 10 stycznia 20232 l Pierwszy ep i od razu prawy sierpowy na szczęke. Wybitny storytelling od samego początku. Znowu będziemy mieć anime roku. @Cedricjpn VA jest fantastyczny, nawet mi przez myśl by nie przeszło aby odpalać ang.
Opublikowano 10 stycznia 20232 l Też czekam na full, tak samo tokyo revengers. Chce w końcu code geass nadrobić a już mnie męczyło ostatnio ogldanie kilku serii naraz. Czare goryczy przelało to wstrzymanie golden kamuya po 6 epach
Opublikowano 10 stycznia 20232 l @sprite Co kto lubi. Wiem że ciut kontrowersyjnie, ale u mnie generalnie dobry eng VA > dobry jpn VA. Nie po to oglądam piękną animację żeby zerkać co chwilę na napisy. A Askeladd w Netflixowym dubbingu jest zajebisty i będę bronił tego zdania jak niepodległości. Tak czy siak, naszło mnie na rewatching pierwszej serii. Edytowane 10 stycznia 20232 l przez Cedric
Opublikowano 13 czerwca 20231 r Właśnie zakończył się drugi sezon anime, które można króciutko podsumować Jeżeli dalej też ma to tak wyglądać, to ja dziękuję za ten syf.
Opublikowano 13 czerwca 20231 r Jak to? Mal pokazuje że mają być 24 epy A sam post może odpal sobie jakiegoś dragon balla czy coś?
Opublikowano 13 czerwca 20231 r Tak chyba zrobię. Dragon Ball przynajmniej nie oszukuje widza, że jest akcyjniakiem, żeby w drugiej połowie zamienić się w symulator wieśniaka z elementami melodramatu. To tak jakby w Attack on Titan autor w pewnym momencie stwierdził: fak dis szit, potęga pacyfizmu! Od teraz Eren z Mikasą i Arminem będą hodować świnie przez pół sezonu, na końcu zakumplują się z Tytanami i wszyscy będą żyć długo i szczęśliwe. Rozwiązanie konfliktu Kanutem to był taki krindż i bezsens, że aż mi bebechy wykręciło na drugą stronę. Beznadziejny pacing, beznadziejne wątki, beznadziejny character development Wszystko co świadczyło o zajebistości pierwszego sezonu zostało spuszczone w kiblu. Edytowane 13 czerwca 20231 r przez Josh